vrijdag 6 september 2013

SaLuSa, 6 september 2013 / Madad


SaLuSa,
6 september 2013 / Madad

Zodra we zullen beginnen te arriveren in jullie werkelijkheid, zullen alle twijfels die jullie nog zouden kunnen hebben gehad, verdwijnen in de vergetelheid. We weten dat jullie heel hard werken om je af te stemmen op de 'nieuwe' manier van denken en na wat leek op een zeer lange periode, kunt jullie nu de verandering zien en voelen in jullie gedachten. Ze zijn vriendelijker, meer positief, meer liefdevolle en geven je een heerlijk gevoel van geluk en voldoening dat je het eindelijk gehaald hebt en door de verwarring heen bent, die deze verandering met zich mee heeft gebracht. Voel de vreugde voor elke mooie gedachte die in je hoofd opkomt, en als er om wat voor reden dan ook liefdeloos of lagere energie gedachten je geest binnenkomen, vergeet dan niet om het te accepteren en los te laten, omdat het gewoon nodig dat ze je te verlaten, omdat er geen plaats voor hen is als alle gedachten die via je liefdevolle hart, rechtstreeks je hersenen ingaan. Deze dagen voelen velen van jullie "dat er veel gebeurt in hun hoofd" en we willen jullie verzekeren dat wij en jullie Gidsen en jullie Engelen zorgvuldig waken over dit proces en jullie zachtjes bewegen naar jullie gewenste verandering. De snelheid van deze veranderingen is altijd afhankelijk van jullie wens, en daarom aanvaard dat niet iedereen hetzelfde voelt op dit moment. Voel troost in de wetenschap dat alles gebeurt op dat ene en enige juiste moment en jou de meest vervullende ervaring ervan geeft.

Veranderingen van jullie samenleving beginnen snelheid op te bouwen en je kunt ze overal zien. Jullie als collectief van zielen samenlevend als Natie van de planeet Aarde heeft besloten dat jullie opnieuw willen verplaatsen, en niet wensen te verblijven in de vorige positie van negatieve gevoelens en misverstanden van jullie ware werkelijkheid en oorsprong. Wij staan ​​klaar om jullie je geschiedenis te tonen zoals het is gebeurd, zoals wij het voelen is dit het fundamentele punt in jullie ontwaken, en de druk op jullie leiders is nu enorm om alle gegevens vrij te geven die nodig zijn om te worden gezegd voorafgaand aan deze openbaringen.

Jullie kunnen er zeker van zijn dat als wij het gevoel hebben dat het juiste moment is gekomen, jullie versteld zullen staan ​​van alle informatie die voortvloeit uit vele bronnen en bevestigen wat jullie al voelen dat waarheid is. Jullie zullen het onmiddellijk voelen, aangezien jullie nu met zekerheid weten wat voor soort energie alle informatie draagt​​, dus niemand kan jullie verraden met valse en negatieve verborgen mooie woorden. Zie je, dat ook jullie het nodig hebben om te groeien naar dat moment omdat voor heel lang dat oude systeem geprobeerd heeft om je ware gevoelens te verlagen naar een zo minimaal mogelijke staat van bestaan​​, het werd jullie niet toegestaan te voelen dat het alleen werd gedaan om zijn meesters te dienen.

Nu jullie Licht zo fel schijnt, is het niet mogelijk om jullie allemaal onder zulke omstandigheden te houden en jullie de gebruikelijke leugens te vertellen. Jullie zijn nu zo wijs, dat de waarheid geen negatief gevoel binnen je omhoog zal brengen, als jullie begrijpen dat het je niet zou helpen en het de oude manier van denken is, die jullie nu vervangen of reeds vervangen hebben voor de nieuwe liefdevolle manier. Jullie zullen zoveel geluk voelen om eindelijk te weten hoe het allemaal echt gebeurd is, hoe jullie zijn geëvolueerd, hoe we tot jullie zijn gekomen en welke rollen wij speelden in jullie evolutie, dat jullie "geen tijd" voor de terugkeer naar deze oude boos en haatdragende gevoelens zullen hebben wat jullie misschien wel hebben gehad aan het begin van jullie ontwaken. Deze waarheid komt naar jullie toe omdat jullie dat hebben gewenst en we zijn erg blij om te zeggen dat je er klaar voor bent.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik zend jullie groeten namens de gehele Galactische Federatie van Licht, waar een ieder van ons klaar is en voorbereid voor de komende dagen die gevuld zullen worden met immense vreugde en wat ons heel dicht bij jullie allemaal zal krijgen, dichterbij dan waartoe we ooit in staat zijn geweest. Voel onze verbinding met jullie.

Channeler: madad

Webpagina: SaLuSa in Liefde en Licht

vertaald wakkeremensen.blogspot.nl