zondag 5 juni 2016

Het lijkt erop dat de Officiele "UFO" Disclosure eindelijk / Bron - Collective Evolution / 5 juni 2016

Het lijkt erop dat de Officiele "UFO" Disclosure eindelijk naar de Verenigde Staten komt. Maar…
Bron - Collective Evolution / 5 juni 2016
by Arjun Walia

ufo
Meer en meer mensen over de hele wereld
eisen "UFO 'openbaarmaking, en overheden reageren. In feite hebben tientallen overheden reeds toegegeven van het hebben van departementen die belast zijn met het UFO-onderzoek en hebben decennia aan waardevolle gedeclassificeerde bestanden vrijgegeven. Hoewel deze bestanden geen sterk ondersteunend bewijs voor het bestaan van buitenaardse wezens bevatten, vermelden ze officieel objecten die op hoge snelheden reizen en  manoeuvres uitvoeren die geen bekende vliegtuigen kunnen uitvoeren. Deze goed gedocumenteerde ontmoetingen verhogen een aantal belangrijke vragen, en politici beginnen nu te beloven ons antwoorden te geven.

U kunt hier toegang krijgen tot bestanden van het Verenigd Koninkrijk, en om toegang te krijgen tot wat meer bestanden van gedetailleerde militaire ontmoetingen met UFO's, kunt u dit artikel te lezen.


"Een buitenaardse invloed onderzoekt onze planeet. Iets houdt toezicht op de planeet en ze monitoren het heel voorzichtig. "- 2008 presidentskandidaat Mike Gravel (Bron) (Bron)


De man die u ziet in de afbeelding hierboven met Barack Obama is Jon Podesta, die Obama's raadsheer was voordat hij het hoofd van de huidige presidentiële campagne van Hillary Clinton werd. Voor hij werkte voor Obama, was hij Stafchef van het Witte Huis voor de Bill Clinton administratie. Hij is weg gegaan met de volgende uitspraken over UFO's:

Ik ben sceptisch over vele dingen, met inbegrip van het idee dat de overheid altijd alles het beste weet, en dat de mensen de waarheid niet kan worden toevertrouwd. De tijd om het gordijn weg te trekken over dit onderwerp is al lang over tijd. We hebben verklaringen vanuit de meest betrouwbare bronnen - diegene die in een positie zijn het te weten - over een fascinerend fenomeen, waarvan de aard nog moet worden bepaald.


Een aantal jaren geleden deed hij een optreden in de National Press Club en benadrukte hetzelfde ding. U kunt die clip hier bekijken.

Zoals je kunt zien, krijgt dit onderwerp nu veel mainstream media-aandacht, zozeer zelfs dat Hillary Clinton heeft beloofd dat ze zal proberen om openbaarmaking van de Amerikaanse UFO-files te realiseren voor het publiek.

times
Aan de linkerkant ziet u een foto van Hillary Clinton met Laurence Rockefeller die onlangs werd gepubliceerd in de New York Times . Het boek dat je ziet dat Hillary Clinton in haar handen heeft is getiteld: Are We Alone? Het is geschreven door Paul Davies, een gerespecteerde Amerikaanse natuurkundige die leerstoelen heeft gehouden op verschillende universiteiten. Het meeste van zijn onderzoek is gericht op de kwantumveldentheorie. Het boek overdenkt de vertakkingen van contact met intelligente buitenaardse wezens, en wij publiceerde een artikel over de gevolgen van deze foto die je hierkunt openen.


Laurence was een groot voorstander van het naar de buiten krijgen van deze informatie in het publieke domein, en hoewel Hillary Clinton niet de favoriete presidentskandidaat lijkt te zijn, lijkt het erop dat ze degene zal zijn om de Amerikaanse UFO-files officieel bekend te maken. Dit beeld bevestigt althans dat zij al geruime tijd geïnteresseerd is in het onderwerp.

Ik vraag me af of Hillary het gebruik van onze interesse in UFO's gebruikt om meer stemmen te krijgen, maar er is geen manier om dat zeker te weten. Ongeacht haar bedoelingen, zijn wij hier op Collective Evolution van mening dat stemming slechts de illusie van democratie biedt. Theodore Roosevelt vertelde ons dat 'presidenten worden geselecteerd, en niet gekozen,' en hij was niet de enige die dat deed. Het gehele superdelegate proces op zichzelf ondermijnt volledig de democratie, en het blijkt dat Hillary's pad naar het presidentschap lang geleden werd gesneden voordat iemand zelfs maar kon weten dat zij dit pad zou lopen. Dit is de reden waarom het lijkt alsof 'UFO' openbaarmaking onderweg is.Belangrijke dingen om te onthouden over Government UFO Disclosure
Het is een schande dat de mainstream media en westerse regeringen zo veel misleidende informatie hebben verspreid. Mensen vertrouwen hen impliciet, waardoor het gemakkelijk voor hen is om de waarheid te verdraaien voor hun eigen doeleinden. Dus zelfs als ze officiële opmerkingen bieden over UFO's, is het onwaarschijnlijk dat ze eerlijk zullen zijn wanneer zij dit doet. Als de 'war on terror' en de 'war on drugs' een indicatie zijn, moeten we op onze hoede zijn voor alles wat ze ons vertellen over UFO's. Maar het moet duidelijk zijn voor iedereen die dit onderwerp heeft onderzocht dat machtige en invloedrijke mensen het heel serieus opnemen. Welke informatie ook vrijgegeven zal worden, het zal nooit het complete verhaal zijn.

Waarom wachten wij altijd tot de overheid of de media iets verifieert om te geloven dat het waar is? Waarom gaan we ervan uit dat iedereen zonder deze officiële geloofsbrieven liegt of gek is, of beide? Als we gewoon ons eigen onderzoek zouden doen, konden we tot onze eigen conclusies komen en we zouden niet zo gemakkelijk voor de gek gehouden worden wanneer deze officiële bronnen ons leugens vertellen. Er is zoveel informatie daar buiten en er is zo veel bewijs om niet alleen het bestaan van UFO's, maar die ook het bestaan van buitenaardsen ondersteunen. We hebben de regering niet nodig om ons te vertellen wat al duidelijk is. We hoeven alleen maar onafhankelijk onderzoek te doen en voor onszelf te denken.


Indien u meer wilt leren over dit onderwerp, kunt u beginnen met de twee artikelen die ik heb hieronder gelinkt heb, evenals een aanbeveling voor een boek. Deze artikelen zijn een goed uitgangspunt om u snel naar wat informatie te brengen die er al is.


About the Author 

Ik werd lid van het CE-team in 2010 kort na het beëindigen van de universiteit en ben dankbaar voor het feit dat ik in staat ben om dit te doen sinds :) Er veel dingen gebeuren op de planeet die niet resoneren met mij, en ik wilde doen wat ik kon om een rol te spelen in het creëren van verandering. Het heeft al veel veranderingen in mijn eigen leven gemaakt en bewustwording gecreëerd en ik kijk uit naar meer projecten die voorbij het bewustzijn gaan en naar actie en implementatie. Dus blijf afgestemd :) arjun@collective-evolution.com


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl