zaterdag 3 december 2016

Alles in de Holle Aarde is Gemaakt van Kristallen / 3 december 2016 / door Dianne Robbins

Alles in de Holle Aarde is Gemaakt van Kristallen
3 december 2016 / door Dianne Robbins

Ik ben Mikos, hier om te praten over onze verbinding met het Universum, en jullie verbinding met al het leven overal. Wij houden van onze Aarde, en zoals wij leven in haar, zijn wij bekend met alle informatie die er ooit was - en met alle evenementen die momenteel plaatsvinden op het oppervlak en in andere zonnestelsels in onze Galaxy.

We leggen deze gebeurtenissen vast, of nemen ze op, in onze Kristallen Projectors en archiveren ze om ze veilig te bewaren in onze uitgebreide bibliotheek.

Al onze gegevens zijn oude, volgens jullie normen, omdat jullie levens zo kort zijn vergeleken met die van ons. Maar deze "oude" gebeurtenissen bestonden in ons leven, omdat we al eeuwen oud zijn in hetzelfde lichaam, en daarom plaatsvonden tijdens ons leven.

De evolutie van Kristallen is ook oud, zoals ze altijd hebben bestaan en zijn de getuige van alle gebeurtenissen op Aarde. Zij zelf hebben alle gebeurtenissen op Aarde vastgelegd en ze binnen hun kristallijne netwerk van "zenuwen" opgeslagen, die omvangrijke hoeveelheden informatie kunnen bevatten.

Deze kristallen zijn zeer ontwikkelde Wezens, wiens missie het is om alles wat zich voordoet op aarde vast te leggen, zodat alles wat zich heeft voorgedaan opnieuw kan worden afgespeeld en geleerd op onze Kristallen Projectoren. Want al het leven is een leerervaring, want hoe verwachten jullie zonder de kennis en wijsheid van het verleden, te leren en vooruit te gaan in jullie evolutie? Jullie boeken zijn allen vervuld met verkeerde informatie, samengesteld door meningen en overtuigingen en theorieën van de mensheid, die weinig gelijkenis hebben met de werkelijke omstandigheden of feiten. Dus alles wat jullie leren geeft jullie geen aanwijzingen met betrekking tot de ware Aard van de Aarde, het Universum, of "jullie."

Telkens als we iets willen leren en toepassen in ons leven, gaan we naar de Kristallen Opname Kamer en kijken de opeenvolging van gebeurtenissen terug die ons zullen leiden tot de informatie en wijsheid die we nodig hebben om een probleem op te lossen of ons begrip te verhogen van de gebeurtenissen en onze levens.

Want hoewel jullie het niet kunnen zien, of horen dat de Aarde naar jullie roept, of de liefde van de bomen voelen als jullie hen voorbij hollen in jullie hectische tempo van het leven, weet dat alle leven, overal, zich bewust is van jullie situatie en naar jullie is gekomen voor jullie redding om jullie wakker te maken uit jullie diepe Sluimer der Tijden, zodat jullie je bewust kunnen herinneren wie jullie zijn, waarom jullie hier op Aarde zijn, en de belangrijke rol die jullie spelen in het brengen van de Aarde uit haar dichtheid naar een hoger rijk van Licht waar jullie echte "vrijheid" zullen ervaren, uit de eerste hand.

Jullie Kristallen kunnen jullie helpen deze sprong in bewustzijn te maken, in een minuscule hoeveelheid tijd. Houd ze gewoon dicht bij je, en ze prenten hun wijsheid onmiddellijk in jullie harten, en verhogen jullie vibratie tot een plek waar jullie gemakkelijk toegang hebben tot alle kennis en wijsheid die door alle tijd verzameld is. Jullie Kristallen, ongeacht hoe groot ze zijn, kunnen jullie allen verplaatsen naar een hogere staat van bewustzijn.

Wij, in de Holle Aarde, worden omringd door onze Kristallen in iedere “stap van het leven” en elke plaats waar we gaan. Onze huizen, vervoer, werkplekken, culturele complexen, alles is opgebouwd uit kristallen en omgeven door kristallen. Onze gebouwen gloeien letterlijk van Kristal Licht, en onze lichamen nemen toe in gloeien naarmate we vooruitgaan in onze evolutie. Want liefde en wijsheid en bewustzijn IS Licht - en hoe meer Licht jullie bevatten binnen jullie wezen, hoe groter het schijnen van jullie gloed is.

Omring jullie zelf, jullie huizen, jullie computers, en jullie werkplekken met kristallen. Hou ze vast en praat met hen, en jullie zullen voelen dat hun bewustzijn wordt overgebracht naar die van jouw, en hun Licht en wijsheid wordt toegevoegd aan die van jullie, zodat jullie beter de wereld om je heen kunnen begrijpen, en gloeien als een baken voor jullie families en vrienden, die het comfort van dichtbij jullie zijn zullen voelen - het comfort dat jullie zullen uitstralen naar allen in de omgeving van jullie energieveld.

De Kristallen, de Aarde en alle levensvormen zijn Eén Bewustzijn. Als jullie dit concept van Eenheid kunnen begrijpen en integreren, zal jullie leven een nieuwe stroming krijgen, en zal synchroniciteit een normaal iets worden, zoals dat jullie zullen werken op een hogere golflengte die jullie opnieuw verbindt met al het leven overal; waardoor jullie toegang krijgen tot alle mogelijkheden dat jullie zal leiden tot de vervulling van jullie dromen op Aarde.

De Walvisachtigen communiceren met elkaar, ongeacht waar ze zijn in de oceanen van de Aarde, door te verblijven in de frequentie stroom van "Al Dat Is". Het is de manier waarop de bomen en de dieren en de hele natuur communiceert. De eerste stap is zich bewust te zijn van deze interconnectie van al het leven, en dan zullen jullie merken dat het stroomt binnenin jullie, zonder "iets te doen" van jullie kant. Dit is de sleutel tot het Universum, en het is binnenin jullie.


Copyright © Dianne Robbins

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl