zondag 5 juni 2016

Het lijkt erop dat de Officiele "UFO" Disclosure eindelijk / Bron - Collective Evolution / 5 juni 2016

Het lijkt erop dat de Officiele "UFO" Disclosure eindelijk naar de Verenigde Staten komt. Maar…
Bron - Collective Evolution / 5 juni 2016
by Arjun Walia

ufo
Meer en meer mensen over de hele wereld
eisen "UFO 'openbaarmaking, en overheden reageren. In feite hebben tientallen overheden reeds toegegeven van het hebben van departementen die belast zijn met het UFO-onderzoek en hebben decennia aan waardevolle gedeclassificeerde bestanden vrijgegeven. Hoewel deze bestanden geen sterk ondersteunend bewijs voor het bestaan van buitenaardse wezens bevatten, vermelden ze officieel objecten die op hoge snelheden reizen en  manoeuvres uitvoeren die geen bekende vliegtuigen kunnen uitvoeren. Deze goed gedocumenteerde ontmoetingen verhogen een aantal belangrijke vragen, en politici beginnen nu te beloven ons antwoorden te geven.

U kunt hier toegang krijgen tot bestanden van het Verenigd Koninkrijk, en om toegang te krijgen tot wat meer bestanden van gedetailleerde militaire ontmoetingen met UFO's, kunt u dit artikel te lezen.


"Een buitenaardse invloed onderzoekt onze planeet. Iets houdt toezicht op de planeet en ze monitoren het heel voorzichtig. "- 2008 presidentskandidaat Mike Gravel (Bron) (Bron)