dinsdag 9 augustus 2016

Shambhala en de Holle (Honingraat) Aarde volgens het oude Boeddhisme. / door Ivan, / 9 augustus 2016

Shambhala en de Holle (Honingraat) Aarde volgens het oude Boeddhisme.
door  Ivan,  9 augustus 2016

"... Het land van Shambhala ligt in een vallei. Het is slechts toegankelijk door een ring van besneeuwde bergtoppen als de blaadjes van een lotus ... In het centrum is een negen verdiepingen tellende kristal berg, die staat over een heilig meer, en een paleis versierd met lapis, koraal, edelstenen en parels. Shambhala is een koninkrijk waar de wijsheid van de mensheid wordt gespaard van de verwoestingen en de corruptie van de tijd en de geschiedenis, klaar om de wereld in haar uur van nood te redden ... "

Toen de Russische filosoof Nicholas Roerich door de bergen van Centraal-Azië reisden in 1926, werden hij en zijn gidsen geboeid achtergelaten toen ze een ongelooflijke, gouden orb zwevend in de lucht zagen.

"... Hoog in de wolkenloze hemel, zag ik duidelijk een gouden bolvormig object zich verplaatsen van het Altai gebergte naar het noorden met een enorme snelheid. Ruimend scherp naar het zuid-westen, de gouden bol verdween snel na de Humboldt Mountains" –
hoofdstuk 4 van Invisible Eagle:. De geschiedenis van nazi-occultisme door Alan Baker.Wist u dat Dr. Edmund Halley, ontdekker van de komeet Halley en Royal Astronoom van Engeland ook van mening was dat de Aarde hol is aan de binnenkant met drie "etages." Terwijl in de moderne tijd veel mensen met een aantal theorieën zijn gekomen over de mogelijkheid dat de Aarde hol is, in onheuglijke tijden geloofden veel culturen hetzelfde. Beschrijvingen van de holle Aarde, Inner Aarde en een wereld in onze eigen planeet zijn te vinden in tal van oude culturen over de hele wereld. Wat als Jules Verne's klassieker "een Reis naar het middelpunt van de Aarde" werkelijk waar is? Wat als er ergens beneden, een nieuwe wereld bestaat, een plaats die op een of andere manier ligt te wachten om ontdekt te worden, een plaats, waar levende wezens wonen in de diepten van onze planeet, een plek waarvan die oude culturen en beschavingen wisten het bestond, of nog steeds bestaat? Wat als, het werkelijk waar is?


zondag 7 augustus 2016

De Binnen Aarde Gloeit Als in de Film Avatar Zondag, August 7, 2016 Bron: - Humans Are Free

De Binnen Aarde Gloeit Als in de Film Avatar
Zondag, August 7, 2016


Kan er licht zijn onder het oppervlak van de Aarde, zonder enige blootstelling aan de zon? Verrassend genoeg, is het antwoord JA. Bioluminescente organismen hebben de mogelijkheid bijna als magie te gloeien.

Veel organismen gebruiken hun natuurlijke vermogen om licht te produceren om roofdieren te misleiden, om partners aan te trekken en ook om te communiceren. Het woord voor dit schijnbaar magische vermogen heet "bioluminescentie", dat afkomstig is van "bio", wat Leven betekent en "lumin",  wat Licht betekent.

De meeste van deze organismen, zoals plankton, gloeien blauw, maar enkele gloeien rood, groen of oranje. Sommige kleine dierlijke plankton (zoöplankton) zijn groot genoeg om met het blote oog te zien.