donderdag 1 september 2016

De Galactische Familie, een overzicht van genotypes Lyssa Royal Holt

De Galactische Familie, een overzicht van genotypes
Lyssa Royal Holt


Germane: Gegroet. Het is een genoegen om hier weer te zijn. Wij willen jullie informeren over de genotypes van jullie galactische familie. Naar deze informatie hebben jullie al lang gevraagd en wij willen tenminste de basisinformatie verstrekken, waardoor jullie dit kunnen gebruiken voor jullie toekomstig werk. 

De ‘Lyranen’

Wij beginnen met de groep Lyrans. Wij gaan jullie wat basisinformatie verstrekken over de verschillende subgroepen die binnen hun rassen heeft bestaan, waardoor jullie een beter begrip krijgen, misschien, van de diversiteit van jullie voorvaderen, die, natuurlijk, gereflecteerd worden in de diversiteit dien jullie op jullie wereld kennen. Wij zullen daarna de beschavingen van Vega binnenbrengen, aangezien zij ook bijgedragen hebben aan het vormen van enige van de andere galactische rassen.

Wanneer we dan beginnen met de Lyrans (chronologisch teruggaan), zou de eerste fysieke uitdrukking van degenen die als Lyrans worden beschouwd een beetje kleiner zijn, kleiner in feite dat de huidige gemiddelde mens. Maar toen de cultuur groeide, toen hun ervaringen en genetische structuren begonnen te veranderen, begonnen ook hun fysieke eigenschappen zich te uit te breiden.

De Lyraanse Titanen

Wij gaan jullie enige eerste groepen geven die actief waren in de verkenning van de ruimte, want dit zijn degenen waar jullie je het meeste druk over maken sinds jullie daar contact mee hebben gemaakt. Als eerste heb je het genotype die we de Lyraanse Titanen zullen noemen.

Deze entiteiten (fysiek als jullie natuurlijk) levend in de derde en vierde dichtheid, waren Kaucasisch als type. In het algemeen bezaten zijn een lichte huid, lichte ogen en licht gekleurde haren; het donkerste haar zou een doorsnee bruin zijn, wat het een beetje ongewoon was.

dinsdag 30 augustus 2016

Rob Potter interviewt Corey Goode — The Blue Avians Deel I / 11 april 2016 / geplaatst 30 augustus 2016

Rob Potter interviewt  Corey Goode —
The Blue Avians Deel  I
11 april 2016 / geplaatst 30 augustus 2016

Lieve Veelbelovende Vrienden en Familie,

Ik heb Corey’s informatie enige tijd gevolgd en ik ben totaal gefascineerd. In het begin waren de context en de informatie verstorend voor me omdat de strekking van zijn onthullingen en de toon van zijn verslag geweest was zoals alle ET groepen elkaar aan de keel zaten. Hij gaf aan de ICC en SSP groepen die complex vijandig waren van hoe wij versus de andere soort  scenario’s met bijna iedereen deed en zij vochten altijd tegen elkaar.

Het scheen dat ze allen wedijverden en de bovenste hand zochten. Het scheen dat ze allemaal agenda’s hadden van niet zulke aardige bedoelingen naar de aarde bevolking toe. Ze zijn heel materialistisch en hebben geen zorg voor de Aarde volkeren of dat de technologie die ze kregen en verhandelden het resultaat was van slaafse manipulatie en zelfs moord.