zaterdag 10 september 2016

Corey Goode Intel Update Part 1 / 16 August 2016 / Geplaatst 10 september 2016

Corey Goode Intel Update Part 1
16  August 2016 / Geplaatst 10 september 2016

Onze planeet en zonnestelsel gaan door een veel intensere verandering dan de meeste mensen zich ooit konden voorstellen. Niet alleen zijn buitenaardsen heel echt, beide, de positieve en negatieve groepen zijn veel meer ontwikkeld in onze eigen levens dan de meesten van ons zich ooit kunnen realiseren. Alhoewel veel mensen

Alhoewel veel mensen nu de klassieke spirituele leringen niet zien zitten die we in al die millennia hebben gekregen, blijkt het dat niets van groter betekenis kan zijn om te bestuderen en te beoefenen. Ik voerde 20 jaren dienst uit in het ‘geheime ruimte programma’ die nog steeds onbekend is voor de meeste mensen. En toch duiken meer en meer insiders op zoals de aero ruimte ingenieur William Tompkins, die onafhankelijk van mij, veel aspecten van mijn getuigenis kan valideren. Tompkins kan gezien worden op Cosmic Disclosure, een wekelijkse show op Gaia die me heeft geholpen om deze boodschap te delen met een groot gehoor die nu de tv kijkers getallen van CNN laat uitdijen.

zondag 4 september 2016

De Oude Hopi beweren dat hun voorouders vanuit de innerlijke wereld kwamen. / Zondag 4 September, 2016

De Oude Hopi beweren dat hun voorouders vanuit de innerlijke wereld kwamen.
Zondag 4 September, 2016


door Ivan, augustus 2016

De Hopi specificeren dat de Grand Canyon de plaats is waar de Hopi uit hun ondergrondse schuilplaats zijn gekomen nadat de zondvloed de Derde Wereld had vernietigd. De oude Hopi vermelden ook mysterieus mier-achtige Goden en Vliegende schilden die bestonden in het verre verleden.

Telkens wanneer we schrijven over de Binnen Aarde, oftewel Holle Aarde, en over de vele oude culturen die een plaats noemen binnenin onze planeet waar leven is, stuiten we op vijandigheid.


Maar waarom? Is het omdat het bestaan van een dergelijke plaats in tegenspraak is met alles wat ons is verteld in het verleden? Of is het omdat we blindelings de mainstream dogma's volgen die al op zijn plaats zijn gezet in het verleden die ons vertellen dat het onmogelijk is '?

Het idee dat onze planeet Hol is kan duizende jaren terug worden getraceerd. En net als andere populaire berekeningen, spreken bijna alle oude culturen over bepaalde plaatsen op Aarde waar we toegang kunnen krijgen tot de innerlijke wereld.

Een van deze culturen is de Oude Hopi.