zaterdag 29 oktober 2016

OPENBAARMAKING VAN X GEHEIME DOCUMENTEN EN ARCHEOLOGISCHE VAN AZTEEKSE / Door aemedia / October 29, 2016

OPENBAARMAKING VAN X GEHEIME DOCUMENTEN EN ARCHEOLOGISCHE VAN AZTEEKSE OORSPRONG GEVONDEN OBJECTEN IN OJUELOS DE JALISCO, MEXICO
Door  aemedia - October 29, 2016

De Azteken kwamen lang na de Maya. De Mexicaanse regering had ingestemd met het bekend maken aan het publiek van diverse archeologische objecten die voor tientallen jaren verborgen zijn gebleven, vanaf het moment dat ze werden ontdekt. 

Een helm-vormige hoofd van een Aliën (buitenaardse), geëtst in stenen tafelen van goud en zilver, die in gegraveerde details zijn te herkennen - scènes hoe astronauten die reizen in ruimteschepen en met andere schepen er daadwerkelijk uitzagen. Ook kunt u kometen en planeten daar  observeren.

objeto2barqueologico2bhallado2ben2bojuelos2c2bjalisco-2bmexico2b

vrijdag 28 oktober 2016

SaLuSa Boodschap 4 / Door Dani / 28 oktober 2016

SaLuSa
Boodschap 4
Door  Dani / 28 oktober 2016


Het werken aan intense zaken van het Zelf is soms heel moeilijk voor ieder van ons. We denken en voelen ook dat het begrijpen van een bepaalde zaak, die is opgelost dat in feite misschien niet is. We weten niet van te voren hoeveel moeite we moeten doen om een zaak te begrijpen en los te laten, het enige zekere is dat we willen begrijpen en leren. Dus vraag je niet af of wees niet boos op jezelf als enige zaken nog je aandacht nodig hebben en je telkens weer na een periode van tijd iets onplezierigs beleeft. In feite is het een goed teken voor je dat er nog een andere laag van deze belangrijke zaak klaar is om te worden opgeruimd.

Ieder van ons allen heeft zijn/haar zeer eigen wijze om met zaken om te gaan, dus er is geen algemene methode die door iedereen kan worden toegepast. Er is alleen hetzelfde resultaat voor iedereen en dat is wijsheid. Wijsheid is het laatste stuk van het over-alles-heen leer proces. Het is voor ieder van ons nodig om dit feit te accepteren, omdat als, enkelen denken of voelen dat het geen bruikbaar weten is dat geleerd kan worden door een bepaalde ervaring, ze er niet omheen kunnen om dezelfde terugkerende ervaring opnieuw te beleven, en inderdaad kunnen ze niet naar totale vrijheid en vervulling van het levenspad gaan die voor deze incarnatie is neergezet.


dinsdag 25 oktober 2016

SaLuSa Boodschap 3 / Door Danica Barbusova / 25 oktober 2016

SaLuSa
Boodschap 3
Door Danica Barbusova / 25 oktober 2016

Dat is niets nieuws voor jullie allemaal die in het proces zitten van je eigen transformatie. Angst is nog steeds aanwezig in sommige van jullie daden en gedachten, omdat jullie gewend waren aan het scheppen met de energie van angst in plaats van met liefdesenergie. Jullie vormen werden aangepast aan dit feit en veel manieren afgesloten of de stroom van positieve energie werd beperkt tot bepaalde plekken in je lichaam. Alleen al de eenvoudige gedachte van het woord angst veroorzaakt de beperking van de energiestroom en je moet je zelf verzekeren van de juiste keuze door de angst energie los te laten. Het is zeer belangrijk om te begrijpen hoe jullie angst wordt geschapen en wat er door veroorzaakt wordt – wat is de hoofd reden voor zijn verschijning.

Bepaalde situaties worden herhaald in jullie leven, omdat jullie nog een kans wordt geboden om de oorzaak van jullie angst te begrijpen. Er kan meer dan een reden zijn en als jullie besluiten en de intentie hebben om schoon te maken betekent dat dat jullie bewust gewerkt hebben aan het begrijpen van de aard van de oorspronkelijke ervaring. De oorspronkelijke ervaring is het eerste wat jullie het gevoel van angst brengt. Omdat jullie zo vaak geïncarneerd zijn, kan het nodig zijn om terug te kijken naar jullie eerste levens. Jullie moeten gewoon ontdekken waarom je angst hebt voor bepaalde zaken, plaatsen, mensen of daden. En als je de juiste reden hebt gevonden zul je dat onmiddellijk voelen. Want de energie die nu aanwezig is laat jullie zaken die van groot belang zijn voor jullie, met gemak vinden. 

Zelfs als je weet wat angst is en wat dat bij jou veroorzaakt, kun je die niet loslaten zonder bewust het proces te kennen van de oude ervaringen. En eenmaal gedaan, zullen er niet meer zulke situaties gebeuren die regelmatig verschenen, in bepaalde perioden van jullie huidige leven. En jullie zult jezelf verder laten gaan.

Ik zal nu stoppen met spreken over angst/vrees want de energie van deze boodschap zal dan ook worden beperkt.

Lieve Iedereen, laat je vastberadenheid zien en stap moedig in dit proces, omdat die vitaal is en een nodige stap is voor degenen die verder willen gaan. Omdat dit het deel is, van jullie proces van ascentie, over jullie diepe innerlijke zelf.

SaLuSa