woensdag 2 november 2016

SaLuSa Boodschap 10 / Door channeler Dani / 2 novemder 2016

SaLuSa
Boodschap 10
Door channeler Dani / 2 novemder 2016

Veranderingen die gaande zijn moeten in de eerste plaats door jullie aanvaard worden en dan kunnen ze worden getransformeerd in jullie levende werkelijkheid, want ze komen vanuit jullie wil en verlangen om jezelf te veranderen. De globale veranderingen zijn niet los van jullie, ze zijn niet afhankelijk van iemand anders of iets anders, ze zijn nauw verwant aan de manier waarop jullie de innerlijke wijzigingen accepteren.

Jullie werden gebruikt om zeer snel door elk van jullie latere levenservaringen te bewegen en gepushed door de tijd, hadden jullie geen moment om alle wijzigingen accepteren en te overdenken waar jullie doorheen kwamen. Nu kan het misschien vreemd voelen dat jullie verplicht zijn om echt alles te accepteren wat er met jullie gebeurt. Het is een manier van het vertragen van de haast in jullie gedachten en het krijgen van voldoende ruimte voor nieuwe krachtige gedachten die afkomstig zijn van de opnieuw gecreëerde manier van jullie hart. Er moet afstemming zijn tussen jezelf en de verandering, want het beïnvloedt vervolgens de stroom van de schepping energie in jullie geest. Als jullie niet zeker zijn over de verandering zal het ook weergegeven worden in jullie geest als gedachten van verwarring of zorgen.

Wat kunnen jullie doen als jullie er twijfels over hebben of jullie er klaar voor zijn of over de beperkingen van de verandering? Vraag jezelf gewoon af wat ervoor zorgt dat jij je zo ongemakkelijk voelt over de verandering en ook het antwoord zal heel simpel zijn, want als je niet klaar zou zijn voor de verandering, zou het niet voor je liggen om over na te denken. In werkelijkheid is het antwoord geen probleem, je hoeft alleen maar de eenvoudige waarheid te accepteren.dinsdag 1 november 2016

SaLuSa Boodschap 6 Door Dani / 1 november 2016

SaLuSa
Boodschap 6
Door  Dani / 1 november 2016

Waarheid. We zoeken allemaal naar de ultieme waarheid over onszelf, anderen, onze Schepper en wensen uit te vinden hoe het allemaal bij elkaar komt en welke rol jij daarin speelt. Soms voel je je heel klein en onbelangrijk ten opzichte van de Grote All, soms heb je het gevoel dat je zo groot bent als alle anderen en perfect passend in je leven en omgeving die je hebt gekozen voor jouw missie.

Als eerste moet je achter de waarheid zien te komen van de plaats waar je woont, van de mensen om je heen en hoe jij in relatie staat tot hen en dit weten leidt jou direct naar de waarheid over jezelf. In deze fase van het zoeken naar de waarheid zou je kunnen ontdekken dat anderen - je familieleden, vrienden of andere mensen waar je leest over of - jou willen vertellen dat de waarheid waar zij achter gekomen zijn de echte is, degene die belangrijk is om uit te zoeken om vooruit te komen. Je hoeft niet in de war te raken als je niet het gevoel hebt dat dit de waarheid is waar jij naar op zoek was of jij te weten wilde komen. Ieder heeft zijn / haar eigen reeks van informatie en inzicht die is verbonden aan iemands persoonlijke of eigen waarheid. Dit is zeer belangrijk voor iedereen, om deze waarheid te vinden, voordat ze kunnen beginnen met zich te verbinden met de diepere of grotere kennis van All. Om achter je eigen waarheid te komen, zul je binnenin moeten zoeken omdat niemand anders in staat is om te zien, te begrijpen en jou jouw waarheid kan vertellen.


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven Het Geschenk van de Verschuiving 1 November 2016 / Daniel Scranton

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Het Geschenk van de Verschuiving
1 November 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Wanneer jullie aan de dageraad staan van een nieuw tijdperk, zoals jullie zijn, actualiseren jullie vele verschillende waarschijnlijke werkelijkheden, of parallelle Universums, die nooit eerder ervaren werden. Jullie krijgen toegang tot tijdlijnen die tot dan toe niet toegankelijk geweest zijn. Jullie duiken ook in de energieën die jullie voortdurend aanmoedigen om meer te worden van wie jullie zijn.
Het volstaat om te zeggen dat er overvloedig veel aan het gebeuren is, en het gebeurt allemaal tegelijkertijd. Velen van jullie zoeken naar een respijt, en anderen vragen zich gewoon af wanneer het allemaal voorbij zal zijn. Wij zijn hier om jullie te informeren dat er geen grotere ervaring voor jullie is om te hebben, dan de verhuizing in/naar deze onontdekte waarschijnlijke werkelijkheden.
Er is een verschuiving in het bewustzijn dat aan het gebeuren is doorheen dit gehele Universum. Als jullie je voor kunnen stellen hoe groot het Universum is, en hoeveel diversiteit er binnenin bestaat, kunnen jullie misschien beginnen de omvang te voelen van wat er hier onderweg is.

Buzz Aldrin: We werden gesommeerd weg te gaan van de Maan [door buitenaardsen], / Dinsdag 1 november, 2016

Buzz Aldrin:

We werden gesommeerd weg te gaan van de Maan [door buitenaardsen], Interview Fragmenten met Neil Armstrong & Lunar "Toren van Babel"
Dinsdag 1 november, 2016

 

(Stilte in de Storm-editor) Samenzwering theorieën met betrekking tot de Maan gaan  tientallen jaren terug en zijn meestal afgewezen zonder onderzoek naar hun mogelijke validiteit. Maar wat als voormalige astronauten hun getuigenis toegevoegd hebben aan de groeiende stapel bewijs hetgeen erop wijst dat er nog steeds veel te ontdekken is over onze dichtstbijzijnde hemelse buren?.

Het volgende artikel is ontleend aan getuigenissen van Buzz Aldrin en Neil Armstrong waarin ze werden "gesommeerd weg te gaan" van de Maan, vermoedelijk door een meer geavanceerde groep of ras van wezens. Sommige insiders hebben gesuggereerd dat de Maan eigenlijk een gebruikt station is voor een groot aantal niet-aardse beschavingen, wat tot ver in de oudheid terug gaat.


En zoals Armstrong impliceerde in het onderstaande gevoerde interview, waren er veel grotere plannen voor de Maan die nooit vooruitgang hebben.maandag 31 oktober 2016

SaLuSa Boodschap 5 / Door Dani / 31 oktober 2016

SaLuSa
Boodschap 5
Verlangens / Wensen
Door Dani / 31 oktober 2016

Hoe vaak moet je nadenken om een bepaald verlangen te laten uitkomen? Ja, het eerste antwoord zou slechts één gedachte zijn die nodig is om iets te zien gebeuren - dat zijn de "kleine" verlangens die gewoon bewijzen dat je scheppingskracht werkt. Dan zijn er 'grotere' verlangens die meer van je energie nodig hebben om vervuld te worden - dat zijn de verlangens of wensen die van groter belang zijn voor jou, veranderingen in jouw manier van leven, veranderingen van je fysieke lichaam, veranderingen in familierelaties - die gaan in vervulling zodra je volledig besloten hebt het bepaalde probleem op te lossen. Deze wensen nemen soms meer tijd - misschien in sommige gevallen jaren - om succesvol te zijn gecreëerd in jouw levende werkelijkheid. Dit is zo, omdat zodra je een probleem afsluit, waarvan je dacht dat het de oorzaak was, er een ander probleem eveneens gerelateerd lijkt te zijn aan het krachtige verlangen dat je voelt dat je zou leiden naar een gemakkelijker leven, gevuld met meer liefde en geluk en het zou zijn makkelijker voor je zijn om verder te gaan naar het volgende niveau. Deze verlangens creëren het complexe proces van jouw verandering, dus ze vereisen een hoop werk om de totale verandering van je wezen te zien.

En als je eenmaal al die eerder genoemde verlangens hebt uitgewerkt komen de meest kostbare en waardevolle andere verlangens die jullie diep van binnen vasthouden, die, ongeacht wat er gebeurt er nog steeds blijven, veilig en wachtende op het perfecte moment om opnieuw te verschijnen in je geest. Misschien heb je gedacht ze niet echt waren, dat ze gewoon illusies waren van jouw ontwakende geest of dat ze er gewoon waren om je te helpen een aantal echt moeilijke kwesties in je leven te overwinnen. Maar lieve vrienden zij zijn de waarheid, ze zijn jouw waarheid, ze zijn de heilige en meest waardevolle delen van je wezen.

Omdat verlangen de creërende energie is die jouw in beweging houdt, een bepaalde code in je stralend licht, die in feite jou begeleid naar de vervulling van je bestemming. Wees dus niet verrast dat deze wensen weer hier voor jou zijn om jouw grotere kracht te gebruiken op hen, om ook deze wensen vervuld te krijgen. En dat wat gedaan moet worden, daar zul je zowat nu achterkomen ...

SaLuSa

Bron: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.nl/search/label/ENGLISH

SaLuSa New Messages

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl