vrijdag 11 november 2016

SaLuSa Boodschap 8 Door Dani / 11 november 2016

SaLuSa
Boodschap 8
Door  Dani / 11 november 2016


Jullie kunnen je afvragen hoe de gewenste veranderingen in jullie leven zullen komen. Voor sommigen van jullie zal het een langzaam proces worden, waarin je nog steeds zult genieten van het gezelschap van de meeste van jullie familie leden en vrienden, die langzaam in wijsheid en waarheid keren over het zelf, met geen haast in het denken, gewoon het Licht delen in en om alles heen.

Voor anderen kan het een roller coaster rit zijn – als er nieuwe veranderingen plaatsvinden, zal dat jullie zo in beslag nemen, dat jullie je voor enige tijd zullen voelen alsof het je weer naar onderen haalt, maar in feite zullen jullie snel gaan en de sporen van jullie bestemming zullen jullie veilig houden op het pad dat jullie kozen. Dan stop je even zodat je je kunt voorbereiden op een andere rit.

En voor sommigen is de wens naar verandering zo krachtig dat ze voelen alsof ze geduwd worden door niet-geziene krachten in het weten en soms kunnen ze zich in verwarring voelen over waar het pad hen naar toe leidt, ze kunnen zelfs denken dat ze bepaalde momenten leefden en de les al hebben begrepen, maar ze vinden zichzelf schijnbaar terug om weer lessen te leren.

Als je de les begrepen hebt en je heel goed weet wat het resultaat ervan is, weet dan zeker dat daar achter weer kennis ligt. Jullie moeten gewoon het oude weten rustig achter je laten en naar het onbekende zoeken. En in feite zullen jullie spoedig ontdekken dat de echte kennis uit deze ervaringen schijnt en geen twijfel laat dat dát het is waar je uiteindelijk naar hebt gezocht.

maandag 7 november 2016

SaLuSa Boodschap 7 Door Dani / 7 november 2016

SaLuSa
Boodschap 7
Door  Dani / 7 november 2016

Het is veel gemakkelijker om anderen te vergeven dan jezelf. Het is omdat je ziet en voelt dat anderen vergeving waard zijn, omdat jullie gewend zijn om alles te voelen vanaf de buitenkant, het gevoel dat diep van binnen komt is bijna volledig verloren. De enige waarde die jullie jezelf hebben aangemeten was alleen de vriendelijkheid die jullie getoond hebben aan anderen. Vriendelijkheid voor jezelf was niet nodig omdat het schijnbaar geen invloed had op andere gedachten en gevoelens voor jou. Maar om volledige vrijheid van zijn te bereiken, vereist dat de diepste zin van waarde van jezelf gebaseerd op het kennen en begrijpen van één van onze universele wetten verkregen wordt - zo binnen, zo buiten; zo boven, zo beneden of met andere woorden zoals het in de hemel is, zo is het ook op Aarde - wat betekent dat je niet echt van anderen kunt houden, tenzij je echt jezelf lief hebt. Als jullie klaar zijn met de zuivering van alle "oude spullen" zal dit noodzakelijke begrip gewoon opkomen in jullie geest met de zeer sterke en dringende boodschap dat je de kracht van de Liefde voor je zelf moet valideren.

Soms zouden jullie kunnen denken dat de zuivering nooit zal eindigen en wanneer er hier slechts één probleem is opgelost komt er weer een ander met nog meer intensiteit. Jullie moeten geduld hebben met jezelf, zoveel levens zijn er voorbij gegaan voordat jullie in staat waren om de normale wijsheid verwerking te doen die direct na elke ervaring moet plaatsvinden. Jullie hoeven je geen zorgen te maken, het einde is in zicht, omdat jullie intenties en wensen steeds krachtiger worden met elke ervaring die is afgesloten en begrepen. Hoe meer jullie jezelf zuiveren des te makkelijker is het voor jullie om snel de verborgen waarheid te vinden in jullie levens- lessen. Met de groeiende snelheid van jullie beweging en met vele levens waarin jullie dezelfde lessen nogmaals ervaren, zijn er niet echt zoveel problemen meer overgebleven.

Ik wens dat jullie allemaal de kracht vinden om voor de eerste keer naar jezelf te kijken, alleen dan met de diepe liefde en zorg zoals jullie gewend zijn te Kijken naar anderen en de volgende keer zal het dan makkelijker zijn en daarna nog meer, totdat jullie er achter komen dat je de ware betekenis van liefde voor het zelf hebben begrepen.

Ik zegen jullie mijn lieve vrienden en hou van jullie allemaal.

SaLuSa

Website: SaLuSa New Messages

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl