vrijdag 25 november 2016

Telos - the Lemuriun Connection Newsletter / 25 november 2016

25 november 2016 


Groeten Geliefde Lemurische Harten

In dit seizoen van Oprecht Geven en Dankbaarheid, nodigen wij jullie uit om dit te overwegen ...

Er is slechts LIEFDE

Voel liefde.  Wees liefde.  Leef liefde…

VOEL HET!   BEN HET!   LEEF HET!

Is dat mogelijk? Kunnen wij dat "doen"? Natuurlijk! Liefde is wat en wie we zijn. Het is niet een "seizoen". Liefde is onze eeuwige essentie; de essentie we voortdurend en uiteindelijk naar terugkeren. Het is onze prachtige unieke reis terug naar het Zelf, onze goddelijke vereniging met de Bron.

We bevinden ons in het midden van een Liefde Transformatie, ongeacht hoe de dingen in ons leven kunnen verschijnen. De boodschappen van de Meesters herinneren ons er aan dat er op het einde slechts Liefde is en dat onze ervaringen ons constant de mogelijkheid geven om Die Liefde te Leven.

Voortdurend zijn we geopend voor een grotere staat van bewust gewaarzijn, een meer bewuste staat van zijn. Elk nieuw NU-moment is de orde van de dag - het is het meest belangrijk. Staan we volledig op dat moment Liefde toe? Staan we onszelf toe volledig aanwezig te zijn bij wat er gebeurt? Zijn wij ons bewust vanuit onze Harten? Genieten wij van onze reis?

woensdag 23 november 2016

De Arcturiaanse Raad De Momenten van Ontwaking / 23 November 2016 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
De Momenten van Ontwaking
23 November 2016 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer je middenin één van je processen van wording bent, herken je noodzakelijkerwijs niet wat er op het moment gebeurt. Het is gewoonlijk alleen nadat je de ervaring hebt gehad dat je in staat bent de groei te herkennen die zich voorgedaan heeft en hoe jij je voordeel gedaan hebt van door de ervaring heengegaan te zijn.
Dit kan je enig perspectief geven over wat het ook maar is dat je momenteel ervaart. Omdat, als je te midden van één van deze ervaringen kunt ontwaken, je het voordeel meteen kunt beginnen te ontvangen, en jij je weerstand kunt loslaten aangaande dat wat je ervaart.
De reden waarom de grote meerderheid van jullie niet naar dit weten komt te midden van een beproevende tijd in jullie leven is, omdat jullie te verstrikt zitten in de ervaring zelf. Jullie worden jezelf gewaar doorheen de details te navigeren, branden te blussen en met al jullie macht te proberen jullie weg eruit vandaan te vinden.

dinsdag 22 november 2016

De Arcturiaanse Raad: Voel de Kracht in Keuze / 22 November 2016 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad:
Voel de Kracht in Keuze
22 November 2016 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Alles Dat Is verlangt niets. Niets wordt van wie van jullie of wie van ons dan ook verlangd. Wij zijn geen onderdanen van de Bron Energie. Wij werden niet op missies gestuurd om iets dat groter is dan onszelf te dienen. Er is geen oog in de hemel die ons allemaal in de gaten houdt, wachtend om te zien wanneer wij het eindelijk zullen snappen.
Wij maken allemaal deel uit van hetzelfde geheel, en er is niets anders dan heelheid binnenin de Bron. Welnu, wij allemaal stemden ermee in om fragmentatie te ervaren en de illusie van afgescheidenheid te ervaren, maar er is in niets daarvan een noodzaak. Er is geen gebrek. Er is geen reis die ondernomen moet worden. Er is alleen de reis van keuze.

zondag 20 november 2016

Over het volgende Disclosure Event ~ / Gepost op 20 november 2016

Over het volgende Disclosure Event ~
Gepost op 20 november 2016

Het volgende Disclosure Event zal zijn dat President Obama in samenwerking met de Militaire bevelhebbers van de Verenigde Staten en de de inlichtingendienst beide zullen zeggen dat ze tot nu toe om Nationale Veiligheidsredenen hun activiteiten met buitenaardsen verborgen hebben gehouden, maar dat het nu tijd is om deze informatie te delen met de wereld. Miljoenen documenten en honderdduizenden video's zullen worden vrijgegeven voor openbaar onderzoek. Ook zullen voorbereide educatie stukken worden uitgezonden over de hele wereld. Op hun beurt, zullen andere landen hun ET files en films vrijgeven en deze delen met hun Burgers en de Wereld.


Groeten! Dit is Ashtar die rapporteert vanaf The Rainbow Bridge. Onlangs was er in Washington DC een disclosure evenement genaamd: The Citizens Hearing on Disclosure. ...

galacticdrago6.wixsite.com


vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl