zaterdag 3 december 2016

Alles in de Holle Aarde is Gemaakt van Kristallen / 3 december 2016 / door Dianne Robbins

Alles in de Holle Aarde is Gemaakt van Kristallen
3 december 2016 / door Dianne Robbins

Ik ben Mikos, hier om te praten over onze verbinding met het Universum, en jullie verbinding met al het leven overal. Wij houden van onze Aarde, en zoals wij leven in haar, zijn wij bekend met alle informatie die er ooit was - en met alle evenementen die momenteel plaatsvinden op het oppervlak en in andere zonnestelsels in onze Galaxy.

We leggen deze gebeurtenissen vast, of nemen ze op, in onze Kristallen Projectors en archiveren ze om ze veilig te bewaren in onze uitgebreide bibliotheek.

Al onze gegevens zijn oude, volgens jullie normen, omdat jullie levens zo kort zijn vergeleken met die van ons. Maar deze "oude" gebeurtenissen bestonden in ons leven, omdat we al eeuwen oud zijn in hetzelfde lichaam, en daarom plaatsvonden tijdens ons leven.

De evolutie van Kristallen is ook oud, zoals ze altijd hebben bestaan en zijn de getuige van alle gebeurtenissen op Aarde. Zij zelf hebben alle gebeurtenissen op Aarde vastgelegd en ze binnen hun kristallijne netwerk van "zenuwen" opgeslagen, die omvangrijke hoeveelheden informatie kunnen bevatten.

Deze kristallen zijn zeer ontwikkelde Wezens, wiens missie het is om alles wat zich voordoet op aarde vast te leggen, zodat alles wat zich heeft voorgedaan opnieuw kan worden afgespeeld en geleerd op onze Kristallen Projectoren. Want al het leven is een leerervaring, want hoe verwachten jullie zonder de kennis en wijsheid van het verleden, te leren en vooruit te gaan in jullie evolutie? Jullie boeken zijn allen vervuld met verkeerde informatie, samengesteld door meningen en overtuigingen en theorieën van de mensheid, die weinig gelijkenis hebben met de werkelijke omstandigheden of feiten. Dus alles wat jullie leren geeft jullie geen aanwijzingen met betrekking tot de ware Aard van de Aarde, het Universum, of "jullie."

vrijdag 2 december 2016

SaLuSa Boodschap 12 / Door Dani / 2 december 2016

SaLuSa
Boodschap 12
Door Dani / 2 december 2016

De waarheid verspreidt zich over de hele menselijke wereld en het is aan jullie om het te accepteren en ermee in diepe afstemming te komen het. Als jullie gewoon luisteren en het dan laten voorbijgaan zonder daadwerkelijk te denken aan alle gevolgen die het met zich meedraagt voor jullie, gebruiken jullie niet alle kracht die verborgen is in dergelijke kennis. Omdat de waarheid de transformatie energie is die niet alleen de motivatie, maar ook het effectieve instrument in de zoektocht is naar je eigen ultieme zelfkennis. De samenleving als geheel complex van ervaringen is verbonden met deze energie van de waarheid - dat is wat wordt aanvaard als de bouwstructuur van het geheel - en als er sommige of velen zijn die een ander niveau van de informatie, die de energie met zich meedraagt, zien en begrijpen, begint het geheel te bewegen in de richting van het nieuwe als de kanalen voor de meer intense stroom van energie door de pure kracht van je eigen wil worden geopend om de waarheid te kennen.

Als jullie werken aan de aanvaarding van de waarheid waardoor jullie automatisch steeds in lijn komen met de stroom van de energie die het jullie mogelijk maakt meer en meer details voor jezelf te vinden en meer verbindingen naar de ultieme waarheid van de schepping. Jullie zijn allemaal kanalen die met elkaar verbonden zijn om de perfecte omstandigheden te creëren voor jullie leerproces terwijl jullie op Moeder Aarde zijn en als jullie eenmaal allen geleerd hebben, dan worden jullie automatisch verbonden met een andere bron van energie die op het moment van de voltooiing van de ervaringen, wat nadert, zal groeien. Automatisch betekent dat simpelweg het uiten van jullie wil voor verandering en jullie zullen de benodigde informatie ontvangen. Het is altijd zo, dat er geen vertraging is in het verzenden van deze informatie in jullie systeem.


zondag 27 november 2016

SaLuSa Boodschap 11 /Door Dani / 27 novemder 2016

SaLuSa
Boodschap 11
Door Dani / 27 novemder 2016

Het helpen van anderen is een vervullend en mooi ding om te doen en als je echt helpt, voel je het meteen met een krachtige energiestroom doorheen je wezen. Soms, ondanks het helpen van zoveel anderen voel je nog steeds geen tevredenheid en heb je de neiging om nog meer te helpen. Wanneer dit gebeurt, betekent dat dit niet de hulp is die een andere of anderen vereisen of nodig hebben, zelfs als het precies het juiste ding lijkt te zijn om te doen. Zij vragen om hulp zonder woorden en dat betekent dat er geen fysiek ding hen in feite zal helpen, maar jouw bepaalde gedachte of actie is van de grootste waarde voor hen.

Ik weet dat het soms erg moeilijk is naar de roep om hulp te luisteren, toen veel van jullie levens, waar jullie werden geplaatst in lijden en voorwaarden nodig hadden en de enige manier van hulp die beschikbaar was is de heling van het fysieke lichaam, het verzamelen van fundamentele dingen om te overleven voor zichzelf en anderen, dus deze stille roep om hulp werd gehoord met luid schreeuwende stemmen. Dus nu hebben degene in nood de neiging luid te gaan schreeuwen en degenen die kunnen helpen kunnen de ware oproep niet horen en natuurlijk spreek ik niet over mensen die behoefte hebben aan onderdak en een fatsoenlijke plek om te wonen - zij dragen meestal rustig hun geloof en zegenen jullie wanneer jullie ze te eten geven of iets om zich mee te bedekken. In feite luisteren zij naar jullie oproep voor hulp ... 


Om in staat te zijn om echt de roep om hulp te horen en in staat te zijn om betekenisvol anderen te helpen, moeten jullie ten volle beseffen dat met jullie eigen geluk jullie anderen het meest waardevolle geschenk van onvoorwaardelijke liefde geven. Er is geen andere energie meer krachtiger, meer heling en helpende dan dit. Soms zijn jullie verplicht om bepaalde acties die anderen misschien zien als liefdeloos of niet erg aardig of onvriendelijk of wat voor uitdrukking ze zouden kunnen gebruiken, maar jullie weten dat zonder de beweging jullie je eigen geluk niet zouden bereiken en het is daarom de enige juiste manier om kiezen. En de anderen ontvangen ook precies het soort hulp dat ze nodig hebben, omdat ook zij zichzelf zullen toelaten bevrijd te worden van oude patronen die niet langer hun doel dienen.

SaLuSa


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl