woensdag 7 december 2016

Cosmic Society opent Telepathie Centra In Europa en Wereld-Wijd in Voorbereiding op het Eerste Contact / Door Deb West / 7 december 2016

Cosmic Society opent Telepathie Centra In Europa en Wereld-Wijd in Voorbereiding op het Eerste Contact
Door Deb West / 7 december 2016


Lost Knowledge Radio zal Alfred Steinecker interviewen op 10 december 2016 om 12 s middags PST.


Luister daarna op:  UTube “Making Fifth Dimension Your Reality”


Luister naar Lost Knowledge op 10 december als we Alfred Steinecker interviewen over Cosmic Society Telepathie Centra die worden gevestigd in heel Europa, en uiteindelijk de hele wereld.

De Cosmic Society bereid  de Aarde voor op de laatste fase voor een Open eerste contact met Galactische Beschavingen doorheen de gehele Melkweg en andere sterrenstelsels. Deze spannende, voorspelde gebeurtenis in tijd in de geschiedenis van de Aarde is een onderdeel van de ascentie van de Aarde naar een hogere staat van bewustzijn en begint met het intuïtieve geloof in ons vermogen te bestaan als vreedzame soevereine wezens.

maandag 5 december 2016

SaLuSa Boodschap 13 / Door Dani / 5 december 2016

SaLuSa
Boodschap 13
Door Dani / 5 december 2016


Het jaar op Aarde loopt ten einde en zo zijn jullie als een gehele natie de voorbereiding aan het voltooien van haar beweging in de richting van de nieuwe, verbeterde levensstandaard en het begrijpen en de omgang met elkaar. Wanneer jullie rond kijken, zou je kunnen zeggen dat er voor vele jaren niets echt iets veranderd is, maar vele officiële plaatsen, overheden en leiders van vele landen hebben hetzelfde zuiveringsproces ondergaan zoals jullie hebben gedaan op persoonlijk niveau. Jullie hebben de verandering in de richting van onvoorwaardelijke liefde gedreven en het pad ingesteld voor het zoeken van de waarheid van jullie oorsprong en evolutie en de geschiedenis die echt uitgespeeld werd op Moeder Aarde.

Nu staat iedereen en het geheel op het punt zich te verplaatsen voorbij dat wat kan worden aangegeven als oud, of erkend en begrepen. Zoals jullie weten is het loslaten van hetgeen dat ons niet meer dient een vereiste om verder te gaan, dus dit is ook wat er gebeurt op mondiaal niveau. En wat er werkelijk gebeurt weten degenen die werken op het functioneren van de wereldwijde systemen en er is veel informatie die gewoon niet wordt verteld tegen het publiek, omdat er geen noodzaak is voor iedereen om elk detail te kennen, zoals jullie reeds jullie deel van deze verandering hebben gedaan door het uiten van jullie wens voor de verandering. Jullie kunnen er zeker van zijn dat degenen die handelen in dergelijke rollen worden ondersteund door ALLEN. De verandering werkt gewoon op zijn manier door naar de gewenste uitkomst.

We hebben allemaal onze verlangens en de wens dat zij worden vervult en jullie weten dat wij dezelfde droom van vrijheid, eenheid en de kennis van de Schepping delen. Ik heb ook mijn eigen sterke verlangen wat mijn evolutie en mijn acties stuurt die ik doe en ik weet dat het zal worden vervuld, omdat ik al de verbinding voel die zo krachtig is, dat niets de stroming van de schepping energie op een of andere manier kan veranderen. Zelfs als de andere kant dat misschien niet zo voelt op dit moment, ik verzeker haar dat het zo is. Begrijp wel dat de geest ook moet worden gezuiverd en verwarring is het 'goed teken' dat ook het oude de geest verlaat en dat er weer snel vrede binnenin zal zijn en de zo zeer gewenste waarheid zo mooi zal schijnen zonder enige twijfel.