maandag 12 december 2016

De Openbaarmaking Van Onze Sterrenfamilie / door Steve Beckow

De Openbaarmaking Van Onze Sterrenfamilie


Nieuw Boek: geschreven door Steve Beckow
Hoofdredacteur Golden Age of Gaia 2016
Geen Copyright. Vrij om te delen/kopiëren.

Deel 1
Disclosure: De Erkenning Van Onze Sterren Familie


Wie zijn hier?

Adamu: Wij omvatten vele rassen en sommige van deze rassen zijn van een zeer nauw verwante – soort van de broeders en zusters van hetzelfde oorspronkelijke ouder ras. Sommige die jullie misschien herkennen zijn wij de Pleiadians, de Sirians, de Arcturiërs, de Antarianen, de Andromedans en degenen van Procyon, Aldebaran en Deneb.

Dit zijn de namen die ik in de gedachten van mijn jonge vriend kan plaatsen op dit moment. Er zijn andere [die Ik niet kan plaatsen]. Ook anderen van buiten dit sterrenstelsel zijn hier. En degenen die ver boven een dergelijk overweging als 'galactische buurt' of zelfs uit welk Universum je vandaan komt. (1)

Adamu: De Galactische Federatie is op vele, vele manieren heel direct betrokken bij jullie planeet, gedurende de hele geschiedenis van jullie planeet. De laatste tijd hebben we heel veel schepen in het milieu van jullie planeet gebracht om te helpen met tal van subtiele taken.


SaLuSa Boodschap 14 / Door Dani / 12 december 2016

SaLuSa
Boodschap 14
Door Dani / 12 december 2016

De energie van het hart is datgene dat vanuit je wezen naar Allen wordt verspreid. Jullie hart is het centrum van de verwerking van alle inkomende inputs in je lichaam en na jullie persoonlijke evaluatie wordt het gedeeld of vrijgegeven voor Allen, wat betekent dat anderen de werkelijke staat van je geest kunnen voelen, kunnen voelen of je met anderen wilt praten of niet, of je op een bepaalde manier wilt handelen of gewoon met rust gelaten wilt worden en kunnen al je emoties voelen zonder een woord met je te spreken. Hart energie is zoals jouw signaal, maar identificeert en bewijst meer dan elke fysieke handeling die jou zelf omschrijft tussen de anderen. Het voert alles naar binnen, alles is geabsorbeerd en maakt het mogelijk voor anderen om jou te identificeren, zonder de noodzaak om je naam te kennen. Nu voor jou die de naam weet, zelfs de bijnaam of een geschreven of gesproken identificatie, is het nodig om de ander te aanvaarden als degene waar je mee wenst te spreken of je mee wenst te verbinden. Dit is ook aan het veranderen, net als bij jouw verbeterde hart vermogen, zul je er gewoon aan wennen anderen te herkennen aan hun hart energie en het belang van de werkelijke naam zal vervallen. De naam zal geen rol spelen, zoals het in feite nu alleen door ieder van jullie is gekozen om jezelf te identificeren met de benodigde ervaring en natuurlijk is jullie sociaal systeem ook gebaseerd op dit identificatie kenmerk.

Ja, de naam draagt ook energie, maar het is alleen gedeelde energie van alle andere die ervaringen hebben onder dezelfde bepaalde naam en achternaam, het is niet jouw energetische signaal waar je door wordt geïdentificeerd. Als je spreekt met iemand uit jouw fysieke realiteit, voel je duidelijk zijn / haar energie en je herkent ze zelfs voordat de naam in je geest verschijnt. Hun handtekeningen lijken krachtiger voor jou te zijn en het is omdat we gewend zijn elkaar te begroeten door het verzenden van de hart energie in plaats van elkaar voor te stellen met naam en hand schudden of elke andere gebruikelijke fysische begroeting op Aarde. We delen allemaal wie we zijn in die ene energie expressie, dus geen 'fouten' kunnen optreden en zeker niemand heeft dezelfde hart energie op het niveau van de ervaring waarin men zit.

Laat jullie harten wijd open zijn, lieve vrienden, wees niet bang dat jouw hart zal bloeden als je dat doet want eigenlijk is de hart kleur groen en niet rood.

SaLuSa

Channeler: Dani

Website: SaLuSa New Messages

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Oude beschaving ontdekt onder Antarctica? / Maandag 12 december 2016

Oude beschaving ontdekt onder Antarctica?
Oude beschaving ontdekt onder Antarctica?
Maandag 12 december 2016

Amerikaans onderzoeker David Wilcock en klokkenluider Corey Goode, die naar eigen zeggen meer dan 20 jaar actief was binnen het geheime Amerikaanse black ops circuit, zeggen dat er grote onthullingen aankomen over een oude beschaving die ontdekt is onder het ijs van Antarctica.

Het zou gaan om een beschaving die minstens enkele tienduizenden jaren geleden bestond en die overvallen werd door een kanteling van de aardas, waardoor het continent dat voorheen dichter bij de evenaar lag, plotseling geconfronteerd werd met pooltemperaturen van 40 graden lager. Hierdoor zouden de bewoners, die de "Pre-Adamieten" genoemd worden, tegelijkertijd met allerlei prehistorische dieren en planten ter plekke gestorven zijn en goed bewaard zijn gebleven onder het ijs.

Wilcock en Goode zeggen dat de Amerikanen inmiddels veel van deze lijken en kadavers afgevoerd hebben voor onderzoek. Veel vondsten zouden zo goed intact zijn dat er gesproken wordt van een "Pompei on Ice".