vrijdag 23 december 2016

SaLuSa Boodschap 16 / Door Dani / 23 december 2016

SaLuSa
Boodschap 16
Door Dani / 23 december 2016


Leiders uit de samenleving en de Politiek zijn moedige wezens, die hun oproep van het lot hebben gevolgd en ze staan in de frontlinie, nemen emoties op van alle andere wezens die deel uitmaken van de samenleving. Hebben jullie het gevoel dat ze ook dezelfde verandering in de realiteit ervaren als jullie? Hebben jullie geluisterd naar je hart of oordelen jullie hen nog steeds? Weten jullie dat dit inzicht onderdeel is van de algehele verandering in de samenleving? Begrijpen jullie dat jullie allemaal binnen je eigen bewustzijn gestemd hebben voor bepaalde soorten wezens die te zien zijn in frontlinie? Jullie hebben altijd al zo gedaan, in het verre verleden, 2000 jaar geleden, 80 jaar geleden en nu in al jullie huidige stemmingen. Het stemsysteem van de samenleving is de uitdrukking van de wens van alle mensen om iemand te hebben die verantwoordelijk is voor de vervulling van hun sociale verlangens. Maar als mensen diegene in de frontlinie niet helpen en geen ondersteuning bieden in het proces van creatie, gebeurt hetzelfde steeds weer opnieuw en opnieuw - niemand is tevreden, teleurgesteld en blijven die leiders de schuld geven voor hun onvermogen om alles wat was beloofd te doen. In feite is zoiets dergelijks een perfect voorbeeld van uniciteit en eenheid van alle mensen - om gewoon de wens te ondersteunen en te stoppen zich te concentreren op de individuen die niet in hun eentje het geheel kunnen veranderen.

Wensen jullie je te verenigen, willen jullie een betere wereld, luisteren jullie naar de media en beschuldigen alle leiders? Hebben jullie lief of haten jullie? Stel je voor, dat jullie mooie verlangen en wens voor gezonde en gelukkige mensen over de hele wereld zich voortbeweegt op weg naar volledige eenheid, door jullie allemaal is verzonden naar degenen die daar staan en zich afvragen wat te doen met al de rommel. Zij zouden zulke krachtige inspiratie ontvangen waardoor hun harten niet koud kunnen blijven en zodra het hart geopend is, is de geest in staat om meer krachtige gedachten te ontvangen, dat ruimte zal creëren voor actie. Vergeet niet, de waarheid is dat jullie gedachten deze realiteit creëren en niemand anders kan de verandering beginnen, behalve jullie.


maandag 19 december 2016

NASHA (Pleiades 2) - "MOEDERSCHIP AZINU-AVALUR: MEDISCH CENTRUM VOOR ONDERZOEK - CELL RENOVATIE" – / december / 2016

NASHA (Pleiades 2) - "MOEDERSCHIP AZINU-AVALUR: MEDISCH CENTRUM VOOR ONDERZOEK - CELL RENOVATIE" –
 december / 2016
NASHA, PLEJADEN 2 - Deel 1 (op 2016/12/18, 's middags) en deel 2 (op 2016/12/19, in de vroege ochtend)
Channeling door Gabriel RL

(Approximate Appearance - Art: Vashta Narada's Galactic Ar
Nasha stelt zichzelf voor aan mijn mediumschap kanaal door middel van telepathie en flitsen van afbeeldingen. In de eerste boodschap, introduceerde ze zichzelf door middel van telepathie toen ik normaal aan het werken was op de computer. Zij zei:

"Hallo, ik ben Nasha. Ik ben met name, redelijk lang, in een mensachtig lichaam, niet anders dan dat van jou. Enkel de tint van mijn huid is een beetje anders dan de jouwe. Mijn haar is lang en zwart, zeer vergelijkbaar met de mensen op jullie planeet. Ik ben lid van het Siriaanse lichaam, een specialist in celvernieuwing. Zoals je weet, is de Plejaden 1 energie in het proces van individualisering. Je kunt me beschouwen als een P2 (Pleiades 2) als je dat verkiest.


Ik neem contact met je op, zodat, door jouw Portaal (verwijzend naar onze webpagina's, in het bijzonder het Star Seeds Blog), kun je iedereen vragen zich zo veel mogelijk in afstemming met Onze Nave Azinu-Avalur te komen. Dit schip is ons medisch onderzoekscentrum. We maken onszelf voor iedereen beschikbaar op het Terrana oppervlak, zodat wij jullie waar mogelijk kunnen helpen. Velen van jullie op het oppervlak hebben grote affiniteit met dit gebied van actie en we staan open voor het ontvangen van "vrijwilligers" in onze teams. Het zal een grote vreugde zijn om ons lichaam en aanverwante begrippen te verhogen op het oppervlak.

zondag 18 december 2016

SaLuSa Boodschap 15 / Door Dani / 18 december 2016

SaLuSa
Boodschap 15
Door Dani / 18 december 2016

Indien de energie krachtig door je wezen stroomt. ook door je denken, kan dat gevoel niet worden vergeleken met iets anders – opheffend, belonend, blij, verbazend, prachtig en zo verder – we kunnen dat veel langer beschrijven, wat echt niet kan beschreven worden met enige woorden, en het maakt niet uit welke taal we zouden kiezen. En zo is het hoe jullie delen alles dat je bent en alles dat je geleerd hebt met alle andere wezens, en wees zeker met alles, want het doet er niet toe in welke vorm en welke staat van bewustzijn ze in zijn, ze ontvangen alles dat ze kunnen uit je geschenk. ‘t Geschenk van de Scheppers liefde dat je ontvangen hebt. Dit is het punt waarom elk wezen zijn/haar eigen manier en snelheid heeft van evolutie. De constante stroom van energie verzekert dat er constante beweging is naar de totale eenheid van Iedereen, men leerde – de energie stroomt – degenen die het begrijpen nemen het naar binnen – ze leren en voegen hun begrip er aan toe – delen de vermenigvuldigde stroom met iedereen opnieuw en hoe meer wezens bepaalde kennis hebben, hoe krachtiger de energie van deze exacte kennis gaat, hoe krachtiger deze kennis resoneert in de gehele land en dat wordt geaccepteerd als (de) waarheid.

Je kunt nu voelen dat niet genoeg mensen geïnteresseerd zijn om verder te gaan dan het oude “veilige” en de bekende functie van de huidige staat van zijn, maar degenen die snel werken stuurden de kennis van hoe je verder gaat in het gezamenlijke energieveld van Moeder Aarde’s werkelijkheidsmatrix. Dus het feit van hoeveel mensen gewillig zijn om te veranderen beïnvloedt niet degenen die in het Nieuwe willen gaan en beïnvloedt niet de stroom van kennis naar deze werkelijkheid. Dat beïnvloedt de snelheid van sociale veranderingen die zichtbaar zijn, maar niemand kan kennis opleggen aan degenen die dat niet willen leren, of er mee willen doorgaan, misschien totdat ze meer beïnvloed worden of geleerd hebben dat dit alles is dat ze hoeven te doen om hun wens te vervullen.