vrijdag 17 februari 2017

Adama van Telos: Dingen zullen intens veranderen / 17 februari 2017

Adama van Telos:
Dingen zullen intens veranderen
17 februari 2017

Adama-  We zijn heel erg blij om ons met je vandaag te verbinden, en we zenden je onze grootste Liefde vanuit het hart van Telos.

Terwijl de energieën door het grote portaal gaan van de Volle Maan/MaanEclips en de verschijning van de komeet, is het ’t eind van een cyclus en het begin van een nieuwe.

Velen van jullie hebben misschien een gevoel van versnelling en de gedachte dat dingen intens zullen veranderen en je hebt gelijk.

Met het begin van deze nieuwe cyclus, gaat er een grootse opening van een portaal open naar de hogere dimensies.

Dit zal jullie meer in de stroom laten gaan van wat er wordt georkestreerd door je Hoger Zelf en je Goddelijke Team van Licht.

Veel stukken worden op zijn plaats gezet voor je om omhoog te gaan naar je ware reden om hier te zijn, in deze tijd.

Jullie kwamen in dit leven met een hart gevuld met liefde en een intens weten dat je deel zult zijn van een van de meest belangrijke tijden in de geschiedenis van jullie planeet.

Jullie worden voorbereid om enorm bij te dragen aan deze ervaring, door je licht en liefde naar je visioen van de Nieuwe Aarde te richten.

Degenen van jullie die zich richten op dit nieuwe visioen met onwrikbare liefde en vertrouwen zullen in staat zijn om grote veranderingen te zien ter verbetering in jullie ervaring.

Blijf standvastig voor wie je werkelijk bent: Medelevende, liefdevolle en verheffende visionairen die de Hogere Rijken van Licht ondersteunen.

Ga door met het elke dag omhoog laten stijgen van je vibrationele frequenties en ga door met manieren te vinden om een opheffer te zijn voor degenen met wie je je verbindt.


Ga door met het stabiliseren van je emoties door je te verbinden met je Hoger Zelf en je Goddelijk Team van Licht.

Ga door met het uitnodigen van ons om je te helpen, omdat wij met jou op je pad lopen.
Wij komen op voor je zegen in het Licht!

Welkom Thuis! Wij zenden jullie allen zoveel liefde…

Jullie worden gedragen op de vleugels van Engelen, om de Nieuwe Aarde voort te brengen.

Weet in je hart dat jullie altijd worden omgeven door je Engelen, je Opgestegen Meesters, Gidsen, Galactische Families van Licht en ja, ook door je familie en vrienden in Telos – en dat worden jullie altijd.

Geliefden, we lopen met jullie op deze reis en jullie worden buitenmate geliefd – altijd.

Ik ben jullie broeder Adama van Telos.