donderdag 20 juli 2017

NOOIT EERDER IS DE SLUIER TUSSEN ONZE WERELDEN ZO DUN GEWEEST / 20 juli 2017

NOOIT EERDER IS DE SLUIER TUSSEN ONZE WERELDEN ZO DUN GEWEEST
20 juli 2017
Celestia, Zuster van Adama - Met grote bewondering en dankbaarheid, feliciteren wij Aurelia Louise omdat zij u van een van haar dierbare volumes over de geschiedenis, de energie en de missie van Lemurië voorziet. Aurelia is een beschermer van deze energieën voor levenslange levensduur. De toewijding en verbintenis van haar Hart voor de Lemurische familie is ongeëvenaard in het fysieke rijk. Vandaag de dag is ze een ongeëvenaarde afgezand in haar wens de zuiverheid van de Lemurische kolom van de liefde met de gehele mensheid te delen, het Lemurische hart. Het is door haar hart dat we uitreiken om het jouwe aan te raken.

In deze geest van liefde en gemeenschap die geen grenzen kent, nodig ik u uit om met ons samen te komen, terwijl u onze woorden leest en in verbinding staat met het onzichtbare woord dat geschreven staat tussen de lijnen die uw hart op een persoonlijke manier raakt. De woorden van dit volume leiden tot een heilige overdracht van ontwaking. Nog nooit eerder in de geschiedenis van deze planeet heeft zo'n kostbaar moment zo glorierijk plaatsgevonden. We zien wonderlijke nieuwe kansen ontvouwen voor jullie en voor ons allemaal in Telos en andere Lemurische steden. Jullie tijd om alles te herinneren wat jullie zijn is nu op handen. Het is ook tijd voor ons om echt te vieren en dankbaarheid te geven voor de langverwachte 'hereniging' die bijna een feit is.
Wij bieden onszelf aan als mentors en gidsen in deze ontwaking. Allen van ons die met jullie spreken vanuit de pagina's van dit boek en die jullie bezoeken in jullie dromen, meditaties en wakkere uren, zijn hier als leden van een grote familie die jullie zo lief hebben. Wij zijn bereid jullie te ondersteunen in wat voor vorm jullie reis ook gaat.


Elke stap van jullie ontwaken biedt een kans voor vreugde en begrip dat ongeëvenaard is in jullie evolutie. Het opent een deur naar jullie eigen meesterschap en de kans om
de steeds groeiende raad van energieën te helpen die de Aarde door haar eigen ontwaking heen begeleiden.

Wij sturen onze liefde aan jullie allemaal door de verenigde handen van Adama en Aurelia Louise, wiens liefde, die zo uitgedrukt wordt als een aspect van beide rijken, jullie op jullie pad mag voeden. Wij sturen onze herinneringen en leringen naar jullie door de wijsheid van Adama, Ahnahmar, Angelina en andere ouderen van Telos en wezens van andere koninkrijken op deze planeet met wie we nauw samenwerken. We delen onze vreugde met jullie door het gelach van de kinderen en onze visies van wat het leven op het oppervlak kan zijn door de ervaring en het voorbeeld van ons leven hier in het binnenste van de Aarde. Wij sturen jullie zegeningen vanuit het centrum van onze zielen en vanuit het Hart van ons geliefde Lemurië.

Dit leven presenteert jullie de grootste missie, de grootste reis van allemaal.
Elke keer dat jullie in Lemurië, het binnenste van de Aarde of op het oppervlak zijn geïncarneerd, hebben jullie een missie gekozen. Je hebben jezelf verlengt in dienst van het All. Nooit eerder heeft de goedheid die wordt gecreëerd zo de verwachtingen van zovelen van ons overtroffen. Nooit eerder heeft het spectrum van dimensies zich gemengd en kleuren gecreëerd die we vandaag zien. Nog nooit eerder is de sluier tussen onze wereld en die van jullie zo dun geweest. Nog nooit eerder is de Liefde die wij delen en ervaren met het Goddelijke zo groot geweest.


Wij houden jullie altijd in het reservoir van onze harten, nu verbonden met jullie in het spel van pure creatie en het aanbreken van een nieuwe wereld!

(Gechanneld door Beth Iris, geïncarneerd in Telos als Celestia, zuster van Adama)

(Uit Telos Boek 2 van Aurelia)

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl