woensdag 6 september 2017

De Aarde verschuift naar Hogere Dimensies / Maandelijkse Channeling © Dianne Robbins / 6 September 2017

De Aarde verschuift naar Hogere Dimensies

Maandelijkse Channeling © Dianne Robbins / 6 September 2017

Wij hebben alleen jullie hoogste goed in gedachten. Alles wat we denken is de goedheid die we in ons hart voelen voor de hele mensheid.

Jullie Aarde verschuift naar de hogere dimensies op snel tempo en jullie verlies van tijd is jullie bevestiging van deze verschuiving.

Merk hoe snel jullie dagen voorbij gaan. Let niet op de negativiteit die je er over leest en hoort op het nieuws.

Dat is de laatste halte van de duistere krachten, als ze hun hoofden oprichten in een laatste strijd om de Aarde te overheersen.

Hun tijd is voorbij. Een nieuwe Aarde komt op, een nieuwe zon gaat omhoog en een nieuwe haven is dichtbij. Een glorieuze tijd nadert. Het is de vrijheid waarover jullie allen dromen, die in jullie aanwezigheid wordt geboren.

In de Holle Aarde is de hemel die we allen beleven en als er wolken waren zouden we “op hen lopen” zoals jullie gezegde gaat. Spoedig zullen ook jullie de weelderigheid voelen van “het lopen op wolken” omdat jullie wolken letterlijk zullen weg verbleken en jullie atmosfeer “oplicht” omdat de dichtheid oplost en de vervuiling vermindert om jullie helderheid van geest in het aangezicht te brengen terwijl de nieuwe hemel daalt in jullie Aarde laag en jullie, ten slotte de sterren kunnen aanraken.

Zoveel gebeurt er op niveaus waar jullie nog niet bewust van zijn, nog niet, om jullie allen volledig in het Licht te brengen van de Confederatie van Planeten.

De Aarde is niet verloren. In tegendeel, die is gered geworden door de Lichtwerkers die meer en meer Licht dagelijks uitstralen en het gezelschap van de hemel die hun leven heeft toegewijd om de Aarde naar hogere vibraties te brengen.

Alle Levensvormen Kiezen voor de Ascentie
Alle levensvormen die heden op Aarde zijn kiezen voor de ascensie. Maar, sommigen zullen opstijgen met de Aarde en met ons in deze tijd, en de anderen die onbewust zijn geweest van hun innerlijke keuzes om in deze tijd niet te willen opstijgen, zullen dat doen op een latere tijd. Weet dat de Aarde haar ascensie verzekerd is.

De mensen in de Holle Aarde zijn over blij met het omhoog gaan van de frequentie die plaats heeft gevonden in de laatste paar jaren. We verlangen ernaar om ons te verbinden in het stoffelijke, en nu is deze verbinding volledig verzekerd. We kunnen dit zelfs “garanderen” zoals je dat boven zou zeggen. Ja, jullie zitten boven ons, maar de diepte van de plek doet er niet toe. Want met vrede die naar de planeet komt, zal alle leven verzekerd zijn van snelle ontwikkeling om de verloren dagen van het duister goed te maken.

De mensheid heeft zijn les goed geleerd en heeft de nutteloosheid van oorlog en gekibbel gezien, en schreeuwt nu om een eind aan de waanzin. En het eind komt er aan. Jullie zijn getuige van de laatste uitbarstingen op de oppervlakte.

Vanaf dit punt naar voren zullen jullie het samen smelten zien van de volkeren, plaatsen en principes omdat allen samen gaan in EEN VERENIGDE AARDE.  Dit is de dag waar God op heeft gewacht. Dit is de dag waarvoor jullie heilige God Zelven hebben gebeden. Dit is de dag waarop we de tunnel openen die bestaat en dat we naar jullie toekomen met onze helder gekleurde robes en flitsende sandalen, we dragen geschenken van immense rijkdom en de noodzakelijke apparaten die jullie planeet naar zijn oorspronkelijke staat opnieuw terugbrengt, want wij kunnen al jullie vervuiling en ziekte problemen in enkele momenten oplossen.

~~  IK BEN MIKOS 

Copyright © Dianne Robbins 

 Lieve vrienden, ik heb de laatste 30 jaar van mijn leven toegewijd om direct vanuit de Innerlijke Aarde Rijken en Natuur Koninkrijken transmissies door te geven om ons de Onderlinge Verbondenheid van alle Leven op aarde te laten zien – wat een sleutel is voor onze Ascentie.

Je kunt mijn werk helpen ondersteunen op de volgende manieren:

Draag hieraan bij:

Bijdragen helpt mijn boeken te moderniseren, mijn website lopend te houden en helpt om deze maandelijkse boodschap uit te zenden!  En, Je krijgt een FREE Message uit de Kristallen Natie bij elke bijdrage PLUS een bonus video van mij die de boodschap voorleest!!

BESTEL MIJN BOEKEN: bezoek mijn website:  http://www.diannerobbins.com/
Door direct van mij te bestellen – óf door mijn website óf door me een check of geld bijdrage te sturen naar:  P.O. Box 844, Mt. Shasta, CA 96067, draag je bij aan ondersteuning van mijn werk.  
GROEP PRESENTATIES EN BOEK ONDERTEKENING http://www.diannerobbins.com/meetme.htm

Als je in het gebied van Mount Shasta bent of plant er te zijn en me wilt ontmoeten, bied ik groep presentaties aan en individuele groeps Boeken Handtekeningen.
Jullie ondersteuning wordt enorm gewaardeerd en ik dank jullie bij voorbaat!

~ Dianne Robbins


Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl