zaterdag 7 januari 2017

De eerste contacten: Adamski ontmoet Venus-bewoner


De eerste contacten:
Adamski ontmoet Venus-bewoner


De ontmoeting die George Adamski in de Californische woestijn had met een wezen met lang blond haar, is wel een heel uitzonderlijke gebeurtenis geweest in de geschiedenis van de mensheid. Als Adamski de waarheid heeft gesproken, dan mag die ontmoeting in 1952 in de buurt van Desert Center fabelachtig genoemd worden: Op dat ogenblik zou dan een mens oog in oog hebben gestaan met een wezen dat afkomstig was van Venus. Was het echter bedrog, dan is het wel een van de opzienbarendste grappen geweest die ooit in elkaar werd gezet. Hoe dan ook, voor amateur-astronoom Adamski leverde het verhaal reisjes op naar alle delen van de wereld. Overal hield hij lezingen over zijn ontmoeting met een buitenaards wezen. Zelfs onder koningen, koninginnen en andere staatshoofden. Ook onze eigen Juliana.

Weergave hoofdstuk: De eerste contacten Uit het boek: ‘Grote Mysteries, Vliegende schotels en andere raadsels van het Heelal’

Bestuurders voertuig: ‘een soort mensen’

Ons vliegende-schotel-tijdperk was nog niet eens vijf jaar oud, toen Adamski bekend maakte dat hij een wezen van Venus had ontmoet. George Adamski, toen een 61-jarige Amerikaan van Poolse afkomst, woonde op een steenworpafstand van het beroemde Hale Observatorium in Mount Palomar in de staat Californië in de Verenigde Staten. Hij geloofde niet alleen in het bestaan van vliegende schotels, maar hij was er ook van overtuigd dat de wezens die de voertuigen bestuurden een soort mensen waren.

Adamski en een groep aanhangers hadden al heel wat verhalen gehoord over vliegende schotels die in de buurt zouden dalen tot vlak boven de grond en daar zelfs landden. De Adamski-groep besloot toen om meer te doen dan alleen foto’s nemen van vliegende schotels. Ze zouden proberen in contact te komen met de inzittenden van de ruimtevaarttuigen.

Met dit doel voor ogen begaven Adamski en zes anderen zich op 20 november 1952 naar de woestijn van Californië. Adamski zei dat hij voelde dat ruimtewezens hem op een of andere manier leidden. De anderen gingen er daarom mee akkoord dat hij hen de weg wees. Ze reden naar Desert Center en daarvandaan nog eens 15 kilometer in de richting van Parker in de staat Arizona. Kort nadat de schoteljagers gestopt waren om in de berm wat te eten, werden ze al beloond met de verschijning van een kolossale sigaarvormige UFO, die ook al de aandacht had getrokken van piloten die boven de streek vlogen. 


vrijdag 6 januari 2017

Ontving Kennedy boodschappen van E.T’s en ontmoette hij ze ook?

Ontving Kennedy boodschappen van E.T’s en ontmoette hij ze ook?

George Adamski’s beweringen dat hij vliegende schotels heeft gefilmd en ontmoetingen heeft gehad met de als mens uitziende inzittenden daarvan, zijn lang controversieel geweest, ondanks ondersteunende foto’s, films en getuigenverklaringen. De getuigenissen van een aantal eerstehands getuigen en onderzoekers van Adamski, bieden geloof aan zijn beweringen dat hij geheime ontmoetingen had met Europese hoogwaardigheidsbekleders, inclusief paus John XXIII en leden van het Pentagon om hen in het geheim op de hoogte te brengen van buitenaards leven.

Onder de meer controversiële beweringen van Adamski bevindt zich ook de bewering dat hij laat in 1961 en nog eens in 1962 president Kennedy ontmoette. Adamski beweert dat hij tijdens de eerste ontmoeting een boodschap van zijn buitenaardse contacten doorgaf die ging over een wereldcrisis in de toekomst, wellicht de Cubaanse raketcrisis in oktober 1962.

Desmond Leslie, een voormalige piloot van de Royal Air Force, een Ierse Lord en neef van Winston Churchill, onderzocht zeer nauwkeurig de beweringen van Adamski. Adamski beweerde dat hij in het geheim een bezoek had gebracht aan paus John XXIII en hem een boodschap van de buitenaardsen overhandigde, kort voor de dood van de paus – die overleed kort na de afronding van de openingssessie van het Tweede Vaticaans Concilie dat duurde van 11 oktober tot 8 december 1962. Leslie was vervolgens in staat te bevestigen dat Adamski inderdaad paus John XXIII had ontmoet en dat hij voor zijn dienstbaarheid een pauselijke, gouden medaille had gekregen.

donderdag 5 januari 2017

De Nederlanders, gevangen in onwetendheid.- Gezant van Venus - Koninklijke ontvangt voor een fantast / door Stefan Ketelaar – Skepter 17.3 (2003)

 De Nederlanders, gevangen in onwetendheid.
Gezant van Venus
Koninklijke ontvangt voor een fantast
door Stefan Ketelaar – Skepter 17.3 (2003)

In het voorjaar van 1959 ontving koningin Juliana UFO-goeroe George Adamski, die bezig was aan een ‘wereldtournee’ en op Soestdijk zijn denkbeelden mocht uiteenzetten. De Nederlandse pers reageerde lacherig.

Op 20 maart 2004 overleed prinses Juliana. De necrologen gedachten in warme woorden de eigenzinnige prinses die met haar losse stijl de afstand tussen koningshuis en volk verkleinde. Anderzijds was er aandacht voor de diverse affaires waarmee de ‘fietsende monarchie’ te maken had gekregen. Eén opmerkelijke affaire bleef daarbij onbesproken. Dat was in mei 1959 wel anders. Tussen het nieuws van alledag – alwéér een Atlasraket ontploft, de Sjah van Perzië op bezoek, het aantreden van het kabinet De Quay – eiste de komst van een Amerikaanse schrijver naar Nederland plotseling alle aandacht op. Er ontstond zelfs een kleine mediahype: alle kranten boden tegen elkaar op met het laatste nieuws over de ‘gezant van Venus’. Zij beseften overigens maar al te goed dat de aandacht overdreven was en de aanleiding belachelijk. Na een week was de zaak vergeten.

De oorzaak van de overgevoeligheid van de media voor Adamski’s ontvangst op Soestdijk ligt ongetwijfeld in de affaire die menig journalist in die dagen nog het schaamrood naar de kaken deed stijgen. Terwijl de Nederlandse pers zweeg, onthulde het Duitse weekblad Der Spiegel in 1956 hoe zich aan het Nederlandse hof een machtsstrijd afspeelde. Juliana was in de ban geraakt van de gebedsgenezeres Greet Hofmans (zie Skepter, december 1995). Prins Bernhard, een fervent NAVO-aanhanger, en de regering zagen met lede ogen toe hoe in deze jaren van oplopende spanning tussen Oost en West de koningin zich steeds meer voor de kar van de spirituele ‘Derde Weggers’ liet spannen om uit het Atlantisch pact te stappen. Toen Juliana in 1952, op bezoek in de VS, pacifistisch getinte toespraken hield, kreeg Hofmans de schuld. De tegenstelling tussen beide echtelieden zette het huwelijk zwaar onder druk.

woensdag 4 januari 2017

Moongate 11 + 12: Adamski en Velikovsky – HOOFDSTUK 11- CONTACTPERSONEN EN MAANBEVINDINGEN / vertaling © Jan Smith voor WantToKnow.nl/.be

Moongate 11 + 12: Adamski en Velikovsky

– HOOFDSTUK 11-

CONTACTPERSONEN EN MAANBEVINDINGEN
 
vertaling © Jan Smith voor WantToKnow.nl/.be

Adamski was amateurastronoom en woonde in Palomar Gardens, California. In 1946 nam hij een reusachtig ruimteschip waar dat boven een bergkam in de buurt van zijn huis zweefde. Dit vormde voor hem de aanleiding om heel veel tijd te spenderen om met enige regelmaat naar die dingen uit te kijken. In augustus 1947 telden hij en collega-waarnemers in een uur tijd 184 Ufo’s die langs het firmament trokken. Door dat enorme grote aantal waarnemingen in zo korte tijd en de reputatie van Adamski vroeg een aantal militairen hem naar verluidt of hij misschien wilde proberen die Ufo’s met behulp van zijn telescoop te fotograferen. Tegen 1951 had hij al meer dan 500 vliegende voorwerpen op de gevoelige plaat vastgelegd en hij werd daarmee een beroemde persoonlijkheid op het gebied van Ufo’s.

Uit rapporten bleek dat men een aantal van die schotels had zien landen in de Mojave woestijn in het oosten. In een poging beter contact te maken reisde hij in 1951 en ’52 een aantal keren naar die streken. En op 20 november 1952 maakte hij voor het eerst, zo’n 16 kilometer vanaf Desert Center in de richting van Parker in Arizona contact met een ruimteschip en zijn piloot. Het toestel landde en er verscheen een man die Adamski wenkte naar hem toe te komen.

Tijdens hun conversatie gaf de man te kennen dat een van de redenen voor hun aanwezigheid hier te maken had met atoombommen en radioactieve neerslag. Voordat hij en zijn drie metgezellen het kleinere schip hadden ontdekt, was er een veel groter, cilindervormig ruimteschip verschenen. De ruimtereiziger gaf aan dat het kleinere schip uit het grotere afkomstig was. De drie makkers van Adamski stonden op enige afstand te wachten op een teken van hem want hij had besloten dat als er contact zou worden gemaakt, het beter zou zijn dat slechts een persoon direct betrokken zou zijn.


maandag 2 januari 2017

SaLuSa Boodschap 18 / Door Dani / 2 januari 2017

SaLuSa
Boodschap 18
Door Dani / 2 januari 2017

Het scheppen van een eigen werkelijkheid, ervaringen en zelfs dingen is een van de sleutel elementen van ons bestaan. Er zijn veel werkelijkheden die bestaan in ons universum en hoe meer we zien hoe ze worden gebouwd, hoe meer werkelijkheden we zullen vinden in elke grote (werkelijkheid), totdat we komen bij een aparte werkelijkheid van elk van ons. Al deze werkelijkheden zijn verbonden met energielijnen en beïnvloeden elkaar, en beïnvloeden de grotere en zo verder. Het ‘flower of life’ symbool is de volmaakte vertegenwoordiging ervan. Elke cirkel is deel van een volgende en ze schijnen onderling dooreen gevlochten te zijn, scheppen een gefixeerde structuur, maar de energie van de Schepping is Licht en dat gaat constant verder en verandert de vormen die het schept. Als je kijkt naar je huidige levenservaring, dan vond je pas uit dat er nog een volmaakte vorm is die je op het punt staat te scheppen. Je hebt dan gewoon de verbinding nodig naar de stroom van je Lichtbron, zonder dat ben je je niet bewust van andere vormen. Met andere woorden dan bleef je dezelfde werkelijkheidscirkel steeds weer en weer scheppen.

Jullie hebben geleerd om met angst-energie te scheppen, die van een lagere vibratie is en er was geen resonantie met je eigen Licht stroom en je kon het weten niet bereiken om het volgende te gaan creëren. Het is nu het moment voor je als je kunt beginnen te scheppen met Liefde, wat een veel hogere vibratie is welke verbinding verzekert met de Bron. Voor sommigen kan dit moeilijk klinken, als je denkt aan al die vrees waar je in hebt geleefd, maar als je denkt dat vrees alleen het ene deel van de volle uitdrukking van Liefde is en je hoeft maar gewoon andere delen erbij te voegen – wens en je wil – dan zul je beginnen te scheppen met Liefde en heel snel. Het kan een tijdje kosten om je te realiseren dat je dat doet, want je kunt nog steeds twijfelen aan jezelf of je dit vermogen hebt. Ieder wezen heeft dit vermogen gekregen aan het begin van de Schepping, dus iedereen is in staat om dat te gebruiken. Ik hoef niet heel lang te spreken over je wilskracht, omdat iedereen zich al bewust is van wonderen die hij/zij kan creëren.

Dus, lieve vrienden, als je duidelijk de vorm ziet waar je deel van wilt zijn, dan ga je er al naar toe. Zie je dat?

SaLuSa

http://salusanewmessages.blogspot.nl/

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl