zondag 8 januari 2017

SaLuSa Boodschap 19 / Door Dani / 8 januari 2017

SaLuSa
Boodschap 19
Door Dani / 8 januari 2017

Het huidige koude weer en de sneeuw stormen zijn deel van de energie opruiming en voorbereiding voor de nog Hogere frequenties die beginnen aan te komen als eenmaal de opruiming totaal is. Alles is in volmaakte orde gearrangeerd en geen stap mist of is vergeten. Jullie krachtige wil, bevrijd van alle buitenste invloeden, hebben de deur geopend naar onze eenheid. Het is nu verzekerd dat jullie klaar zijn om te beleven wat je wenst en waar je hart naar verlangd. Er is grote vreugde in onze harten die jullie toegestaan hebben om jezelf door Liefde zo hoog te worden opgetild, dat jullie nu de Waarheid kunnen zien. Het is nu het moment in Moeder Aarde’s geschiedenis dat zal worden herinnerd als het begin van Eenheid – eenheid dat ons allen zal leiden naar een eindeloos veld van gezegende en heilige Liefde. In feite kan deze vreugde niet met woorden worden uitgedrukt, dus zend ik dit naar jullie met deze boodschap.

Kom op een lijn met de stroom van je zielen energie zo veel als je er toe in staat bent en je zult dit geluk voelen, het zal je helpen om alles af te werpen dat je wilt, het zal je gewoon prachtig laten voelen en ook vredig en kalm en kijk toe dat dit allemaal gebeurt. Druk krachtig uit wat je wilt dat er gebeurt voor je en voel de constante energie stromen en veranderen, voor jullie allemaal. Denk niet dat je wens op enige manier egoïstisch is, omdat de wens voor eigen geluk het grootste geschenk is dat je aan alle anderen kunt geven. Stel je voor dat alle energie dat uit je hart stroomt naar deze werkelijkheid en die zal zo velen opheffen uit hun eigen beperkte ervaring en alles zal volmaakt uitwerken voor iedereen.

Ik beëindig deze boodschap met mijn wens om de grote vreugde te delen die ik nu voel in mijn hart en zal voelen totdat nog grotere vreugde mijn verenigde hart zal vullen.

SaLuSa

http://salusanewmessages.blogspot.nl/


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl


ADAMSKI IN NEDERLAND / Overgenomen uit DISC DIGEST vol III No. 4 (zomer 1959)

ADAMSKI IN NEDERLAND
Overgenomen uit DISC DIGEST vol III No. 4 (zomer 1959)


Voorwoord ufowijzer

Hoe we vandaag de dag ook denken over de contactpersonen uit de jaren ’50, waarvan George Adamski er één was, het blijft een feit dat zij in die tijd een belangrijk deel van het Vliegende Schotel fenomeen uitmaakten en voor veel discussie zorgden. Adamski mag dus niet ontbreken op ufowijzer. Overigens gaat de schrijver van dit artikel (vermoedelijk Johan Keukenmeester, hoofdredacteur van DISC DIGEST) er in 1959 al volledig van uit dat Adamski een oplichter is.

De Engelse UFO-onderzoeker en auteur Timothy Good heeft ook het een en ander aan onderzoek gedaan en denkt dat een deel van Adamski’s beweringen misschien wel waar kan zijn. Latere verklaringen van de wezens waarmee Adamski beweerde contact te hebben, luiden dat ze hem niet de exacte locatie van hun thuisplaneet hebben verteld. Mars en Venus waren slechts tussenstations en de beschrijvingen die Adamski gaf van de omstandigheden op de oppervlakten van deze twee planeten en dat van de maan, dat er bv. op de maan plantaardig en dierlijk leven voorkwam en schitterende landschappen, kunnen ook voor een andere planeet gelden, een planeet buiten ons zonnestelsel. Adamski was verteld dat hij naar de maan zou reizen, maar deze reis duurde 4 dagen heen en 4 dagen terug. Een wel heel lange tijd voor buitenaardsen met fabelachtige techniek om de maan te bereiken.

Veel foto’s en film van Adamski zijn absoluut niet te ontmaskeren als vervalsingen en hij heeft een behoorlijk aantal getuigen, die zelfs beëdigde verklaringen hebben afgegeven, van zijn ontmoetingen met buitenaardsen die uit gelande schotels kwamen. Maar wellicht zullen we nooit zeker weten in hoeverre Adamski de waarheid vertelde.