donderdag 2 februari 2017

SaLuSa Boodschap 23 / via Dani / Donderdag 2 februari 2017

SaLuSa
Boodschap 23
via Dani / Donderdag 2 februari 2017

In onze constante zoektocht naar de waarheid, zijn we inzichten aan het verzamelen, die ons verder brengen. In elk van onze acties is het verlangen om te weten, verder te gaan dan onze eigen grenzen. We ervaren veel dingen die ons begeleiden naar zeker begrip en alleen nadat we begrijpen kunnen ze worden losgelaten. Daarom lijkt het er misschien op dat je een aantal dingen keer op keer ervaart totdat je de belangrijkste reden ziet. Als je kijkt naar bepaalde ervaring, als iemand anders deze ervaring heeft, kun je deze bekijken vanuit verschillende hoeken en het kan je waardevolle informatie verschaffen die je zal helpen het te begrijpen, want het is soms moeilijk om je echt los te maken van innerlijke gevoelens die elke keer weer omhoog komen wanneer er een bepaald ding met je gebeurt. Die gevoelens zijn een natuurlijke reactie en ze zijn jouw teken dat er iets opgeruimd, overdacht en begrepen moet worden. Het merendeel van de tijd zijn ze niet erg aangenaam en zorgen ervoor dat je minder aan het zelf denkt, wat natuurlijk een verstopping van de energiestroom veroorzaakt.

Daarom is het handig als je naar de kwestie kijkt "met de ogen van een waarnemer" en laat jezelf betrokken zijn als de andere luisteraar. Je weet dat het altijd geholpen heeft wanneer je sprak met iemand die jou begreep en het feit dat iemand luisterde staat je toe om moeilijke ervaringen te verwerken. De Arcturiaanse Raad Maak Beslissingen / 2 + 3 Februari 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Maak Beslissingen
2 Februari 2017 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Beslissen voor jezelf wat je wilt ervaren is een groot onderdeel van waarom je op de eerste plaats incarneerde. Het is niet om het goed te krijgen. Het is niet om jezelf te bewijzen aan wie of wat dan ook. Je bent hier om het leven te ervaren op zoveel verschillende manieren als mogelijk is. Met dat aldus te doen, geef je aan jezelf de informatie die je nodig hebt om de ervaringen te creëren die je uiteindelijk wilt hebben.
Velen van jullie vragen zich af in deze tijd wat er van je verondersteld wordt om te doen, wat je doel is. Je doel is om je leven te leven, om zoveel monsters ervan te nemen als je kunt, en dan de beslissingen te maken die voor jou het meest passend zijn. Je bent hier om beslissingen te maken over wie je wilt zijn, wat je wilt ervaren, en hoe je daar wilt geraken. Dit is het ultieme in de vrije wil.
En het is belangrijker voor je om jezelf te accepteren zoals je bent dan dat het voor jou is om naar de één of andere staat van volmaaktheid/perfectie te komen. Je bent niet hier om wat dan ook aangaande jezelf te perfectioneren. De wereld heeft geen volmaakte/perfecte mensen nodig.
De wereld heeft wel jullie diversiteit nodig. En dus dat jullie allemaal in andere plaatsen op jullie evolutionaire reizen zijn is perfect. Dat jullie allemaal verschillende beslissingen maken voor jullie zelf is perfect, en dat jullie allemaal elkaar toestemming geven om andere beslissingen te maken over hoe je wilt leven en wat je wilt ervaren is ook perfect.
Wanneer je eenmaal beslist dat je iets wilt ervaren, creëer je het. De creatie van die ervaring bestaat, en het bestaat voor jou en jou alleen. Welnu, wanneer je eenmaal iets creëert, zouden de meesten van jullie graag de snelst mogelijke route willen nemen naar de ervaring ervan. Als je verlangen sterk genoeg brandt, dan gaat dat verlangen jou daar sneller naartoe brengen, maar niet noodzakelijkerwijs via het gemakkelijkste pad.
Hoe meer ongebonden je bent aan de ervaring die je gecreëerd hebt, hoe gemakkelijker het pad dat je zult nemen, en het zal misschien ook vreugdevoller zijn. Wanneer je de onvermijdelijkheid van de ervaring van al je creaties erkent, is het voor jou veel gemakkelijker om te ontspannen en van de rit te genieten.
En je kunt enige druk van jezelf afhalen omdat er geen juist verlangen is. Er is geen juiste manier om te zijn. Daar is alleen de beslissing die  je maakt en of je er nu in oordeel over bent, of je het tegenwerkt, of je accepteert het als een natuurlijke consequentie van je bestaan, wanneer je dat doet, omhels je alles. En wanneer je alles omhelst, kan je alles kiezen.

* * * * * * * * *
Energetische Ervaringen

3 Februari 2017
Voordat je een uitnodiging naar een ervaring die je wilt hebben uitbreidt, voel je energetisch in die ervaring. Je doet dit of jij je daar nu bewust van bent of niet. Maar om er zeker van te zijn dat het in feite een ervaring is die je wilt hebben, voel jij welzeker je weg er energetisch in. Je geeft jezelf een vooruitblik van hoe die ervaring zal zijn wanneer je het fysiek in je werkelijkheid manifesteert.

Dit betekent dat zelfs als naar jouw weten je nooit eerder iets ervaren hebt dat je wenst, je in feite welzeker een gevoel hebt van hoe het zal zijn. Je hebt welzeker de blauwdruk voor die ervaring. Wanneer je de blauwdruk eenmaal verkrijgt via de energetische projectie, heb je een keuze. Je kunt doorgaan die specifieke ervaring na te streven, of je kunt beslissen dat het niet helemaal juist/goed voor jou is.
Wanneer je beslist dat je nog steeds die ervaring fysiek wilt hebben, begin je vaak na te denken over hoe je het gaat laten gebeuren. En dan zal je acties ondernemen waar je ook van gelooft dat die je dichterbij brengen naar wat je wilt ervaren. Maar hoe vaak ga je terug naar de energetische ervaring van die wens? Hoe vaak ga je door met er in te voelen?
Wij zouden jullie graag aan willen raden dat jullie meer hiervan doen. Wij zouden jullie graag aan willen raden dat jullie in de energetische ervaring rusten van dat wat jullie wensen. Laat je gedachten los, welke gewoonlijk alleen maar de aantal manieren beperken waarop je het kunt ervaren. En houd afstand van je acties totdat je er absoluut zeker van bent dat de acties die je onderneemt je niet alleen dichterbij dat brengen dat je wenst, maar ook acties zijn die je daadwerkelijk wilt ondernemen.
Wij raden aan dat jullie meer nieuwsgierig worden over hoe de ervaring energetisch is. Dit zal jullie ook helpen om de ervaring te modelleren in/naar de precieze afmetingen die je uiteindelijk wilt. Er is voor jou altijd meer om te ervaren dan dat jij je voor kunt stellen, en je bent altijd aan het uitbreiden.  
Wanneer je het leven schenkt aan de oorspronkelijke wens, heb je alleen toegang tot een deel van wat je in feite wilt ervaren. Maar wanneer jij je teen er energetisch in dipt, steeds weer opnieuw, kan je alles ervan ervaren, en je kunt het met alles van jou ervaren, met je uitgebreide zelf. En dat is uiteindelijk wat jullie allemaal willen. Jullie allemaal willen jullie gehele zelf naar iedere ervaring brengen die jullie hebben.  
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

zondag 29 januari 2017

SaLuSa Boodschap 22 / via: Dani / zondag 29 January 2017

SaLuSa
Boodschap  22
via: Dani / zondag 29 January 2017


Passie. Een eenvoudige woord, maar toch verbergt het binnenin iets heel belangrijks. Vandaag de dag wordt het gebruikt in verband met iemand die ervan geniet van het doen van iets dat hem / haar tevredenheid en geluk brengt. Toch is het niet alleen deze betekenis om mooie gevoelens te beschrijven die ons hoog verheffen voorbij de bepaalde beperkingen van onze realiteit - ook toont en begeleid het de verbinding met onze belangrijkste wens.

Wensen die gecodeerd zijn binnen ieder wezen, het verlangen dat zorgt dat we verder gaan, zelfs als we het gevoel hebben dat er geen stap meer kan worden gezet en stelt ons in staat om dichter bij de waarheid te komen. Passie is het bewijs dat we werken aan de vervulling van onze bestemming. Passie steunt ons in het uiteiken van zo ver als we kunnen vanuit een bepaald punt in onze evolutie. Passie kan niet worden gegeven, kan niet kunstmatig worden gemaakt, passie wordt van binnenin gecreëerd, toen we achter iets heel belangrijks kwamen dat moet worden ervaren voor ons eigen begrip.


De Arcturiaanse Raad: Een Beter Leven & Een Betere Wereld / 29 + 30 Januari 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad:
Een Beter Leven & Een Betere Wereld
29 Januari 2017 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer je in staat bent om aan de huidige omstandigheden van je leven voorbij te kijken, wanneer je in staat bent om in plaats daarvan in het leven te voelen dat je voor jezelf creëert, is dat het wanneer je het schepperwezen wordt dat je voorbestemd bent om te worden. Wanneer je kijkt naar de wereldgebeurtenissen in het huidige moment, en je kunt hen alleen zien zoals zij aan jou verschijnen, dan laat je een kans schieten.  
Je laat een kans schieten aangaande een kans om te voelen voor de wereld die je creëert wanneer het ook maar is dat je ziet dat iemand onderdrukt wordt, wanneer het ook maar is dat je landen in oorlog ziet, wanneer het ook maar is dat je corruptie op de zakelijke of bestuur/regeringsniveaus ziet. Deze zijn je kansen voor uitbreiding. Deze zijn kansen om meer energie voort te roepen om iets anders te creëren, iets gloednieuws.