vrijdag 17 februari 2017

Adama van Telos: Dingen zullen intens veranderen / 17 februari 2017

Adama van Telos:
Dingen zullen intens veranderen
17 februari 2017

Adama-  We zijn heel erg blij om ons met je vandaag te verbinden, en we zenden je onze grootste Liefde vanuit het hart van Telos.

Terwijl de energieën door het grote portaal gaan van de Volle Maan/MaanEclips en de verschijning van de komeet, is het ’t eind van een cyclus en het begin van een nieuwe.

Velen van jullie hebben misschien een gevoel van versnelling en de gedachte dat dingen intens zullen veranderen en je hebt gelijk.

Met het begin van deze nieuwe cyclus, gaat er een grootse opening van een portaal open naar de hogere dimensies.

Dit zal jullie meer in de stroom laten gaan van wat er wordt georkestreerd door je Hoger Zelf en je Goddelijke Team van Licht.

Veel stukken worden op zijn plaats gezet voor je om omhoog te gaan naar je ware reden om hier te zijn, in deze tijd.

maandag 13 februari 2017

De Arcturische Raad Jullie hebben Helpers in De Negende Dimensionale / via Daniel Scranton / 13 februari 2017

De  Arcturische Raad
Jullie hebben Helpers in De Negende Dimensionale
via Daniel Scranton / 13 februari 2017 

”Een van de manieren om aan jezelf te bewijzen dat je hulp hebt is om dat vertrouwen op te bouwen door te vragen om kleine wondertjes en om te zien hoe gemakkelijk je die krijgt. Vraag om hulp bij je dagelijkse routine, je verplichte activiteiten en zie hoe gemakkelijk het is om die te verkrijgen. Het is nog gemakkelijker voor je om een kleine hoeveelheid hulp te verkrijgen dan het voor jou is om dat antwoord te krijgen voor het gebed waarvoor al jaren en jaren gevraagd hebt.
Gegroet, Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Als je je schema’s regelt en je denkt over de tijd waarop je bepaalde taken hebt voltooid, kun je wensen om de helpers op te roepen die je hebt om je lading te verlichten. Als je bereid bent om die hulp te accepteren, gemakkelijker in je leven te staan en met minder geworstel, dan nodigen we je uit om die hulp die er nu reeds is, te gebruiken.


zondag 12 februari 2017

SaLuSa Boodschap 24 / via Dani / Zondag 12 februari 2017

SaLuSa
Boodschap 24
via Dani / Zondag 12 februari 2017

Lijden is al voor lange tijd een onderdeel van de menselijke ervaring. Lijden was onderdeel van de vereffening van de zogenaamde 'zonden' die men andere of vele anderen aangedaan had, met andere woorden, het werd gebruikt als een zeer goed hulpmiddel om te begrijpen hoe een dergelijke actie het leven kan beïnvloeden van zichzelf en van andere betrokkenen. Het kostte vele honderden jaren om te komen tot de voltooiing van de "bodem" van iemands eigen erkenning en realisatie dat geen stap verder kan worden gezet onder dergelijke levensomstandigheden. Degenen die daar zijn geweest weten dat vanaf een bepaald punt alles begon te veranderen en men stond hem / haar toe zelf boven het lijdende ervaring uit te stijgen.

Zeker was het nodig om volledig te begrijpen waarom we hebben geleden en zodra deze vraag werd beantwoord, waren wij in staat om de liefde van een hogere frequentie te ontvangen, waardoor wij voorbij de noodzaak om te lijden kwamen. Als u nog steeds de noodzaak voelt om het lijden van anderen op je schouders te nemen, zou het voor jou nog nodig zijn om jezelf vrij te maken uit een aantal acties uit het verleden. Het kan ook betekenen dat je nog steeds gelooft dat het lijden van anderen hen zal helpen, zelfs als je niet karmisch gebonden bent met het wezen, dan moet je nog steeds de waarheid over jouw eigen reden voor het lijden begrijpen.