vrijdag 17 maart 2017

Hogere Frequentie Energieën – 9de Dimensionale Arcturische Raad / 17 maart 2017 / via Daniël Scranton

Hogere Frequentie Energieën – 9de Dimensionale Arcturische Raad
17 maart 2017 / via Daniël Scranton


“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

We hebben jullie heel zorgvuldig gade geslagen en observeerden de manieren waarop jullie niet alleen energie kregen maar ook de wijzen waarop jullie die energie gebruiken. Als wij jullie observeren en jullie de energie tot je nemen die je krijgt en die gebruiken om een betere ervaring van de werkelijkheid te creëren, voelen we vreugde.

Soms echter, moet de energie die jullie ontvangen eerst door jullie stoffelijke lichamen gaan om de ruimte voor je te zuiveren om die energie volledig te kunnen gebruiken. Jullie moeten een vermogen hebben om ermee te resoneren om die te kunnen gebruiken. En dat kan betekenen dat er wat huis-opruiming te doen is.

zondag 12 maart 2017

Groeten van Galactic Heart ... Een video van Dr. Steven Greer.


Groeten van Galactic Heart ...
Een video van Dr. Steven Greer.

Hier is een 27 minuten durende video van Dr. Steven Greer. Wees voorbereid ~ want misschien vindt je sommige van de dingen die hij zegt in deze video niet leuk. Ik resoneren met alles. De laatste 10 minuten of zo zijn erg belangrijk. Wij zijn Lichtwerkers en onze taak is om te weten hoe deze wereld werkt, zodat we kunnen omgaan met ons Licht en onze Liefde voor de gracieuze evolutie van de mensheid. Ik had een droom de andere nacht. Toen ik wakker werd, was bericht naar boven kwam: "Lichtwerkers Ontwaakt!" Ja, sommige Lichtwerkers zijn in een roes en moeten wakker worden naar het volgende niveau van hun dienstverlening (ik ben in dit proces). We evolueren altijd uit de lijn waar we in zijn geweest, het tot bloei brengen van de steeds veranderende frequentie spiraal. Door het doorbreken van de gewone, emotionele reacties, verhogen we onze trillingen en verhogen we onze effectiviteit. We hebben ervoor gekozen om hier te zijn in deze gunstige tijd om onze Liefde uit te stralen. Blijf jullie LICHTEN helder schijnen!

Selamat Ja! (Sirische voor "Ben in Vreugde")

 Colleen

Kosmische False Flag door Dr. Steven Greer

Uittreksel uit "Cosmic False Flag" presentatie, 13 november 2016 door Dr. Steven Greer.


vertaald: Wakkeremensen.blogspot.nl