donderdag 13 april 2017

De UFO-golf en wat zich daarna heeft voltrokken “Het Wonder van Groningen” /13 april 2017 / Anton Teuben

De UFO-golf en wat zich daarna heeft voltrokken “Het Wonder van Groningen”
13 april 2017 / Anton Teuben

Tussen 2002 en 2009 werden veel objecten gezien in het noorden van het land. Duizenden mensen maakten er melding van, waarvan een groot gedeelte bij ons UFO-meldpunt werd ontvangen. Daarbij dienen we rekening te houden dat slechts enkelen van de duizenden die wat hebben gezien of ervaren hier melding van maken of er open over zijn. De meeste getuigen proberen hun ervaring te rationaliseren of denken later dat ze zich het hebben verbeeld of dat het Thaise ballonnen waren. Velen houden hun mond dicht, bang voor de reacties en vooroordelen uit onwetendheid.

De mensen die echter verder kijken dan hun neus lang is, gaan op onderzoek, kijken naar de feiten en weten en voelen wat ze hebben gezien niet van aardse afkomst is. Inmiddels is er zoveel informatie dat we worden bezocht en vele buitenaardsen al onder ons zijn, dat dat zeker al bekend is bij een meerderheid van de wereldbevolking die steeds meer hun televisies uitzetten en zelf op zoek gaan naar nieuwsfeiten die hun interesse hebben.

In Nederland hebben duizenden mensen contact gekregen. Eerst zagen zij de objecten en diegenen die op onderzoek zijn gegaan stapten in een nieuwe realiteit. Ze kregen nieuwe inzichten en kennis en maakten een kwantumsprong in hun bewustzijn. In de talloze gesprekken die ik met getuigen heb gehad ging het niet meer om wat men had gezien, maar vaak wat er zich heeft voltrokken en wat de boodschap is.

Groningen zoals nu blijkt is één van de plekken in Nederland (er zijn meer) op aarde waar contact is gemaakt. Contact vindt plaats in alle lagen van de bevolking ongeacht opleiding, titel, inkomen, kleur, religie, waarbij wij wel willen aantekenen dat juist titels en rijkdom vaak mensen weerhouden om hun ervaring te delen.zondag 9 april 2017

Mira van de Plejadische Hoge Raad 9 april/ by Valerie Donnor

Mira van de Plejadische Hoge Raad
9 april/ by Valerie Donnor

Gegroet, Ik ben Mira.

Ik ben blij om vandaag met jullie te spreken. De meesten van jullie weten dat ik full-time betrokken ben bij de Aarde Raad waar we heel druk zijn! Het ascentie proces is in volle swing. De implosie van de drie dimensionale manier van leven is aan het ineen storten voor jullie ogen. Die stort bijna zo snel ineen als de twin towers instortten op 9/11.

We zijn helemaal gericht op hoe jullie het doen met deze energieën. We begrijpen dat het proces problematisch is op veelvoudige niveaus. We willen jullie er aan laten denken dat jullie multidimensionale wezens zijn die specifiek gekozen waren om nu op de aarde te zijn. We weten dat jullie volledig in staat zullen zijn om door deze ‘verschuiving van de eeuwen’ heen te gaan. We zijn bij jullie op iedere stap van de weg.


De Arcturiaanse Raad Fijngevoeligheid is een Gave 9 April 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Fijngevoeligheid is een Gave
9 April 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Fijngevoeligheid is een gave. Het is geen aandoening. Het is niet iets dat je moet overwinnen, en je hebt geen extra bescherming om jezelf heen nodig omdat je een fijngevoelig wezen bent. Fijngevoelige wezens zijn vaak empaten. Dit betekent dat je niet alleen je eigen emoties zeer intens voelt, maar dat je ook de emoties van diegenen om je heen en zelfs van het collectief voelt. Dit is ook geen zwakheid, maar in feite een kracht.
Wanneer je fijngevoelig bent, ben je bewust. Wanneer je bewust bent, kan je iets aan dat doen wat je voelt/bespeurt. Je zult meer waarschijnlijk geïnformeerde beslissingen maken. Je zult meer waarschijnlijk weten wat het is dat je voelt, en je zult meer waarschijnlijk een diepe verbinding met andere mensen hebben.