zaterdag 24 juni 2017

De 9de dimensionale Arcturische raad: Weten en ervaren / 24 juni 2017 / Daniel Scranton

De 9de dimensionale Arcturische raad:
Weten en ervaren
https://www.paypal.com/en_US/i/scr/pixel.gif24 juni 2017 / Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden. Het is onder onze aandacht gekomen dat jullie ervaring zoeken over kennis. Nu, wij zijn getuige van velen van jullie die het verleden en de toekomst willen weten. Wij zien dat jullie willen begrijpen uit welk sterrenstelsel je komt en we willen je wel iets verlichten dat je heel goed zal dienen.

Jullie zijn nu hier om dat alles te beleven, en iets dat nodig is, is dat je bepaalde dingen niet weet. We willen dat je begrijpt dat er heel veel is te winnen door een ervaring te hebben die je niet verwachtte te hebben. Daarom is het weten van de toekomst iets jullie eigenlijk niet dient. Als dat wel zo was, zou je het weten.

Soms dient het je iets te weten dat er gebeurt en krijg je een vooraf waarschuwing of je krijgt een droom, of je intuïtie springt erin, en ben je in staat om een keuze te maken, een keuze om iets anders te beleven, iets dat jou wel dient. Nu, als je het onbekende onder ogen ziet, als je absoluut geen idee hebt wat er jouw richting opkomt, is het meer waarschijnlijk dat je iets gaat voelen. Dat is de bedoeling van ervaring, uiteindelijk.