zaterdag 1 juli 2017

DE AMBASSADEUR VAN HET BINNENAARDE KONINGKRIJK AGARTA SPREEKT PUBLIEKELIJK IN NEW YORK / 1 juli 2017

DE AMBASSADEUR VAN HET BINNENAARDE KONINGKRIJK AGARTA SPREEKT PUBLIEKELIJK IN NEW YORK
1 juli 2017


Dit zal de eerste stap zijn in een publiek disclosure initiatief van hen van de Binnen Aarde - het Koninkrijk van Agartha, aan de mensen van de Aarde. Wij nodigen alle mensen uit om dit openbare symposium bij te wonen - en meer te leren over deze oude beschaving en hun accurate boodschap aan de mensheid.

woensdag 28 juni 2017

De 9de Dimensionale Arcturische Raad - Tijdlijnen voor Ascentie - Daniel Scranton / 28 juni 2017

De 9de Dimensionale Arcturische Raad
- Tijdlijnen voor Ascentie -
Daniel Scranton / 28 juni 2017

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

We zijn begonnen om verschillende mogelijkheden te onderzoeken die de mensheid in deze tijd onder ogen zien. Wij kijken naar beneden naar verschillende tijdslijnen en zien wat er voor jullie is opgeborgen als collectief als je besluit om die tijdslijnen over te steken. En we zijn hier om jullie te informeren dat er een specifieke tijdslijn is die erg verlokkend is vanuit ons perspectief.

Dus we gaan je gewoon voorstellen dat je doorgaat met de tijdslijn waarin je de emoties diep in je voelt tot op het punt waar je op een omslagpunt komt in de mate waarbij je medeleven voelt voor elkaar. Op deze specifieke tijdslijn, leidt het medeleven tot vergeving die ook een nodig deel is van jullie evolutie en jullie ascentie.