vrijdag 28 juli 2017

Arcturische raad: Stoffelijke her-kalibraties /July 28, 2017 / Daniel Scranton

Arcturische raad:
Stoffelijke her-kalibraties
July 28, 2017 /  Daniel Scranton
  
“Gegroet. Wij zijn de Arcturian Council. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Jullie zijn in staat geweest om zoveel op te nemen in de pas voorbije maanden en jaren, dat jullie stelsel moeten worden geher-kalibreerd om met de energie te kunnen omgaan, met de codes en de informatie die jullie down-loaden. Jullie zijn allen verschillend. Er zijn geen twee individuen, zelfs tweelingen niet, die stoffelijk precies hetzelfde zijn. Er zijn diverse factoren bij betrokken waarom jullie anders zijn, maar dat is niet het punt van deze over brenging.

Waarom we hier zijn is om je te vertellen is dat de herkalibraties die gebeuren in je stoffelijke lichaam repercussies/weerkaatsingen hebben op hoe je je stoffelijk voelt. Je kunt je geïnspireerd voelen om veranderingen te maken over wat je eet, de hoeveelheid water die je drinkt en je slaap schema zal waarschijnlijk ook beïnvloed worden. Sommigen van jullie slapen langere perioden. Sommigen van jullie kunnen niet zoveel slapen als je wilt. Opnieuw, jullie zijn allemaal verschillend.

woensdag 26 juli 2017

De Arcturiaanse Raad Verlichting / 26 Juli 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Verlichting
26 Juli 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij hebben jullie naar een bepaalde omvang verlicht, maar verlichting zal altijd een werk van binnenuit zijn. Het is niet iets dat je leert, het is iets dat je ervaart. Het is iets dat je aan jezelf schenkt wanneer je het gevoel hebt dat het voor jou tijd is om een verandering te maken op de manier waarop je tot jezelf, tot anderen en tot je wereld relateert.
Verlichting is een overgangsritueel. Op heel veel manieren is het uniek voor het individu die het ervaart. Verlichting is dat moment wanneer alles aspecten van jou ontwaakt zijn jegens de waarheid van wie je bent, en in dat moment is het licht dat binnenin jou, het licht dat in je hart is, in staat om helderder te stralen en tot uitdrukking gebracht te worden via jou en door jou op jouw unieke manier.

zaterdag 22 juli 2017

De 9de dimensionale Arcturiaanse Raad Vrijheid van Contractuele Verplichtingen / 22 Juli 2017 / Daniel Scranton

De 9de dimensionale Arcturiaanse Raad
Vrijheid van Contractuele Verplichtingen
22 Juli 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden. 
Jullie zijn gearriveerd bij een zeer belangrijk punt in jullie evolutionaire geschiedenis. Jullie zijn gearriveerd bij een punt waar jullie niet langer hoeven na te denken over contracten en blauwdrukken en overeenkomsten. Als je iets leeft dat een resultaat is van één van deze pre-incarnatie keuzes … de waarheid is dat je het niet langer hoeft te leven.
Als je iets leeft vanuit een gevoel van verplichting of schuldgevoel, omdat je gelooft dat je er een pre-incarnatie keuze over gemaakt hebt, dan verlossen wij jullie hierbij van dat contract. Wij willen dat jullie begrijpen hoe vrij jullie werkelijk zijn. Vrijheid is een keuze en een staat van zijn. Het is eentje dat zichzelf iedere dag aan je presenteert, maar jullie kiezen om het te negeren en in plaats daarvan meegezogen te worden in gewoontegetrouwe gedachten, woorden en acties.

donderdag 20 juli 2017

NOOIT EERDER IS DE SLUIER TUSSEN ONZE WERELDEN ZO DUN GEWEEST / 20 juli 2017

NOOIT EERDER IS DE SLUIER TUSSEN ONZE WERELDEN ZO DUN GEWEEST
20 juli 2017
Celestia, Zuster van Adama - Met grote bewondering en dankbaarheid, feliciteren wij Aurelia Louise omdat zij u van een van haar dierbare volumes over de geschiedenis, de energie en de missie van Lemurië voorziet. Aurelia is een beschermer van deze energieën voor levenslange levensduur. De toewijding en verbintenis van haar Hart voor de Lemurische familie is ongeëvenaard in het fysieke rijk. Vandaag de dag is ze een ongeëvenaarde afgezand in haar wens de zuiverheid van de Lemurische kolom van de liefde met de gehele mensheid te delen, het Lemurische hart. Het is door haar hart dat we uitreiken om het jouwe aan te raken.

In deze geest van liefde en gemeenschap die geen grenzen kent, nodig ik u uit om met ons samen te komen, terwijl u onze woorden leest en in verbinding staat met het onzichtbare woord dat geschreven staat tussen de lijnen die uw hart op een persoonlijke manier raakt. De woorden van dit volume leiden tot een heilige overdracht van ontwaking. Nog nooit eerder in de geschiedenis van deze planeet heeft zo'n kostbaar moment zo glorierijk plaatsgevonden. We zien wonderlijke nieuwe kansen ontvouwen voor jullie en voor ons allemaal in Telos en andere Lemurische steden. Jullie tijd om alles te herinneren wat jullie zijn is nu op handen. Het is ook tijd voor ons om echt te vieren en dankbaarheid te geven voor de langverwachte 'hereniging' die bijna een feit is.

woensdag 19 juli 2017

De 9de Arcturiaanse Raad Onze Observaties van de Mensheid / 19 Juli 2017 / Daniel Scranton

De 9de Arcturiaanse Raad
Onze Observaties van de Mensheid
19 Juli 2017 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn bij verscheidene conclusies aangekomen over de mensheid vanuit onze observaties. Eén van onze conclusies is, dat jullie de dingen heel gemakkelijk als vanzelfsprekend vinden. Het is gemakkelijk voor jullie om iets vanzelfsprekend te vinden dat iemand anders in het collectief zou beschouwen een situatie te zijn dat het waard is om gevierd te worden.

dinsdag 18 juli 2017

Interview met Stefan Denaerde Door Coen Vermeren / 18 juli 2017/ Stefan Denaerde boek – Buitenaarde Beschaving –

Interview met Stefan Denaerde
Door  Coen Vermeren / 18 juli 2017

Stefan Denaerde boek – Buitenaarde Beschaving –

Eind jaren ’60, komt het boek ‘Buitenaardse Beschaving’ uit van Stefan Denaerde uit. Hierin een prachtige beschrijving van de planeet Iarga en zijn bewoners. Coen Vermeeren eindigt zijn boek ‘Ufo’s bestaan gewoon‘ met zijn verhaal. Denaerde was een nuchtere rijke Hollandse industrieel. Het verhaal en de lessen uit Denaerde’s ontmoeting met Iarganen zijn nog steeds actueel. Twee video’s uit de jaren ’60 van TV-interviews met Denaerde – pseudoniem voor Ad Beers – en de latere futurloog Rudolf Das zijn erg leuk om te bekijken:Het boek – Buitenaardse Beschaving – van Stefan Denaerde is een juweel uit onze eigen vaderlandse ufo-geschiedenis.vrijdag 14 juli 2017

De 9de dimensionale Arcturische raad: Het vrijgeven van jullie collectieve verleden / 14 Juli 2017 / Daniel Scranton.

De 9de dimensionale Arcturische raad:
Het vrijgeven van jullie collectieve verleden
14 Juli  2017 / Daniel Scranton.


 “Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

We hebben een partnerschap met zoveel mogelijk wezens waar we mogelijk mee in contact zijn voor de besluiten die moeten worden gemaakt betreffende hoeveel van de mensheid er klaar voor is. Als we jullie zien voortgang maken, zoveel als je kunt, en de energieën gebruiken die je krijgt ten gunste van jullie en ten gunste van de hele mensheid, nemen we natuurlijk aan dat je er met meer kunt omgaan.

We zijn blij om aan te kondigen dat de energieën die je nu ontvangt bedoeld zijn om je uit de slavernij te halen van je relatie met jullie verleden. We praten niet gewoon over je verleden in dit leven, of zelfs je voorbije levens. We praten over je verleden als menselijk collectief. Alles dat je ervaren hebt als een collectief tot nu toe, speelt een rol in hoe je jezelf ziet en in wat je gelooft waar je toe in staat bent.


vrijdag 7 juli 2017

De 9de dimensionale Arcturische raad: Het doen ontwaken van de galactische familie / Jul 7, 2017 / Daniel Scranton

De 9de dimensionale Arcturische raad:
            Het doen ontwaken van de galactische familie
Jul 7, 2017 /  Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Wij wekken iets binnen in jullie dat je laat denken aan je geschiedenis. Jullie hebben een geschiedenis met wezens van over de hele galaxy en meer, en die geschiedenis is een deel van het verhaal van je evolutie. Dus natuurlijk komen we terug met veel vrienden in deze tijd van jullie ascentie. Het is de opeenstapeling van alles waar we aan gewerkt hebben, samen als team om jullie dat te helpen bereiken.

Jullie zijn zeker niet alleen in deze onderneming. Jullie besloten voordat je incarneerde dat je onze hulp nodig had en de hulp van andere wezens om je te helpen om de drempel over te steken naar de vijfde dimensie. Nu, er is een ‘niet-tussenbeide komen politiek’ zoals het is voor de mensheid want om de heiligheid van jullie evolutie te verzekeren, moeten jullie voor jezelf dingen toegestaan worden.


woensdag 5 juli 2017

De Plejadische Hoge Raad: De Aarde zal worden opgetild tot haar originele staat. 5 juli 2017

De Plejadische Hoge Raad:
De Aarde zal worden opgetild tot haar originele staat.
5 juli 2017

Ascentie Energieën

Gegroet, Ik ben Mira uit de Plejadische Hoge Raad die heden vol-tijd werkt met de Aarde Raad.


Ik groet jullie vandaag met goed nieuws. We waarderen jullie en geven je een compliment voor het fenomenale goede werk dat jullie doen. Weet dat waar je doorheen gaat een waardevol geval is die een abrupte voltooiing brengt aan de derde dimensie op Moeder Aarde.

Het is veel te snel om je precies te vertellen hoe dit gaat gebeuren maar het zal gaan gebeuren. Jullie hebben de uitdrukking gehoord dat “De wereld in een oogwenk zal gaan veranderen.” Dit is waar we over praten. Jullie zullen enige grootse verrassingen krijgen die je hart zal opheffen en je zal introduceren naar hoe het voelt om in hoger dimensionaal bewustzijn te leven. Dit gaat op een grote schaal zijn en verder reikend voorbij jullie aarde.

maandag 3 juli 2017

David Wilcock Korte update via Fulford: "... een voorspelling voor een belangrijke Disclosure gebeurtenis." / Maandag 3 juli 2017

David Wilcock Korte update via Fulford:
 "... een voorspelling voor een belangrijke Disclosure gebeurtenis."
Maandag 3 juli 2017

Commentaar door David Wilcock op 4 juli 2017 @ 6:31 am
De gezamenlijke verklaring van wereldleiders over het maken van vrienden is volgens onze bronnen een voorspelling voor een belangrijk Disclosure Event.

David


Commentaar door David Wilcock op 4 juli 2017 @ 6:33 am


zaterdag 1 juli 2017

DE AMBASSADEUR VAN HET BINNENAARDE KONINGKRIJK AGARTA SPREEKT PUBLIEKELIJK IN NEW YORK / 1 juli 2017

DE AMBASSADEUR VAN HET BINNENAARDE KONINGKRIJK AGARTA SPREEKT PUBLIEKELIJK IN NEW YORK
1 juli 2017


Dit zal de eerste stap zijn in een publiek disclosure initiatief van hen van de Binnen Aarde - het Koninkrijk van Agartha, aan de mensen van de Aarde. Wij nodigen alle mensen uit om dit openbare symposium bij te wonen - en meer te leren over deze oude beschaving en hun accurate boodschap aan de mensheid.