zaterdag 22 juli 2017

De 9de dimensionale Arcturiaanse Raad Vrijheid van Contractuele Verplichtingen / 22 Juli 2017 / Daniel Scranton

De 9de dimensionale Arcturiaanse Raad
Vrijheid van Contractuele Verplichtingen
22 Juli 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden. 
Jullie zijn gearriveerd bij een zeer belangrijk punt in jullie evolutionaire geschiedenis. Jullie zijn gearriveerd bij een punt waar jullie niet langer hoeven na te denken over contracten en blauwdrukken en overeenkomsten. Als je iets leeft dat een resultaat is van één van deze pre-incarnatie keuzes … de waarheid is dat je het niet langer hoeft te leven.
Als je iets leeft vanuit een gevoel van verplichting of schuldgevoel, omdat je gelooft dat je er een pre-incarnatie keuze over gemaakt hebt, dan verlossen wij jullie hierbij van dat contract. Wij willen dat jullie begrijpen hoe vrij jullie werkelijk zijn. Vrijheid is een keuze en een staat van zijn. Het is eentje dat zichzelf iedere dag aan je presenteert, maar jullie kiezen om het te negeren en in plaats daarvan meegezogen te worden in gewoontegetrouwe gedachten, woorden en acties.

donderdag 20 juli 2017

NOOIT EERDER IS DE SLUIER TUSSEN ONZE WERELDEN ZO DUN GEWEEST / 20 juli 2017

NOOIT EERDER IS DE SLUIER TUSSEN ONZE WERELDEN ZO DUN GEWEEST
20 juli 2017
Celestia, Zuster van Adama - Met grote bewondering en dankbaarheid, feliciteren wij Aurelia Louise omdat zij u van een van haar dierbare volumes over de geschiedenis, de energie en de missie van Lemurië voorziet. Aurelia is een beschermer van deze energieën voor levenslange levensduur. De toewijding en verbintenis van haar Hart voor de Lemurische familie is ongeëvenaard in het fysieke rijk. Vandaag de dag is ze een ongeëvenaarde afgezand in haar wens de zuiverheid van de Lemurische kolom van de liefde met de gehele mensheid te delen, het Lemurische hart. Het is door haar hart dat we uitreiken om het jouwe aan te raken.

In deze geest van liefde en gemeenschap die geen grenzen kent, nodig ik u uit om met ons samen te komen, terwijl u onze woorden leest en in verbinding staat met het onzichtbare woord dat geschreven staat tussen de lijnen die uw hart op een persoonlijke manier raakt. De woorden van dit volume leiden tot een heilige overdracht van ontwaking. Nog nooit eerder in de geschiedenis van deze planeet heeft zo'n kostbaar moment zo glorierijk plaatsgevonden. We zien wonderlijke nieuwe kansen ontvouwen voor jullie en voor ons allemaal in Telos en andere Lemurische steden. Jullie tijd om alles te herinneren wat jullie zijn is nu op handen. Het is ook tijd voor ons om echt te vieren en dankbaarheid te geven voor de langverwachte 'hereniging' die bijna een feit is.

woensdag 19 juli 2017

De 9de Arcturiaanse Raad Onze Observaties van de Mensheid / 19 Juli 2017 / Daniel Scranton

De 9de Arcturiaanse Raad
Onze Observaties van de Mensheid
19 Juli 2017 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn bij verscheidene conclusies aangekomen over de mensheid vanuit onze observaties. Eén van onze conclusies is, dat jullie de dingen heel gemakkelijk als vanzelfsprekend vinden. Het is gemakkelijk voor jullie om iets vanzelfsprekend te vinden dat iemand anders in het collectief zou beschouwen een situatie te zijn dat het waard is om gevierd te worden.

dinsdag 18 juli 2017

Interview met Stefan Denaerde Door Coen Vermeren / 18 juli 2017/ Stefan Denaerde boek – Buitenaarde Beschaving –

Interview met Stefan Denaerde
Door  Coen Vermeren / 18 juli 2017

Stefan Denaerde boek – Buitenaarde Beschaving –

Eind jaren ’60, komt het boek ‘Buitenaardse Beschaving’ uit van Stefan Denaerde uit. Hierin een prachtige beschrijving van de planeet Iarga en zijn bewoners. Coen Vermeeren eindigt zijn boek ‘Ufo’s bestaan gewoon‘ met zijn verhaal. Denaerde was een nuchtere rijke Hollandse industrieel. Het verhaal en de lessen uit Denaerde’s ontmoeting met Iarganen zijn nog steeds actueel. Twee video’s uit de jaren ’60 van TV-interviews met Denaerde – pseudoniem voor Ad Beers – en de latere futurloog Rudolf Das zijn erg leuk om te bekijken:Het boek – Buitenaardse Beschaving – van Stefan Denaerde is een juweel uit onze eigen vaderlandse ufo-geschiedenis.