dinsdag 15 augustus 2017

Zorra: 21 augustus Eclipse zal spiritueel veel wakker worden ................. / 15 augustus 2017

Zorra: 21 augustus Eclipse zal spiritueel veel wakker worden ... daarna zullen er meer zichtbare ruimteschepen in de lucht zijn
15 augustus 2017


Transcriptie Zorra 12 augustus 2017

Update zonsverduistering 21 augustus

07,54

J: Oké, Zorra, er is zoveel aan de hand. Het is een tijdje geleden dat we een regelmatige Zorra-uitzending hadden.

Z: inderdaad

J: en welkom. Vertel ons dus. Wat gebeurt er? Niet alleen op onze planeet. Laten we vanuit de kosmos beginnen. We hebben onze volle maanverduistering gehad. We hebben ook de leeuw stargate geopend. Voor augustus is het de prachtige drievoudige 8,  de kracht van overvloed en alle goede dingen die bij ons komen, natuurlijk kijken we uit naar de zonsverduistering die de 21e komt.

Dus ik denk dat onze vraag is: wat betekent het allemaal voor ons, nu  we in deze hoge intense energie van liefde, hartgerichte overvloed, wervelwind van grote vreugde zijn en deze nieuwe verschuiving beginnen en 3D achterlaten. Dus op dat deel en wat gebeurt er met ons bewustzijn en onze lichamen met dit alles, kun je ons daar een update over geven?
Z: Inderdaad. Wat er gebeurt in termen van de verduistering die eraan komt, dat gaat veel DNA-codes opwekken in je lichaam. Veel mensen gaan doen wat wordt genoemd, omdat ze plotseling het 'aha moment' hebben en ze zullen het pijnlijk krijgen. Velen die in slaap zijn zullen wakker worden. Velen zullen blij zijn met wat de zonsverduistering genoemd wordt. Want er zullen er veel zijn in wat een buitengebied genoemd wordt, ze zijn niet zo verbonden met de wereld. En het zal een teken voor hen zijn van verlichting, zoals die in de ozoden, de hoge bergwachters en dingen van deze aard, die niet verbonden zijn met media en dingen van deze aard. Het zal ze schokken als ze dit zien. Maar natuurlijk zullen er veel zijn die al weten wat er gaande is, dat ze meer verlicht zullen zijn dan zij nu zijn. En dus zullen er veranderingen zijn voor iedereen, voor verbetering, niet slechter, maar beter.

En, zoals ik eerder heb gezegd, wat wordt genoemd als ...

zondag 13 augustus 2017

De De 9de dimensionale Arcturiaanse Raad Toestemming Om Jezelf Te Zijn / 13 Augustus 2017 / Daniel Scranton

De De 9de dimensionale Arcturiaanse Raad
Toestemming Om Jezelf Te Zijn
13 Augustus 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Jullie staan op het punt om de transmissie te ervaren waar jullie op gewacht hebben. Wij bieden jullie deze transmissie aan als de toestemming die jullie eerder nooit toegestaan werd door eender welk ander persoon dan ook, door eender welk ander wezen dan ook die jullie ooit tegengekomen zijn. Wij zijn nu hier om jullie toestemming te geven om jezelf te zijn.

Je beslissing om te zijn wie je bent in ieder moment is een handeling van zelf-liefde. Je beslissing om jezelf te eren en te luisteren naar je begeleiding, te luisteren naar je intuïtie, te luisteren naar wat je lichaam jou vertelt, is de meest belangrijke beslissing die je ooit zou kunnen maken.