donderdag 24 augustus 2017

De 9de Arcturiaanse Raad Het Verwachten van Grote Veranderingen 24 Augustus 2017 / Daniel Scranton

De 9de Arcturiaanse Raad
Het Verwachten van Grote Veranderingen
24 Augustus 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij bespeuren jullie verwachting voor iets groots om zich op jullie wereld voor te doen, om grote veranderingen op gang te brengen. En wij willen dat jullie herkennen dat het pad naar grote veranderingen op jullie wereld is via de erkenning van de groei en evolutie waar jullie je binnenin jullie zelf bewust van kunnen worden. Het is absoluut belangrijk voor jullie om jullie zelf de erkenning toe te staan die jullie verdienen.

Welnu, als je zoekt naar grote veranderingen binnenin jezelf voordat je deze woorden van waardering uitdeelt, zal je door blijven gaan met wachten. Eerst moet je bereid zijn om te zien dat iedere kleine stap voorwaarts voor jou waardig is van je eigen lofuiting. Dan zal je, met die waardering, grotere veranderingen binnenin jezelf beginnen te zien. En dan kan je een grote verandering in de externe wereld ervaren.

zondag 20 augustus 2017

De 9de dimensionale Arcturische Raad: De Eclips & JIJ 20 augustus 2017 / Daniel Scranton:

De 9de dimensionale Arcturische Raad:
De Eclips & JIJ
20 augustus 2017 / Daniel Scranton:

Wij zijn de Arcturische Raad.
We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Ja, jullie zijn aangekomen op een belangrijk punt in dit kalender jaar. Jullie zijn je allen bewust van de hemelse lichamen, hun bewegingen en de effecten die de energieën hebben op degenen die leven op planeet Aarde. De eclips die komt is een belangrijk gebeuren omdat de momenten dat de zon achter de maan staat een gelegenheid zijn voor ieder van jullie om te erkennen dat je het vermogen hebt om de kracht van de zon in je te hebben.

De zon, zoals alles in het universum, bestaat in je. Hij bestaat ook buiten je vanuit een bepaald perspectief. Maar de zon zelf, de energie ervan, de kracht, de wijsheid, de hogere frequenties, die bestaan allen in je. Op de momenten waarop de maan de zon voor de Aarde blokkeert, nodigen wij jullie uit om je vrij te voelen voor alles waar de zon voor je zorgt, als de potentiële energie die in je bestaat.