woensdag 30 augustus 2017

de Arcturische Raad: Arcturians Onderzoeken de Mogelijkheid dat de Mensheid Meer op Zich heeft Genomen dan het Aankan /30 augustus 2017 / Daniel Scranton

Arcturians Onderzoeken de Mogelijkheid dat de Mensheid Meer op Zich heeft Genomen dan het Aankan
30 augustus 2017 / Daniel Scranton


"We zijn begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheid dat jullie meer op je hebben genomen dan jullie kunnen hanteren. We zijn er tamelijk zeker van dat jullie, het menselijk ras, een reeks Herculeske taken uitvoeren in jullie beweging vooruit, in jullie Ascensie. Jullie hebben al zoveel eonen van programmering overwonnen. Er zijn al zo veel positieve resultaten geweest van jullie bereidheid om die te verduren, en nu vragen we ons af of jullie teveel lasten op je hebben genomen voor deze melkweg".

 – Arcturians

We zijn er zeker van dat degenen van jullie die op planeet op de aarde zijn ontwaakt op dit moment meer gedaan hebben dan je eerlijke deel van de zware opheffing. - Arcturians

De Arcturiaanse Raad via Daniel Scranton, 30 augustus 2017

Sananda 30 augustus 2017
Arcturians (gekanaliseerde berichten)

Het Verwijderen van Galactisch Karma ∞De 9e-Dimensionale Arcturiaanse Raad

 "Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons te verbinden met jullie allemaal.

We zijn begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheid dat jullie meer op je hebben genomen dan jullie kunnen hanteren. We zijn er tamelijk zeker van dat jullie, het menselijk ras, een reeks Herculeske taken uitvoeren in jullie beweging voorwaarts, naar jullie ascensie. Jullie hebben al zovelen eonen van programmering overwonnen. Er zijn al zo veel positieve resultaten geweest van jullie bereidheid om die te verduren, en nu vragen we ons af of jullie te veel lasten op je hebben genomen voor deze melkweg.

Jullie zien dat jullie niet alleen al de verschillende aspecten van jezelf van vroegere levens opnieuw integreren, maar dat jullie ook het hele melkwegstelsel helpen om zich vrij te maken van karma dat door wezens buiten jullie zonnestelsel gecreëerd is. Dat is een grote zaak om op je te nemen, en hoewel het de bedoeling was, voordat jullie allemaal op dit moment incarneerden, om  voor de rest van de melkweg te zorgen, onderzoeken we het idee dat het mogelijk is om die taak weg te halen van de schouders van de mensheid.

Hoewel velen van jullie geïncarneerd waren in die andere delen van de melkweg waar dit karma werd gecreëerd, is het nog steeds veel gevraagt van één planeet en één dominante soort op die planeet. Dus jullie kunt verwachten dat jullie wat hulp ontvangen. Misschien zullen we de energie een beetje meer bufferen. Misschien zullen jullie gidsen zich inzetten om jullie vrij te maken van deze taak om galactisch karma te verwijderen. Misschien zullen wezens uit andere delen van het melkwegstelsel in andere sterrensystemen ermee akkoord gaan om zelf een deel van de last op zich te nemen.

Iedereen is geïnteresseerd en opgewonden om de mensheid te laten  slagen, en dus helpen we zo goed mogelijk. We komen naar voren met ideeën, strategieën en  rampenplannen om ervoor te zorgen dat iedereen die op planeet Aarde wil overgaan, die overgang zal maken en dat in dit leven zal doen. Wij werken voor jullie en met jullie, en zo veel andere wezens, lichamelijk en niet-fysiek.
                                                                                                                        
Zo kunnen jullie je op elk moment ontspannen en voelen dat het gewicht van jullie schouders opgeheven wordt. We zijn er zeker van dat degenen van jullie die op deze planeet Aarde zijn ontwaakt op dit moment meer gedaan hebben dan jullie eerlijke deel van de zware opheffing.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben er van genoten om ons met jullie te verbinden. 'vertaling Maria
dinsdag 29 augustus 2017

Ontmoet de Agarthans, deel 2 + 3 / augustus 2017 / door Steve Beckow

Ontmoet de Agarthans,
deel 2 + 3

29 augustus 2017 / door Steve Beckow


Wes Annac’s bronnen beschrijven de Binnenaarde gemeenschap:

"Er is inderdaad een 'oude Aarde' zoals deze zielen (Harvard professoren) het noemden, en het bevat geavanceerde kristallen steden en prachtige landschappen met voedsel en begroeiing die uniek zijn naar wat het meeste van de mensheid ooit heeft gezien."

"Wonend binnen deze Binnenaarde is een geavanceerde gemeenschap van zielen die ook de Lemurians bevatten, die naar de Binnenaarde reisden voorafgaand aan de vernietiging van Atlantis en Lemurië, die zij zagen aankomen."

"Deze zielen wachten tot de mensheid 'officieel leert' over hun bestaan en zich met hen verbindt, en zij hebben door de eeuwen heen met een behoorlijk aantal mensen op jullie oppervlakte gesproken - in sommige gevallen, werkend met de hogere zelven van de mensen om te arrangeren dat zij de Binnenaarde vinden en met ze praten, zodat zij direct boodschappen kunnen doorgeven aan de mensheid, zoals de noodzaak om te stoppen met de atoomwapens en wapens in andere vormen."


maandag 28 augustus 2017

Ontmoet de Argarthanen Deel 1 van 3 / 28 augustus 2017 / Steve Beckow

Ontmoet de Argarthanen
Deel 1 van 3
28  augustus 2017 / Steve Beckow


Na de Onthulling, zeggen Sheldan Nidle en de opgestegen bronnen ons, dat we “plotseling zullen horen over Agartha en waarom jullie 900.000 jaren geleden hier al voor het eerst kwamen. Verloren herinneringen worden ontdekt en uitgelegd.” (1)

“Jullie wereld zijn er eigenlijk twee,” leggen Sheldan’s bronnen uit.

“Een is de Binnenste Aarde en het thuis van jullie Agarthaanse neven. Ze zijn de laatste overblijvers van de kolonisten die Gaia ongeveer 900.000 jaren geleden hadden gezaaid. Eerst  bezetten zij het continent die de meesten van jullie Lemuria noemen.

Uiteindelijk brachten ze een deel van hun kolonie naar de Binnenste Aarde. Het is deze laatste groep die de laatste sporen had waar Lemuria over ging. De Atlantiërs overvielen en claimden de oppervlakte voor zichzelf. Dit leidde uiteindelijk naar een sluimerend conflict die 13 millennia jaren geleden overkookte.” (2)

SaLuSa geeft ons meer details:

“Jullie zullen meer horen over deze zielen die woonden in de Binnenste Aarde. Die jullie kennen als de Agarthanen. Voor de ondergang van Lemuria waren zij degenen die hun land verlieten en doorgingen met hun evolutie, door naar de Binnenste Aarde te gaan. Ze zitten in een fase waar ze een hoger niveau van bewustzijn ingingen, en zullen deel zijn van een open contact als het veilig is om dat te doen. Ze hebben veel te bieden en zullen je helpen bij je laatste voorbereidingen voor de Ascentie.” (3)

Sommige oppervlakte bewoners hebben Agartha bezocht. Het best bekend is Admiraal Byrd waar Matthew ons aan herinnerde: