woensdag 6 september 2017

De Aarde verschuift naar Hogere Dimensies / Maandelijkse Channeling © Dianne Robbins / 6 September 2017

De Aarde verschuift naar Hogere Dimensies

Maandelijkse Channeling © Dianne Robbins / 6 September 2017

Wij hebben alleen jullie hoogste goed in gedachten. Alles wat we denken is de goedheid die we in ons hart voelen voor de hele mensheid.

Jullie Aarde verschuift naar de hogere dimensies op snel tempo en jullie verlies van tijd is jullie bevestiging van deze verschuiving.

Merk hoe snel jullie dagen voorbij gaan. Let niet op de negativiteit die je er over leest en hoort op het nieuws.

Dat is de laatste halte van de duistere krachten, als ze hun hoofden oprichten in een laatste strijd om de Aarde te overheersen.

Hun tijd is voorbij. Een nieuwe Aarde komt op, een nieuwe zon gaat omhoog en een nieuwe haven is dichtbij. Een glorieuze tijd nadert. Het is de vrijheid waarover jullie allen dromen, die in jullie aanwezigheid wordt geboren.

In de Holle Aarde is de hemel die we allen beleven en als er wolken waren zouden we “op hen lopen” zoals jullie gezegde gaat. Spoedig zullen ook jullie de weelderigheid voelen van “het lopen op wolken” omdat jullie wolken letterlijk zullen weg verbleken en jullie atmosfeer “oplicht” omdat de dichtheid oplost en de vervuiling vermindert om jullie helderheid van geest in het aangezicht te brengen terwijl de nieuwe hemel daalt in jullie Aarde laag en jullie, ten slotte de sterren kunnen aanraken.

zondag 3 september 2017

UNIVERSUM VAN LIEFDE Gepubliceerd op 7 mei 2017 / Maarten Horst Geplaatst 3 september 2017

UNIVERSUM VAN LIEFDE
Gepubliceerd op 7 mei 2017 / Maarten Horst
Geplaatst 3 september 2017

Begeleide Improvisatie geïnspireerd door de Liefde van het Universum; gebaseerd op 432 Hz, samengesteld door Maarten Horst.

https://www.youtube.com/watch?v=25gIn1E5w5k


https://etfirstcontactradio.airtime.pro/