donderdag 28 september 2017

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: ...........[ Deel 1] - 4e deel / by David Wilcock / September 23, 2017,

PERSOONLIJKE  WERELDWIJDE AANVALLEN WORDEN DODELIJK. KOMT DE DISCLOSURE OORLOG TOT EEN CLIMAX?

[ Deel 1] - 4e deel
by David Wilcock / September 23, 2017,


BEGIN BIJ DE GETALLEN

Deze schrijver veronderstelt natuurlijk de buitensporige hogere kosten, simpelweg door de "complexiteit van het gaan naar de maan" - maar veelvoudige insiders hebben hun leven gewaagd om te zeggen dat er veel meer aan de hand is.

Laten we ook niet vergeten dat elke Mercury-missile een raket nodig heeft die gelanceerd moet worden. Net als een nucleaire raket, die ook een raket is.

Niettemin kostte een Mercury-raket slechts 265 miljoen per vlucht, terwijl een nucleaire raket vermoedelijk meer dan 805 miljoen per eenheid kost - zoals we hierboven hebben gezegd.

Zodra u het basisontwerp heeft geperfectioneerd, en weet waar u de fossiele materialen moet afvallen, zou het zoveel meer moeten kosten om een ​​nucleaire bom te produceren?

woensdag 27 september 2017

Boodschap van Adama / Kanaal: Ann Dahlberg / Woensdag 27 september 2017

Boodschap van Adama
Kanaal: Ann Dahlberg / Woensdag 27 september 2017

Ik ben Adama die vandaag groeten stuurt naar alle mensen op Aarde. Het is een eer voor mij om met jullie te kunnen praten en te erkennen dat de tijd voor ons om samen te komen, dichtbij is. Wij op Telos hebben ons al lange tijd voorbereid om jullie terug te verwelkomen in het licht en dat we ons op een dag weer als zusters en broeders zullen ontmoeten. Het is moeilijk geweest voor de mensheid om wakker te worden, maar nu kunnen we zien dat jullie veel vooruitgang maken en niemand kan gelukkiger zijn dan wij. Onze grote Tempel van Jade op Telos is daar nog steeds en het is open voor iedereen om binnen te gaan tijdens jullie meditaties of tijdens een nachtelijke reis samen met jullie gidsen. Het is een genezende tempel die jullie fysieke, mentale en emotionele patronen kan genezen en dit kan jullie een grote duw voorwaarts in jullie ontwikkeling geven. Wij zullen daar met jullie werken, zodat jullie lichaam na een tijdje lichter en schoner voelt. Jullie krijgen ook meer inzichten en jullie mooie gewoontes zullen mogelijk ook veranderen. Dit is zodat jullie ascensie zo gemakkelijk en goed mogelijk zal worden. Ik wilde gewoon vandaag naar voren komen, zodat jullie begrijpen dat jullie die mogelijkheid krijgen en dat er veel paden zijn om te volgen om zichzelf te vinden en wat extra hulp te krijgen op de weg. We kennen jullie geschiedenis en hebben met onze ascensie precies gewerkt zoals jullie nu doen. Wij hebben omvangrijke middelen die we kunnen gebruiken om jullie te helpen met jullie ascensie.

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: ........... / [Deel I/3] by David Wilcock / September 23, 2017,

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [Deel I/3] 
by David Wilcock / September 23, 2017,


De eerste persoon die wijdverspreide publieke aandacht besteedde aan de omvang van het probleem van Pentagon-verspilling was Ernest Fitzgerald, een luchtmacht adjunct voor managementsystemen.

In de late jaren 1960 strijdde hij om grote kostenoverschrijdingen op Lockheed's C-5A-transportvliegtuigen maar buiten te brengen. Hij heeft zijn baan geriskeerd, en werd uiteindelijk ontslagen 7), voor het naar buiten brengen van $ 2 miljard 8) aan overmatige uitgave op een vliegtuig [in de late jaren 1960].

Het C-5A-fiasco 9), gecombineerd met de financiële problemen van Lockheed met zijn L-1011-vliegtuigproject, leidde het bedrijf naar de ‘Congres-hoed’ voor het ter beschikking stellen van een $ 250 miljoen overheids uitkoop (bailout).

De Arcturiaanse Raad Je Waarheid Leven / 27 September 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Je Waarheid Leven
27 September 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Je hebt het in vraag stellen van je eigen waarheid ervaren, en je hebt het accepteren van je eigen waarheid ervaren. Je kent nu het verschil tussen hoe iemand anders diens waarheid aanvoelt en hoe jouw waarheid met jou resoneert. In feite heb je in één levensspanne genoeg ervaringen hiervan gehad om jou over verscheidene meer te informeren.  
Er zijn nu meer ideologieën dan ooit eerder op de planeet, meer perspectieven, meer gezichtspunten, en daarom … meer waarheden. Wat voor jou belangrijk is om te herkennen is dat aan jou voortdurend nieuwe waarheden aangeboden zullen worden terwijl je voorwaarts gaat met je ascentie.

maandag 25 september 2017

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk:.......................... [deel 1/2] by David Wilcock / September 23, 2017,

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [deel 1/2] 
by David Wilcock / September 23, 2017,


TOEGEGEVEN,  HET IS MOEILIJK TE DOORGRONDEN

Het SSP-verhaal is zo ver verwijderd van de conventionele realiteit dat het bijna onmogelijk lijkt om iets voor te stellen dat ooit algemene, publieke kennis wordt.

Hoe dan ook, iemand die traditionele UFO kennis heeft bestudeerd, heeft gehoord dat de Amerikaanse regering sinds de Roswell Crash van 1947 voertuigen heeft gekregen met interstellaire reismogelijkheden.

Bovendien wordt algemeen beschouwd dat deze vaartuigen "omgekeerd ontwikkeld" zijn, wat leidde tot het opbouwen van werkmodellen met onze eigen technologie.


zondag 24 september 2017

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk ............................... / [Deel I] by David Wilcock / September 23, 2017,

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [Deel I]
by David Wilcock / September 23, 2017, 12:12 pm


Ongekende zonne-uitstoot. Enorme branden die in de VS roken. Massieve aardbevingen. Drie verschillende monster orkanen die perfect richting Houston, Florida en Puerto Rico gingen.

Schade aan de reeds fragiele Amerikaanse economie kan gemakkelijk 1 triljoen dollar overschrijden - op een moment dat er niets meer is om het te herstellen.

Binnen de UFO / Seeking Truth-gemeenschap zagen we de tragische sterfgevallen van Jim Marrs en William Tompkins - evenals de mogelijke poging tot moord op Graham Hancock en David Wilcock, zoals we in deel twee zullen bespreken.