donderdag 5 oktober 2017

“de 9de Dimensionale ARCturische Raad”… Bouwen aan de Nieuwe Aarde / Daniel Scranton / 5 oktober 2017

“de 9de Dimensionale ARCturische Raad”…
Bouwen aan de Nieuwe Aarde 
Daniel Scranton / 5 oktober 2017

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Dit is een geschikte tijd om naar alles te kijken wat je waardevol vindt in je leven, omdat jullie op de rand staan van enige heel grote veranderingen. Jullie willen er zeker van zijn dat je je eigen prioriteiten op orde hebt als de veranderingen komen. Het is zeer belangrijk voor jullie om te weten waar je voor staat, waar je in gelooft en wat je vermogens zijn.

Velen van jullie reiken naar nieuwe vermogens en overzien de vermogens die je hebt. En als het in je geloof komt focus je je op degenen die je wilt veranderen, liever dan op degenen die je dienen.

dinsdag 3 oktober 2017

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad. via Valerie Donner, 3 oktober 2017

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad.
via Valerie Donner, 3 oktober 2017


Groeten: Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek vandaag met u als een druk lid van de Raad van de Aarde. Wij hebben de eer om toezicht te houden op wat er op de Aarde gebeurt en monitoren diverse omstandigheden waar extra hulp nodig is. Als je je kunt voorstellen dat je een microcosmos van de macrocosmos bent, krijg je misschien een gevoel van ons gewaarzijn van de chaos op Aarde en rond de Aarde op dit moment.

Het kan lijken dat dingen buiten de controle zijn. In de ware zin van de situatie ontrafelt het licht de derde dimensie en transformeert de duisternis waaronder jullie te lang hebt geleefd. Het duister probeert hun best te doen om de chaos, angst en verschrikkelijke omstandigheden te verergeren die ze hebben gecreëerd en voortzetten. We vragen onze grondbemanning om alstublieft jullie beste te doen om boven deze energieën uit te stijgen.

zondag 1 oktober 2017

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: .......... [ Deel 1] SLOT / by David Wilcock / September 23, 2017,

PERSOONLIJKE WERELDWIJDE AANVALLEN WORDEN DODELIJK. KOMT DE DISCLOSURE OORLOG TOT EEN CLIMAX? [ Deel 1]
 SLOT
by David Wilcock / September 23, 2017,


DUS HOEVEEL IS TIEN TRILLION PRECIES?

Nu heeft u misschien een beter idee van wat het betekent wanneer 92.000 mensen tien triljoen dollar verstopt hebben.

Vergeet de 92.000 prive-jets, vijf herenhuizen per persoon, vijf Bentleys per persoon, enzovoort.

Kijk naar wat China in een bepaald jaar met een gelijke hoeveelheid geld doet.

We spreken letterlijk over genoeg geld voor de .001 procent om hele landen te bouwen - hele beschavingen - als ze het land en de grondstoffen hadden om dat te doen.