vrijdag 20 oktober 2017

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven: Je Fysieke Symptomen / 20 Oktober 2017 / Daniel Scranton

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven:
Je Fysieke Symptomen
20 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Met het ontdekken van een symptoom in je fysieke lichaam, probeer je dan vaak naar het verleden of de toekomst te kijken van dat symptoom. Je wilt weten hoe het ertoe kon komen en je wilt weten waar het uiteindelijk naartoe zal gaan. Dit soort van vragen haalt je uit de ervaring ervan vandaan. Zij halen je uit het huidige moment, en op vele manieren zijn zij pogingen om afstand te nemen van het symptoom zelf.

Je fysieke symptomen zijn gidsen. Zij vragen jou om het gevoel dat je hebt op een dieper niveau te voelen en te onderzoeken. Dus laat ons zeggen dat je pijn voelt in een bepaald deel van je lichaam. De pijn, als een fysieke sensatie, zal waarschijnlijk een emotionele reactie triggeren. De emotionele reactie is daar vanwege iets waar je geen aandacht aan hebt geschonken in je leven, iets dat je geprobeerd hebt te vermijden en dat je niet onder ogen hebt willen komen.

woensdag 18 oktober 2017

Dr Steven Greer Geïnterviewd door de Health Ranger: Geheime Groepen Plannen False Flag "Alien" aanval om de Wereldregering uit te rollen. / Woensdag 18 oktober 2017

Dr Steven Greer Geïnterviewd door de Health Ranger: Geheime Groepen Plannen False Flag "Alien" aanval om de Wereldregering uit te rollen.
Woensdag 18 oktober 2017


(Stillness in the Storm Editor) Het volgende is een interview met Dr. Steven Greer en Mike Adams waarbij Greer zijn theorie bespreekt dat er een kosmische false flag aanval wordt gepland om in de nabije toekomst te gebeuren. Dit is een omstrede vraag in de ufologie, niet alleen omdat het suggereert dat het militaire industriële complex het begrip negatieve ET's wil gebruiken om een politieke agenda door te voeren, maar ook omdat Dr. Greer stelt dat er geen negatieve ET's zijn. Ondanks de onzekerheid over deze informatie, is er veel te winnen bij het overwegen van deze informatie.

In november 2016 gaf Dr. Greer een gesprek over de kosmische valse vlag theorie bewerend dat veel van de meer populaire klokkenluiders de laatste tijd, zoals Corey Goode, William Tompkins, en anderen, in feite mind gecontroleerde agenten zijn van het militair-industrieel complex . De aannemelijkheid van deze theorie, alsmede het bewijs van de positie die Dr.Greer inneemt  tegen te gaan, wordt hieronder besproken.


De Arcturiaanse Raad: Jullie Verzamelen Informatie / 18 Oktober 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad:
Jullie Verzamelen Informatie
18 Oktober 2017 / Daniel Scranton

Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Jullie zijn beter dan jullie ooit geweest zijn met het vaststellen wat goed voor jullie is. Jullie zijn allemaal op informatie verzamelende expedities geweest, en deze informatie helpt jullie om te ontdekken waar jullie naartoe willen gaan, wat jullie willen doen, met wie jullie het willen doen, en nog veel meer. De informatie die jullie verzamelen is niet alleen waardevol voor jullie in jullie levens, maar het is ook waardevol voor het collectief, het Universum, en de Bron Energie.

Hoe meer jullie je leven leven, hoe meer informatie jullie verzamelen, en hoe meer informatie jullie verzamelen hoe sterker jullie wensen. Terwijl jullie wensen toenemen aan kracht en intensiteit, neemt ook het oproepen van de energie vanuit de hoger rijken toe. Jullie zijn nieuwe werkelijkheden voor jullie zelf aan het creëren om te verkennen en te ontdekken, en jullie doen dat aldus door open te zijn voor alles dat in dit Universum bestaat.

zondag 15 oktober 2017

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren? Deel 4/4 / door David Wilcock / 9 October 2017

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren?
Deel 4/4
door David Wilcock / 9 October 2017

Deel vier: Insiders suggereren ontmaskering van de cabal.


‘Het doel is dat wanneer het allemaal gebeurt, er geen sprake meer kan zijn van vragen, wat de mensen betreft.

Hij zal geen shit zoals 9/11, OKC, Vegas, Stem Fraude, Rusland hacks of collusion, verkiezing rigging, enz. onthullen.

Als hij klaar is, zal het een letterlijke "mic drop" zijn op het podium van de wereld.

Niemand zal ooit de mogelijkheid hebben om te vragen wie er verantwoordelijk voor is, betrokken bij coördinatie, enzovoort. ALLES dat ooit is gebeurd en ooit als een 'samenzweringstheorie'  werd beschouwd.


zaterdag 14 oktober 2017

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren? Deel 3/4 / door David Wilcock / 9 October 2017

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren?
Deel 3/4
door David Wilcock / 9 October 2017

Deel drie: Tekenen van een dekking
Deel vier: Insiders Stellen een voorlopige blootstelling aan cabal voor


DEEL DRIE: TEKEN VAN EEN DEKKING

WAS DIT EEN SOORT MASSA OFFER?

Het idee dat de Vegas-beschietingen een "False Flag" -aanval waren, die door sommige aspecten van de Cabal tegen het Amerikaanse volk werden gevoerd, is verwarrend genoeg.

De lelijkste waarheid waar we naar moeten kijken, is of dit misschien een soort massaal, ritueel offer van mensen is geweest of niet.

Insiders hebben aangetoond dat dit soort gebeurtenissen veel vaker voorkomen dan je zou denken.

De Cabal kan opzettelijk gebeurtenissen opzetten waarbij veel mensen sterven en ze proberen hun symbolen en codes erin in te werken.


vrijdag 13 oktober 2017

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren? Deel 2/4 / door David Wilcock / 9 October 2017

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren?
Deel 2/4
door David Wilcock / 9 October 2017

Vegas Terror and Disclosure: Staat er iets heel groot te gebeuren?
Deel twee: Het Geheime Ruimteprogramma en de Cabal
Deel drie: Signs of a Cover-Up
Deel vier: Insiders Stel een voorlopige blootstelling aan cabal voor


DEEL TWEE: HET GEHEIME RUIMTEPROGRAMMA EN DE CABAL
EEN INSIDE KLUS DIE MISERABEL MISLUKT IS
In deel een hebben we overtuigend bewijs geleverd dat de schutter van Las Vegas mogelijk actief was geweest als een black-ops-geheim agent.

De massabeschietingen van Vegas hebben alle kenmerken van een wanhopige daad die door de Cabal is georkestreerd - een 'inside job' die op een miserabele manier is mislukt en derhalve het hele systeem blootgeeft.

Een voorgenomen doel van deze catastrofe zou wel kunnen zijn een "massale afleiding" om de aandacht en de bronnen van de Cabal's eigen dreigende nederlaag af te leiden.


De Arcturiaanse Raad Jullie Creëren de Verschuiving / 13 Oktober 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Jullie Creëren de Verschuiving
13 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie hebben binnenin jullie zelf een gevoel ontwaakt van te behoren bij deze specifieke reis waar jullie op zijn, en die ontwaking heeft jullie de macht en de kracht gegeven om een gigantische hoeveelheid van disharmonie op de planeet Aarde en in jullie persoonlijke levens te doorstaan. Jullie incarneerden in dit leven om deze specifieke reis te maken, en diegenen van jullie die ontwaakt zijn maken de reis bewust en opzettelijk, wetende dat jullie een volledige nieuwe Aarde en een volledig nieuw Universum in de vijfde dimensie aan het creëren zijn.Welnu, toen jullie je er eerst van bewust werden dat jullie aan het verschuiven 
aren, was dat in feite een roeping. Een roeping die naar jullie toekwam van jullie gidsen. Jullie gidsen regelden het zo, zodat jullie over de verschuiving zouden horen en duwden jullie in de richting van de informatie daarover. En toen lieten zij de controle los zodat jullie allemaal voor jullie zelf konden beslissen wat de verschuiving voor jullie betekende en hoe jullie erdoorheen zouden gaan navigeren.

donderdag 12 oktober 2017

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren? Deel 1/4 / door David Wilcock / 9 October 2017

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren?
Deel 1/4
door David Wilcock / 9 October 2017

Deel twee: Het Geheime Ruimteprogramma en de Cabal
Deel drie: Tekenen van een cover-up
Deel vier: Insiders stellen een blootstelling van de cabal voor


De massaschietingen in Las Vegas kunnen wellicht de meest verschrikkelijke maar kneuterige "inside klus" in de moderne geschiedenis zijn. Miljoenen nieuw ontwaakte mensen krijgen hun eerste kans om in het echt een JFK, 9/11-stijl cover-up zich zien ontvouwen.

Een meta-analyse van de stads 'journalistiek' op dit kritieke onderwerp laat zien dat veel belangrijke elementen ontbreken, ondanks het ongekende massale aantal bijdragen aan het verhaal.

Een verscheidenheid aan insiderrapporten suggereert dat we eindelijk stuiten op een beschaving-bepalend moment van waarheid en onthulling die het leven op de aarde zoals we die kennen, dramatisch zou verbeteren.


dinsdag 10 oktober 2017

Woonruimte voor diegenen die ons vanuit Winsum willen ondersteunen en weten dat het tijd is / BY ANTON TEUBEN / 10 Oktober 2017

Woonruimte voor diegenen die ons vanuit Winsum willen ondersteunen en weten dat het tijd is
BY ANTON TEUBEN  /  10 Oktober 2017

Mensen met de juiste intenties die ons vanuit Winsum willen ondersteunen en ook mensen die al tijden op zoek zijn naar woonruimte in het noorden kunnen zich vandaag, 10 oktober, melden vanaf 14.00 uur aan de Hoofdstraat(w) 4 te Winsum. Er is op onze oproep op woonruimte gereageerd. Het team wat zich wil inzetten om onze plannen goed neer te zetten groeit gestaag. We zoeken en kunnen nog meer mensen plaatsen die vanuit Winsum ons optimaal willen ondersteunen en beseffen dat… er een nieuw tijdperk is aangebroken en dat steeds meer mensen dit ontdekken en we klaar dienen te staan. Deze grote verandering roept bij vele mensen verschillende vragen op en gelukkig hebben wij tientallen jaren ervaring en zijn wij deskundig genoeg om velen de rust en inzichten te geven om met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien.

Het is de bedoeling dat wij vanaf nu elke dinsdag, te beginnen met vandaag, klaar staan met een team om mensen te woord te staan en te luisteren naar hun verhalen en vragen. Wij zien dat steeds meer mensen de tocht naar Winsum willen maken omdat ze hebben gehoord van de bijzondere gebeurtenissen en vreemde verschijnselen die wij hier hebben gezien en meegemaakt en met name de rustige energie willen ervaren. Nogmaals, Winsum is een bijzonder dorp waar een snel groeiend aantal mensen via allerlei wegen in contact komen met fenomenen die niet meer te ontkennen zijn.

De Arcturiaanse Raad Ben Jezelf / 10 Oktober 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Ben Jezelf
10 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Het is het perfecte tijdstip voor jullie om jezelf tot uitdrukking te brengen zoals jullie jezelf werkelijk weten te zijn. Wat de wereld nu meer nodig heeft dan wat anders dan ook is authentieke menselijke wezens. Jullie hebben meer voorbeelden nodig van jullie werkelijke aard om anderen te inspireren en om anderen de kans te geven om zichzelf te zien. Want zien jullie, wanneer je eerlijk tegen jezelf bent, ben je van meer belang voor je medemensen dan wanneer je pretendeert te zijn wat je denkt dat je verondersteld wordt te zijn.
Zelfs als wat je denkt dat je verondersteld wordt te zijn iemand is die doet wat het ook maar is dat hij of zij kan om van dienstverlening te zijn, help je daar niemand mee door te pretenderen. En jullie zijn het meest van dienstverlening wanneer jullie herkennen dat bij tijden jullie het gewoon even rustig aan moeten doen. Jullie moeten jezelf eren zodat anderen jullie voorbeeld kunnen volgen. Als jullie een nieuwe Aarde gaan creëren, waar iedereen gerespecteerd, erkend, geëerd, gewaardeerd, en waar iedereen gelijk behandeld wordt, dan moet die Aarde ruimte hebben voor iedereen zoals zij werkelijk zijn.

donderdag 5 oktober 2017

“de 9de Dimensionale ARCturische Raad”… Bouwen aan de Nieuwe Aarde / Daniel Scranton / 5 oktober 2017

“de 9de Dimensionale ARCturische Raad”…
Bouwen aan de Nieuwe Aarde 
Daniel Scranton / 5 oktober 2017

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Dit is een geschikte tijd om naar alles te kijken wat je waardevol vindt in je leven, omdat jullie op de rand staan van enige heel grote veranderingen. Jullie willen er zeker van zijn dat je je eigen prioriteiten op orde hebt als de veranderingen komen. Het is zeer belangrijk voor jullie om te weten waar je voor staat, waar je in gelooft en wat je vermogens zijn.

Velen van jullie reiken naar nieuwe vermogens en overzien de vermogens die je hebt. En als het in je geloof komt focus je je op degenen die je wilt veranderen, liever dan op degenen die je dienen.

dinsdag 3 oktober 2017

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad. via Valerie Donner, 3 oktober 2017

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad.
via Valerie Donner, 3 oktober 2017


Groeten: Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek vandaag met u als een druk lid van de Raad van de Aarde. Wij hebben de eer om toezicht te houden op wat er op de Aarde gebeurt en monitoren diverse omstandigheden waar extra hulp nodig is. Als je je kunt voorstellen dat je een microcosmos van de macrocosmos bent, krijg je misschien een gevoel van ons gewaarzijn van de chaos op Aarde en rond de Aarde op dit moment.

Het kan lijken dat dingen buiten de controle zijn. In de ware zin van de situatie ontrafelt het licht de derde dimensie en transformeert de duisternis waaronder jullie te lang hebt geleefd. Het duister probeert hun best te doen om de chaos, angst en verschrikkelijke omstandigheden te verergeren die ze hebben gecreëerd en voortzetten. We vragen onze grondbemanning om alstublieft jullie beste te doen om boven deze energieën uit te stijgen.

zondag 1 oktober 2017

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: .......... [ Deel 1] SLOT / by David Wilcock / September 23, 2017,

PERSOONLIJKE WERELDWIJDE AANVALLEN WORDEN DODELIJK. KOMT DE DISCLOSURE OORLOG TOT EEN CLIMAX? [ Deel 1]
 SLOT
by David Wilcock / September 23, 2017,


DUS HOEVEEL IS TIEN TRILLION PRECIES?

Nu heeft u misschien een beter idee van wat het betekent wanneer 92.000 mensen tien triljoen dollar verstopt hebben.

Vergeet de 92.000 prive-jets, vijf herenhuizen per persoon, vijf Bentleys per persoon, enzovoort.

Kijk naar wat China in een bepaald jaar met een gelijke hoeveelheid geld doet.

We spreken letterlijk over genoeg geld voor de .001 procent om hele landen te bouwen - hele beschavingen - als ze het land en de grondstoffen hadden om dat te doen.