dinsdag 28 november 2017

ARCTURISCHE RAAD: OPEN EERSTE CONTACT MET ET’S. 28 november 2017 / Daniel Scranton

ARCTURISCHE RAAD:
OPEN EERSTE CONTACT MET ET’S.
28 november 2017 /   Daniel Scranton

Gegroet. Wij zijn de Arcturian Council. We zijn blij om ons met ieder van jullie te verbinden.

Het is een ontwaken waar de rest van de galaxy op heeft gewacht. Jullie zijn ontwaakten die meer licht brengen en meer liefde naar planeet Aarde, die het mogelijk maken voor meer contact met jullie extra-aardse broeders en zusters. Jullie zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de opheffing van de status van de mensheid, en allen brengen naar een punt waar je dichterbij zit dan ooit om een open eerste contact te hebben met buitenaardse wezens.

Natuurlijk is er contact geweest. Dat is gemaakt. We praten over een open contact, contact dat niet is te ontkennen, en contact met een groot genoeg deel van de bevolking zodat er vertrouwen zal zijn. De mensen die zouden bang worden bij de aanwezigheid van stoffelijke buiten-aardsen zullen in staat zijn om te merken hoe betrouwbaar ze zijn door het effect dat deze ET’s hebben op degenen die hen met open armen verwelkomen.

zondag 26 november 2017

De Arcturiaanse Raad Help Anderen Zich te Ontwikkelen door te Luisteren / 26 November 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Help Anderen Zich te Ontwikkelen door te Luisteren
26 November 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Voordat je wat zegt, raden wij aan dat je luistert. Welnu, in jullie conversaties met elkaar, streven jullie er vaak naar om een standpunt over te brengen, of de één of andere informatie te onderschrijven. Jullie verlangen er vaak naar om gehoord te worden. Houd er rekening mee dat de persoon of de personen waar je mee spreekt precies dezelfde dingen willen. Zij willen ook gehoord worden, en zelfs meer dan dat, zij willen begrepen worden. Zij willen erkend worden.


Als je empathisch bent, wat de meesten van jullie zijn die ontwaakt zijn, dan weet je wat de andere persoon, of personen, voelen. Maar nog steeds willen zij gehoord worden, dus is het jouw taak, als een mededogend en liefdevol wezen, om te luisteren en de ander diens perspectief net zoveel gewicht te geven als je eigen perspectief.

Als je met iemand anders praat wiens politieke overtuigingen zeer anders zijn dan die van jezelf, mag je gewoon willen geloven dat zij het verkeerd hebben en dat jij het goed hebt. Van waar de andere persoon vandaan komt, heeft hij/zij het goed en heeft hij/zij alle recht op diens overtuigingen, ongeacht hoe andersom of verouderd zij voor jou mogen toeschijnen te zijn.