zaterdag 16 december 2017

∞ De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad Het Verlangen van de Massa's 16 december 2017 / Daniël Scranton

∞ De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
Het Verlangen van de Massa's ∞
16 december 2017 / Daniël Scranton

"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

Jullie hebben een plaats in de geschiedenis waar veel andere wezens naar hebben gezocht. Jullie zijn de kern van iets dat zo gigantisch is, en toch zijn de meeste mensen op planeet Aarde zich er niet van bewust dat er überhaupt iets gebeurt. Dit is zoals het moet zijn op dit moment. Om geschiedenis te schrijven, is het nog steeds noodzakelijk dat de meeste mensen slapen.

De reden waarom dit nodig is, is omdat jullie de intensiteit van de polariteit nodig hebben die jullie nu op planeet Aarde ervaren om jullie van brandstof te voorzien. Jullie hebben het verlangen naar verandering nodig om groot genoeg te zijn onder de overgrote meerderheid van jullie om de verschuiving te maken. Het is heel doelmatig dat er zoveel ontevredenheid is onder de massa's. Het creëert de ideale omstandigheden voor de verschuiving waar jullie op hebben gewacht.

vrijdag 15 december 2017

Ontvoerde Van Buitenaardsen Tart ZESTIEN Leugendetectoren, Bewijst Dat Zijn Verhaal WAAR Is (video) / Vrijdag 15 december 2017

Ontvoerde Van Buitenaardsen Tart ZESTIEN Leugendetectoren, Bewijst Dat Zijn Verhaal WAAR Is (video)
Vrijdag 15 december 2017


(Humans Are Free) Travis Walton, de man die betrokken is bij een van de meest beruchte ontvoeringen van buitenaardse wezens OOIT heeft sceptici en niet-gelovigen van zich afgeslagen - zeggende dat 16 afzonderlijke leugendetector tests, die door hemzelf en getuigen van het onverklaarde vreemde incident uit 1975 zijn gedaan - bewijzen 100% dat zijn verhaal WAAR is!

De inmiddels wereldberoemde Travis Walton was spoorloos verdwenen nadat hij en de ploeg van houthakkers met wie hij werkte beweerden een enorme UFO te hebben gezien in het bos waarin ze werkten - iets wat nog niet is verklaard tot nu toe!

Oorspronkelijk werden ploegleden verdacht van moord en ondervraagd door de plaatselijke politie, maar griezelig genoeg verscheen travis vijf dagen later en zei dat hij door buitenaardse wezens in een ruimtevaartuig was gebracht. 

Travis Walton zegt dat hij de afgelopen veertig jaar heeft geprobeerd zichzelf te verdedigen tegen diegenen die hem in diskrediet probeerden te brengen - en heeft zelfs een boek geschreven waarin elke alternatieve theorie wordt ontkracht voor wat er met hem is gebeurd. 

dinsdag 12 december 2017

Hebben buitenaardsen van Venus contact gelegd in 1952? / 12 december 2017

Hebben buitenaardsen van Venus contact gelegd in 1952?

12 december 2017


Dr. Michael Salla ) De Franse onderzoeker Michel Zirger heeft een zeer gedetailleerd boek over buitenaards contact geschreven dat de ontmoetingen van George Adamski met vermeende buitenaardse wezens van Venus belicht. In We Are Here: bezoekers zonder paspoort (2017), biedt Zirger een degelijk overzicht van een verzameling foto's en getuigenissen die de beroemde ontmoeting van Adamski 20 november 1952 nabij Desert Center, Californië ondersteunen. Zirger wijst erop dat Adamski's ontmoeting de eerste gedocumenteerde contactcase was met een bewoner van een vliegende schotel, waarvan algemeen wordt aangenomen dat het een Venusian buitenaards wezen is.


door Dr. Michael Salla , 12 december 2017

Zes getuigen zagen twee UFO-vaartuigen op de dag van Adamski's ontmoeting. De eerste was een groot sigaarvormig vaartuig dat over de grond vloog, en de tweede was een kleiner schotelvormig verkenningsvaartuig dat landde. Uit het verkenningsvliegtuig kwam een ​​bewoner tevoorschijn om Adamski te ontmoeten, die beweerde van de planeet Venus te zijn en de naam Orthon droeg.

In zijn boek bevat Zirger digitaal verbeterde kopieën van de originele foto's gemaakt tijdens de ontmoeting van Adamski, waarin zowel het verkenningsvliegtuig dat zweeft vóór de landing als de bewoner die na de landing opdook te zien zijn. De foto's zijn verbeterd door de Deense kunstenaar Rene Erik Olsen die de foto's van de woestijnlanding op zijn website heeft gemaakt.