dinsdag 19 december 2017

Dave Hodges – klokkenluider over UFO’s, buitenaardsen, nazi-wetenschappers, geheime ruimteprogramma, en de Giza / Cydonia Mars piramides – in oktober 2015 /19 December 2017


Dave Hodges – klokkenluider over UFO’s, buitenaardsen, nazi-wetenschappers, geheime ruimteprogramma, en de Giza / Cydonia Mars piramides – in oktober 2015
19 December 2017

In 2015 is Dave Hodges – de zoon van iemand die in Amerika in geheime projecten heeft gewerkt – met informatie naar buiten gekomen die hij van zijn vader en van derden heeft gekregen. Zijn vader is in 1985 overleden, zijn moeder in 2011. In zijn publicaties vertelt hij hoe de mensen in geheime projecten in de tang zijn genomen zodat zij hun mond zouden houden, en ook hij heeft tot 2015 zijn mond gehouden uit angst om zijn naasten in gevaar te brengen.

Het verhaal van Dave Hodges bestaat uit 4 delen:

·        DEEL 1 – Openbaringen van een marine inlichtingenofficier over UFO’s, buitenaardsen en Nazi wetenschappers – 20 oktober 2015. Citaat hieruit: “Als er mensen zijn die zich afvragen waarom ik tot nu heb gewacht om vrij te geven wat ik hierover heb geleerd, als een resultaat van het werk van mijn vader…. Mijn moeder was de begunstigde van mijn vaders pensioenen. Beide pensioenen bevatten een sterke bepaling ten aanzien van mijn vaders nationale veiligheidseed. Als hij was betrapt op het vrijgeven van staatsgeheimen zou hij worden veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf in Leavenworth, zwaar werk moeten doen, geen proces krijgen, en alle financiële bezittingen zouden verbeurd worden verklaard. Na mijn vaders overlijden was het enige dat overbleef mijn vaders twee pensioenen. Als ik publiek hierover zou hebben gesproken vóór 2011, het jaar van mijn moeders overlijden, zou zij alle rechten op deze pensioenen zijn kwijtgeraakt.”

·        DEEL 2 – Bekentenissen van een marine inlichtingenofficier over Amerika’s geheime ruimteprogramma – 21 oktober 2015. Citaat hieruit: “Het resultaat was dat wij een primitieve NASA zien, gebaseerd op het oude paradigma van wetenschap inclusief aandrijfraketten en driedimensionale fysica. Achter de schermen hebben we een ruimteprogramma gebaseerd op ontwikkelingen, komend van een kant van fysica die is gereserveerd voor de science fiction wereld, maar… het is echt.”

Vacature: Teamlid redactie Antonteuben.nl en algemene ondersteuning / 19 december 2017


Vacature:
Teamlid redactie Antonteuben.nl en algemene ondersteuning
19 december 2017

Door uitbreiding van onze activiteiten zoeken we met spoed een  vaste kracht in Winsum om de redactie te versterken en Anton te ondersteunen als rechterhand.

Wat bieden we?
We bieden een uitdagende en dynamische allround functie binnen ons enthousiaste team.  Het takenpakket is heel divers, van het doen van onderzoek, het schrijven van artikelen, het maken van afspraken tot het assisteren tijdens cursussen. Het gaat om een betaalde functie, uren en vergoeding worden in overleg vastgesteld.

Waar zijn we naar op zoek?
·        Zit je goed in je vel en ben je bekend met de huidige actualiteit?
·        Ambieer je onderzoeksjournalistiek, weet je informatie te verzamelen en ben je niet bang om door te vragen?
·        Ben je bekend met de mogelijkheden en gevaren van Social Media en vaardig in automatisering?
·        Spreek en schrijf je Nederlands en Engels?
·        Ken je de Schumann Resonantie en hoe deze te integreren of wil je dit leren?
·        Kun je ondersteunen bij cursussen op diverse locaties in het land?
·        Ben je jonger dan 40 jaar en ben je in bezit van een rijbewijs?
·        Woon je binnen een straal van 15 km vanaf Winsum of ben je bereid hiervoor te verhuizen?
·        Zou je ons team willen versterken en weet je ‘Universe is magic and love is the key’?

Stuur dan z.s.m. je motivatie en CV naar info@antonteuben.nl.

We kijken ernaar uit!