maandag 12 augustus 2013

Aan De Grond Bemanning Een Bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad / Via Valerie Donner / 12/08/2013

Aan De Grond Bemanning
Een Bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
Via  Valerie Donner
Doorgestuurd door Eddie1177 op Zon, 12/08/2013

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad die dienst doen bij de Earth Council.

Ik begroet jullie met liefde. We zijn erg dichtbij. We hebben onze missie uitgebreid afhankelijk van de omstandigheden op de aarde, evenals rond de Aarde.


Ik denk dat jullie weten wat ik bedoel. Er is veel dat jullie nu niet wordt verteld. Ik kan jullie ook niet veel vertellen want dat is niet mijn taak. Binnenkort zullen jullie het beginnen te horen van anderen. Een deel van de communicatie zal ook daadwerkelijk komen van degenen, die jullie in eerste instantie hadden moeten informeren. Het is onmogelijk om nu de waarheid te verbergen.

We willen dat jullie weten dat we van jullie houden en dat jullie de beste belangen in jullie hoofd hebben. Het is goed dat we gefocust zijn op jullie en jullie kunnen dit terug doen door te focussen op ons. Niet alleen maakt het ons werk leuker omdat we ons welkom voelen, maar het laat ons weten dat jullie klaar zijn om ons te ontmoeten.

We zijn druk bezig met het in grote mate coördineren en het managen van de chaos. We werken met enorme teams en inlichtingendiensten vanwege de gevaarlijke omstandigheden op de planeet. We hebben de samenwerking van de mensheid nodig. Het is nodig dat jullie klaar zijn zodat we veranderingen aan kunnen brengen. De Aarde gaat vooruit met haar plannen voor haar ascentie. De aarde veranderingen zullen zich onafhankelijk hiervan voortzetten. De extreme weersomstandigheden zullen ook doorgaan.


Vergeet niet dat het leven zoals het bij jullie bekend is niet hetzelfde zal zijn. Dit is hoe het vorig jaar ongeveer was. Als jullie stijgen in bewustzijn en jullie je voorbereiden om wezens met een hoger bewustzijn te ontmoeten is het nodig dat jullie veel interne veranderingen doormaken. Het kan spannend zijn voor jullie en precies dat waarop jullie hebben gewacht. Kunnen jullie voelen dat er iets substantieels onderweg is? Vertrouw altijd op jullie intuïtie, niet op wat je hoort van sommige externe bronnen.

Jullie zullen je verplaatsen naar een meer natuurlijke staat van zijn en doen. Het is natuurlijk voor jullie om allerlei dingen te weten. Jullie zullen in jullie innerlijke kijken in plaats van te vertrouwen op anderen, zoals jullie in het verleden deden. Jullie planeet draait onbeheerst rond en jullie tijd zoals jullie het hebben gekend, houd op te bestaan​​. Jullie zullen weinig andere keus hebben dan in de huidige tijd te zijn.

Wij begrijpen dat het een uitdaging voor jullie is om sommige van deze dingen te horen, toch is het noodzakelijk om nieuwe waarheid en inzicht te brengen. Dit is voor jullie hoogste goed. Jullie zullen worden gecompenseerd met veel liefde en licht, genezing en een gevoel van welzijn ondanks hetgeen er om jullie heen gebeurt. Blijf geaard en reik uit tot de luchten en de hemelen boven jullie. Laat het licht naar jullie toekomen om jullie cellen en bewustzijn te activeren in het quantum veld van energie wat sommigen van jullie beginnen te begrijpen.

Om door te kunnen gaan met onze missie en die van jullie te bevorderen is het belangrijk dat we leren om samen te werken. Wij zijn jullie vrienden en familie. We houden van jullie en hebben de grootste waardering voor jullie.

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad.