dinsdag 28 november 2017

ARCTURISCHE RAAD: OPEN EERSTE CONTACT MET ET’S. 28 november 2017 / Daniel Scranton

ARCTURISCHE RAAD:
OPEN EERSTE CONTACT MET ET’S.
28 november 2017 /   Daniel Scranton

Gegroet. Wij zijn de Arcturian Council. We zijn blij om ons met ieder van jullie te verbinden.

Het is een ontwaken waar de rest van de galaxy op heeft gewacht. Jullie zijn ontwaakten die meer licht brengen en meer liefde naar planeet Aarde, die het mogelijk maken voor meer contact met jullie extra-aardse broeders en zusters. Jullie zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de opheffing van de status van de mensheid, en allen brengen naar een punt waar je dichterbij zit dan ooit om een open eerste contact te hebben met buitenaardse wezens.

Natuurlijk is er contact geweest. Dat is gemaakt. We praten over een open contact, contact dat niet is te ontkennen, en contact met een groot genoeg deel van de bevolking zodat er vertrouwen zal zijn. De mensen die zouden bang worden bij de aanwezigheid van stoffelijke buiten-aardsen zullen in staat zijn om te merken hoe betrouwbaar ze zijn door het effect dat deze ET’s hebben op degenen die hen met open armen verwelkomen.

Nu zeggen we niet wanneer dit gaat gebeuren. We zeggen alleen dat jullie dichter bij zijn dan je ooit geweest bent op deze dag en leeftijd. Het is een lange tijd geweest sedert andere wezens in staat waren om tussen jullie in te lopen zonder angst aan te jagen in de harten van degenen die naar hen toe zouden komen. Maar, het grondwerk is al gelegd zodat dit opnieuw kan gebeuren op planeet Aarde en deze keer zullen E.T. wezens komen als jullie gelijken, als jullie partners en als jullie mede-scheppers.

Wat erbij hoort: NASA accidentally films the BEST UFO sighting yet NASA filmde de beste UFO sighting tot nu toe. Film is niet meer beschikbaar. Ze zullen geen aanbidding/verering zoeken, en ze zullen ook niet tot slaaf maken. Ze willen dat jullie deel zijn van de galactische gemeenschap. Ze willen het net zo zeer als jullie dat willen. Jullie leiders van de naties zijn zich bewust van deze wezens. Ze beseffen en ze zijn meer open dan ooit om deel te worden van de galactische familie waar jullie allemaal deel van willen zijn. We willen dat jullie weten dat de openheid in je hart de schaal heeft laten omslaan.

Degenen die bang zouden zijn zullen verre worden overtroffen. En degenen van jullie die weten wie je echt bent, en weten dat buiten-aardse wezens deel zijn van jullie geschiedenis, zijn degenen die dit laten gebeuren.

Wij zijn de Arcturische Raad en we vonden het fijn ons met jullie te verbinden.”

Channeled by Daniel Scranton

vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl