vrijdag 28 juli 2017

Arcturische raad: Stoffelijke her-kalibraties /July 28, 2017 / Daniel Scranton

Arcturische raad:
Stoffelijke her-kalibraties
July 28, 2017 /  Daniel Scranton
  
“Gegroet. Wij zijn de Arcturian Council. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Jullie zijn in staat geweest om zoveel op te nemen in de pas voorbije maanden en jaren, dat jullie stelsel moeten worden geher-kalibreerd om met de energie te kunnen omgaan, met de codes en de informatie die jullie down-loaden. Jullie zijn allen verschillend. Er zijn geen twee individuen, zelfs tweelingen niet, die stoffelijk precies hetzelfde zijn. Er zijn diverse factoren bij betrokken waarom jullie anders zijn, maar dat is niet het punt van deze over brenging.

Waarom we hier zijn is om je te vertellen is dat de herkalibraties die gebeuren in je stoffelijke lichaam repercussies/weerkaatsingen hebben op hoe je je stoffelijk voelt. Je kunt je geïnspireerd voelen om veranderingen te maken over wat je eet, de hoeveelheid water die je drinkt en je slaap schema zal waarschijnlijk ook beïnvloed worden. Sommigen van jullie slapen langere perioden. Sommigen van jullie kunnen niet zoveel slapen als je wilt. Opnieuw, jullie zijn allemaal verschillend.

En jullie hebben ook andere energieën die voor ieder van jullie beschikbaar zijn. Jullie hebben allemaal andere dingen die je nodig hebt voor verschillende codes, andere DNA opwaarderingen en zo voorts. Dus kun je jouw belevenis niet vergelijken met die van iemand anders en kun je niet bepalen wat normaal in deze tijd is. Er is gewoon geen normale ervaring. Nu degenen van jullie die wakker zijn hebben een voordeel. Het voordeel dat je hebt is dat je weet dat wat je aan het beleven bent voor je hoogste goed is.

Related: As We Shift, Ascension Fatigue

Wat erbij hoort: Als we veranderen, AscentieVermoeidheid.

Wat belangrijk is echter, dat je naar je lichaam luistert en dat je luistert naar de impulsen die je krijgt. We willen dat je aandacht geeft aan wat je intuïtie je vertelt. Zoek alle toevoegingen erbij uit waarvan je voelt dat je je daartoe geïnspireerd voelt. Als mensen in je leven je blijven vertellen over een specifieke toevoeging, denk er dan aan dat stuurt je een boodschap. Je bent er heel slim voor.

En je gidsen zullen doen wat ze ook doen, je aandacht verschuiven, je hoofd omdraaien, je levendig maken voor als er een gesprek gebeurt. En dus geven we je de raad om naar die subtiele wenken te luisteren die je krijgt om jezelf door deze moeilijke tijd heen te krijgen van de stoffelijke her-kalibratie die nodig is voor je om de ontvanger te zijn van alles dat jouw kant opkomt.

Jullie zijn hier om verandering te beleven en sommige van de veranderingen die je beleeft zijn plezieriger dan andere, maar je hebt altijd de optie om de dingen plezieriger voor jezelf te maken.

We zijn de Arcturische Raad en we hebben genoten om verbinding met je te leggen.”

Channeled by Daniel Scranton

http://danielscranton.com

vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl