woensdag 17 juli 2013

Ben je een echt Ontwaakt Wezen? of bent u een ego? / door FatherMotherGod... op woensdag, 17/07/2013

Ben je een echt Ontwaakt Wezen?
 of bent u een ego?
door FatherMotherGod... op woensdag, 17/07/2013

Uitzendingen van De Aardse Bondgenoten

Onvoorwaardelijke Liefde is de echte liefde van God .... en de Waarheid in de hogere gedachte of hogere dimensies van bewustzijn ... Ego kan daar niet gaan .. als we werkelijk contact maken met het Ene bewustzijn van binnenuit, verdwijnt het Ego, het houdt op te bestaan​​.

Dus laten we een kijkje nemen naar enkele van de kwaliteiten van een ego en ware liefde want ze kunnen niet samen bestaan​​. Het ego heeft opgezette overtuigingen, we kunnen het ook BS noemen voor het gemak, binnen de rijken van hogere gedachte zijn er geen geloofssystemen, alleen openheid en eerlijkheid zonder filters, in waarheid, onbegrensde gedachten zonder grenzen. Liefde oordeelt, veroordeelt, controleert of zet dingen nooit in een willekeurige volgorde, het ego echter beschuldigt, bekritiseert, scheidt, stelt belang in iets buiten zichzelf en heeft nette kleine vakjes nodig om alles in hokjes te plaatsen in plaats van alles te zien natuurlijk.Het ego is altijd op zoek naar antwoorden aan de buitenkant en eist dan bewijsterwijl echte liefde geen bewijs vereist het staat toeaanvaardten omarmt van binnenuit en ziet het allemaal heel en perfect zoals het isHet ego is niet in staat om te veranderenhet is statisch,inconsistentverdedigt alsof er iets te verdedigen was en dicteert dat de ego manier de enige manier is.

Terwijl in waarheid onvoorwaardelijke liefde en het ware wezen de enige doorgang zijn. Liefde biedt altijd kennis van het zelf om anderen te bekrachtigen en blijft consistent om liefde in actie te oefenen, als een voorbeeld kan het ego slechts de illusie bieden van liefde want het ware wezen van de liefde is altijd in het heden, terwijl het ego in het verleden en de toekomst is.

Liefde vertelt altijd de waarheid, ongeacht wat, en het ego loopt altijd van de waarheid weg,omdat het niet langer kan bestaan ​​wanneer de waarheid wordt gepresenteerdNoch kan het ego ook de waarheid "zien" want het heeft geen idee wat echt is en dus "forceert" enrechtvaardigt het zijn standpuntevenals het heel subtiel kan zijn en verschijnt als echte liefde,maar het ego is niet in staat om te groeien en te veranderen net als in de liefde met haarvoortdurende groei en verandering.

Liefde is transformeren en brengt gelijkheid voor iedereenHet afsluiten van de echte dood ishet loslaten van het egozodat de ruimte vervolgens kan worden gevuld met vreugde van hetware innerlijke wezen. Hoe meer van de Liefde energie we binnen brengen is wanneer hetlichaam zichzelf begint te transformeren in de EEUWIGHEIDLiefde is alles wat er isliefde ishet antwoord ... met liefde van het ware wezenWe zijn allemaal Een wanneer het ego islosgelaten.

Liefde  de Aardse Bondgenoten