donderdag 8 oktober 2015

Bomen zijn Levende Bibliotheken / van Dianne Robbins / geplaatst 8 oktober 2015

Bomen zijn Levende Bibliotheken
van Dianne Robbins / geplaatst 8 oktober 2015

Door Mikos, Hoofd Bibliothecaris van de Bibliotheek van Porthologos zich bevindend in het Middelpunt van onze Aarde.

Onze Beste lezers: Ik ben Mikos, en stel u voor aan de Boom Mensen die te midden van jullie leven.

De Boom Mensen zijn zeer Verlichte Wezens, en je kunt zien hoe hun aura's de hemel vullen met torens van lichtgolven die uitstralen vanuit hun innerlijke essentie. Het zijn buizen van het licht, die grote hoeveelheden informatie dragen en folklore om te verspreiden naar de mensen op aarde, als de mens zich alleen maar zou afstemmen op hun frequentie en zich zouden verbinden met hen op hun golflengte. Dit is gemakkelijk te doen. Je roept gewoon de bomen op en vraagt om hun aanwezigheid, en vraagt hen om hun bibliotheek over te brengen naar jou enorme kluis binnenin jezelf. Jouw kluis is vrijwel leeg, dus heb je veel bergruimte binnenin, wacht gewoon om gevuld te worden met documenten die de mysteries van het leven bevatten - alle geheimen die je nog niet in staat bent geweest om te ontrafelen in al jouw gesloten staten van bestaan.

De Bomen zijn "open" voor iedereen, en niet opgesloten in hun geloofssystemen of manieren van denken . Ze staan open voor het Universum en al het leven om hen heen, en verwelkomen informatie die vanuit alle bronnen en alle plaatsen komt.


Ze hebben een catalogiserend systeem in hen ingebouwd dat alle informatie filtert en sorteert in categorieën, en archiveert deze categorieën dan weg om gemakkelijk terug te kunnen vinden - net zoals in de meeste van jullie moderne bibliotheken - alleen de bomen doen het zelf, automatisch, zonder enige hulp van door mensen gemaakte technologie. Ja, Bomen zijn de meest prachtige Wezens, en wachten enkel op jullie om alle informatie te ontvangen en de kennis van de aarde, die ze millennia lang voor jullie hebben opgeslagen.

Te midden van de bomen en de walvisachtige, hebben jullie mensen meer kennis in jullie vingertoppen dan jullie ooit door zouden kunnen lezen, dus we raden jullie aan het niet te lezen - maar het op te nemen in je ziel en het zal naar boven komen alleen wanneer je het nodig hebt . Zo makkelijk is het. Informatie in je vingertoppen - en geen noodzaak om je boeken nog te lezen, tenzij je ze alleen wilt lezen voor het pure genieten; maar boeken zijn niet echt nodig, want alle verhalen van de aarde en het universum zijn al geschreven en gebonden en gevonden in de bibliotheek kamers binnenin de Bomen - klaar voor jou om ze te bekijken. Ze geven je zelfs een bibliotheekkaart - gecodeerd met jouw eigen DNA-bibliotheek nummer erop, zodat je de informatie kunt bekijken wanneer je wenst - en er is geen noodzaak om deze kennis terug te geven wanneer je klaar bent met het lezen van de verslagen - het blijft gewoon in je opgeslagen voor toekomstig gebruik om het op te halen wanneer nodig. Zo een eenvoudig systeem, nietwaar? Ver voorbij alles wat jullie technologie kan bedenken.

Alleen de Schepper kan systemen zoals deze bedenken, dus we raden jullie erop in te tappen en te beginnen met het ophalen van alle informatie die gewoon ligt te wachten voor jullie om te controleren en te gebruiken voor jullie overleven. Want overleven is nu het punt waar de Aarde Mensen zijn in hun ontwikkeling, en jullie hebben de informatie om te overleven nodig om deze tijden van dreigende rampen te overleven. Deze informatie is van cruciaal belang voor jullie om te hebben, want het kan de wereld in een oogwenk veranderen door jullie het inzicht te geven die jullie nodig hebben om de benarde mogelijkheden die aan de horizon opdoemen, veroorzaakt door onwetendheid van de mensheid en grove wandaden te voorkomen.

Dus stem af op de bomen, en ook de Walvisachtige, voor de begeleiding, informatie en training die jullie nodig hebben om je leven voort te zetten als een soort die toegewijd is aan de Aarde en niet in strijd is met de Aarde. Want de Aarde is niet in oorlog: het zijn alleen mensen die in oorlog zijn met zichzelf, het opnemen tegen anderen, die zij zien als afgescheiden van zichzelf, in plaats van een deel van zichzelf. Het is enkel jullie gesloten visie die jullie in slavernij houdt. Dus reik uit naar de bomen die jullie ogen zullen openen naar de poort die leidt naar de Sterren. Alles wat jullie nodig hebben om helder te zien is slechts een "knipoog" van jullie verwijderd.

Ik ben Mikos, jouw medereiziger naar de Sterren. Wij bieden jullie aan om met ons te reizen -het is geen een rotsachtige weg zoals jullie het zien, maar een goed geplaveide en gladde weg als jullie je maar verbinden met alle andere levensvormen die naar jullie wenken om je bij hen aan te sluiten en mee te gaan langs de weg naar eenheid met allen. Want het is in eenheid dat we gedijen, terwijl we in afgescheidenheid duiken.

Dus verhef je met ons in het bewustzijn, want heel de Aarde staat aan het begin van een reis van grote hoogte die leidt tot de Sterren. Jullie noemen het "ascensie"; wij noemen het tijdreizen die leiden naar andere tijdzones en dimensies, ver voorbij jullie huidige bevattingsvermogen.

Dus open jullie deuren naar de Levende Bibliotheken overal om jullie heen, en profiteer van hun accumulatie en rijkdom van kennis die jullie zo hard nodig hebben in jullie leven, zodat jullie je missies gemakkelijk en gracieus kunnen vervullen hier op Aarde. Het wacht er allemaal op dat jullie je erop aansluiten - en oh, het is zo gemakkelijk te doen. Heb gewoon de Intentie, en het is zo. Intentie is altijd de eerste stap, en vervolgens je bewust te verbinden en communiceren met de Bomen is de tweede stap, en wandelen onder hen, hen aanraken, bij hen zitten is de derde stap, en voila, het zal gebeuren - jullie zullen ingewijd worden tot hun informatie en zullen in staat zijn in te tappen op hun enorme opbergsysteem zonder enige inspanning, woorden en gedachten zullen alleen verschijnen aan jullie alsof jullie ze vanuit een script lezen op een filmscherm. Zo makkelijk is het.

Dus nu dat je weet hoe je de code kunt breken en de bibliotheek van de bomen kunt binnengaan ', zullen wij jullie op dit punt weer verlaten, terwijl wij zelf de Bibliotheek van Porthologos binnenlopen voor onze ochtend van verdere verlichting terwijl we toegang krijgen tot de enorme kluizen van kennis in ons eigen geautomatiseerd bibliotheeksysteem dat we hebben verzameld vanuit de sterren.

Ik ben Mikos en ik wens jullie een goede dag.

(Meer berichten van Mikos kunnen worden gevonden in mijn boek: Boodschappen van de Holle Aarde)

Copyright © Dianne Robbins

Vertaling: wakkermensen.blogspot.nl