maandag 8 januari 2018

Cobra’s Situatie Update van 7 januari 2018 8 Januari 2018


Cobra’s Situatie Update van 7 januari 2018
8 Januari 2018

2018 Zal een jaar zijn van veel doorbraken. De Lichtkrachten creëren een krachtig verenigd veld in het hele zonnestelsel in de tweede fase van een belangrijke operatie die al een paar keer in dit blog is genoemd en die de codenaam ‘Mjolnir’ heeft. De tweede fase van deze operatie begon op 3 januari en zal begin maart zijn gecompleteerd (een korte vertraging ten opzichte van de eerdere inschatting van eind februari). Dit is intuïtief beschreven in het volgende artikel:
De Lichtkrachten hebben alle plasma toplet bommen verwijderd en bijna alle anomale plasma in de ondermaanse ruimte. De Resistance definieert de ondermaanse ruimte als dat het zijn buitenste grenzen heeft net binnen de maanbaan, en zijn binnenste grenzen 3 Aarde radii van het planetaire centrum.

Alle toplet bommen en het overgrote deel van plasma anomalie samen met plasmoïde entiteiten en fragmenten van negatieve SSP facties zijn nu dicht bij de Aarde oppervlakte geconcentreerd, niet verder gaand dan voorbij 3 Aarde radii van het centrum van de planeet zoals hier beschreven:De oorlog in de lage Aarde baan wordt verwacht door te gaan:


Maar het zal langzaam verschuiven naar de bases onder de oppervlakte van de planeet.
Een intense zuivering van alle aspecten van de sluier is ook gaande, en de Lichtkrachten doen wat zij kunnen om bepaalde trends om te draaien.

Een plan van de archons was om volledig het emotionele leven en betekenisvolle sociale interacties van menselijke wezens af te sluiten. Dit is waarom zij smart phones hebben geïntroduceerd.
  Vooral jongere generaties zijn het doelwit, want degenen die na 1996 zijn geboren hadden heel weinig ervaring met positieve plasma, etherische en astrale energie omgeving die het hen mogelijk zou maken om gezonde emotionele en sociale gewoontes te ontwikkelen.
Een ander plan van de archons was om cryptocurrencies te ontwikkelen die het huidige financiële systeem konden overnemen, cash geld verwijderen, en een wereldwijd – kennelijk gedecentraliseerd – maar in feite totaal gecontroleerd financieel systeem introduceren:


In deze geheime bijeenkomst van de bankiers in april 2016 was besloten om ‘blockchain’ technologie het vehikel te laten zijn om cash geld te elimineren:


Zij ontwikkelen hun eigen cryptocurrencies:


Cryptocurrencies kunnen de centrale bankiers helpen in hun oorlog tegen goud:


Want zij zijn bang voor de Oosterse Alliantie:


Blockchain technology lijkt anoniem te zijn en gedecentraliseerd, maar bekend is dat alle computers (niet alleen Windows gestuurde) software achterdeurtjes hebben:


En alle computers (niet alleen die met Intel vanbinnen) hebben hardware achterdeurtjes:


Dat alles gezegd hebbende; cryptocurrencies en blockchain technologie hebben een toekomst. De Resistance is begonnen om crypto’s in hun plannen voor de financiële Reset op te nemen en zullen op het moment van de Event de blockchain technologie uit de handen van de cabal rukken.
Ripple is een cryptocurrency dat een potentieel heeft om de quasi reserve munt van de planeet te worden en om de SWIFT te vervangen:


De Resistance heeft bepaalde plannen met Ripple op het moment van de Event waarover nu nog niet verder kan worden gesproken.

Cryptocurrencies kunnen op dit moment een zeer winstgevende investering zijn als je weet hoe te handelen in verticale markten (koop het gerucht, verkoop het nieuws) en als je bereid bent om het 25% risico te nemen dat jouw munten kwijt zullen raken of worden gestolen:


Ondertussen zijn de jezuïeten en de Ridders van Malta aan het proberen om een nieuwe oorlog te creëren.
Zij proberen om de energiesignatuur van de Romeins – Perzische oorlogen te exploiteren:


die de onderliggende basis zijn van het Shia – Sunni conflict:


Bloedlijnen die hun oorsprong hebben in het Romeinse rijk en die de Sunni kant steunen (met USA-Israel-Saoudie as), waar de bloedlijnen die teruggaan tot het oude Perzie de Shia kant steunen (met Iran-Libanon/Hezbollah-Syrië as), terwijl top archon families in Rome beide kanten van het conflict exploiteren.

Erik Prince is de belangrijkste uitvoerder van de jezuïeten/SMOM samenzwering om een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten te beginnen:


Hij heeft veel invloed op Donald Trump en suggereerde hem om een nieuwe spionagedienst te creëren die meer jezuïeten vriendelijk zou zijn en minder Clinton/Bush/Rockefeller illuminazi factie vriendelijk:


Wellicht herinner jij je dat ik jaren geleden heb gesteld dat de jezuïeten de illuminazi factie onder de bus zullen gooien om zo te overleven.
Dit is waarom Erik Prince’s Blackwater/Academi huurlingen de massa arrestaties van de illuminazi factie in Saoedi-Arabië hebben ontwikkeld:


Nu probeert de door de jezuïeten/Rothschild gesteunde factie in Saoedi-Arabië, Israel en de USA een oorlog van Iran te ontwikkelen:


Zij proberen ook om Iran van binnenuit te destabiliseren, het script herhalend dat de eerste protesten in Syrië in 2011 heeft gekeerd naar een meedogenloze oorlog. Recente protesten in Iran zijn getriggerd door Academi huurlingen en in de westerse media grotelijks verkeerd geïnterpreteerd:


In realiteit ondersteunen de meeste protesterenden in Iran feitelijk het huidige regime, wat in werkelijkheid een veel betere keuze is dan een geïmporteerde westerse kleurenrevolutie en “democratie”:


USA wil ook de oorlog in Syrië opnieuw doen opvlammen:


De Lichtkrachten hebben gecommuniceerd dat een nieuwe Shia-Sunni oorlog kan worden voorkomen als er voldoende bewustzijn is van de plannen van de jezuïeten in de ontwaakte gemeenschap.

Er is veel gesproken in de alternatieve media over kernleden van de cabal die naar Guantanamo zijn gebracht.

Mijn bronnen kunnen dit NIET bevestigen, op precies dezelfde manier als dat zij NIET het groene licht konden bevestigen dat door Drake Bailey in 2012 was uitgebracht.
Maar zij KUNNEN volledig de intel bevestigen van iemand genaamd PassionatePachyderms:


55 Leden van de Arizona National Guard militaire politie die in Guantanamo zijn gearriveerd hebben gewoon 122 leden vervangen van de Minnessota National Guard militaire politie die een paar dagen daarvoor Guantanamo hadden verlaten:


Wanneer massa arrestaties werkelijk beginnen zul je daarover kunnen lezen in de massa media.

Ongeacht het feit dat de situatie op de oppervlakte nog niet dramatisch is verbeterd zullen doorbraken komen wanneer Mjolnir de grond raakt.

Tot dan kun je helpen om het Command PB Stardust Protocol voor de verwijdering van fysieke pijn te verspreiden:
  


de Youtube video Command PB Stardust met Nederlandse ondertiteling:Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica