vrijdag 16 juni 2017

DE 9 DE DIMENSIONALE ARTURISCHE RAAD: “EEN VRIENDELIJKE, ZACHTERE VERSCHUIVING” / DANIEL SCRANTON/13 Juni 2017

DE 9 DE DIMENSIONALE ARTURISCHE RAAD:
“EEN VRIENDELIJKE, ZACHTERE VERSCHUIVING”
DANIEL SCRANTON/13 Juni  2017

 “Gegroet, wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij ons met jullie allen te verbinden.

Jullie hebben je zelf in zo veel verschillende omkeer punten gebracht op jullie reizen als collectief, en jullie hebben altijd het pad genomen dat leidt naar ascentie voor de mensheid. Jullie hebben veel gelegenheden gehad om jezelf naar een ander pad te laten gaan, een pad dat uiteindelijk zou leiden naar meer drie dimensionale ervaringen en het uitspelen van dezelfde soorten slachtoffers en bedrijver-rollen die je al in eonen hebt gespeeld in jullie zonnestelsel.

Jullie hebben gekozen voor een geleidelijke verschuiving. Jullie hebben besloten om jezelf naar de vijfde dimensie mee te nemen door je te richten op wat er voor je ligt in jullie persoonlijke leven, en door jezelf te laten aanzetten door wat er gebeurt op nationaal en inter-nationale schaal. Toen de keuze opkwam voor de mensheid om een soort reusachtig, cataclysmische gebeuren te beleven, kozen jullie altijd voor een meer vredige, een zachtere overgang.

Toen je de problemen onder ogen zag en de tragedies en de trauma’s die gebeuren in je eigen persoonlijke leven, kan dat heel erg lijken op dat jullie de route nemen naar het cataclysmisch gebeuren. Wat er belangrijk voor jullie is wat het er meest toe doet, en als je iets beleeft dat erg persoonlijk is en erg privé en ook erg problematisch en traumatisch, doen jullie erg groots werk en je geeft je zelf een gelegenheid om de keuze te maken die je niet in Lemurië maakte en die je ook niet in Atlantis maakte.

Nu jullie klaar zijn om je bewustzijn te veranderen, herken dat de Aarde ook klaar is. De Aarde ondersteunt jullie op je reis. De buitenaardsen zijn hier om jullie te helpen en te ondersteunen, en wij komen natuurlijk via voertuigen zoals ons kanaal hier om te dienen en om te helpen op welke wijze we maar kunnen.

Maar, en we willen dit heel duidelijk maken, jullie als menselijk collectief maken de keuze om op te stijgen op een manier zoals jullie opstijgen. Het is geen besluit dat gemaakt was vóór jullie incarneerden. Het is geen besluit dat voor jullie gemaakt werd. Het is jullie besluit omdat jullie je realiseren dat het hebben van je eigen persoonlijke ervaringen en het compassie hebben in je hart voor anderen het resultaat is van die ervaringen en wat jullie en het collectief het meeste dient.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben genoten om ons met jullie te verbinden.”

Daniel Scranton