zondag 20 augustus 2017

De 9de dimensionale Arcturische Raad: De Eclips & JIJ 20 augustus 2017 / Daniel Scranton:

De 9de dimensionale Arcturische Raad:
De Eclips & JIJ
20 augustus 2017 / Daniel Scranton:

Wij zijn de Arcturische Raad.
We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Ja, jullie zijn aangekomen op een belangrijk punt in dit kalender jaar. Jullie zijn je allen bewust van de hemelse lichamen, hun bewegingen en de effecten die de energieën hebben op degenen die leven op planeet Aarde. De eclips die komt is een belangrijk gebeuren omdat de momenten dat de zon achter de maan staat een gelegenheid zijn voor ieder van jullie om te erkennen dat je het vermogen hebt om de kracht van de zon in je te hebben.

De zon, zoals alles in het universum, bestaat in je. Hij bestaat ook buiten je vanuit een bepaald perspectief. Maar de zon zelf, de energie ervan, de kracht, de wijsheid, de hogere frequenties, die bestaan allen in je. Op de momenten waarop de maan de zon voor de Aarde blokkeert, nodigen wij jullie uit om je vrij te voelen voor alles waar de zon voor je zorgt, als de potentiële energie die in je bestaat.

Jullie hebben het vermogen om licht te schijnen. Jullie hebben het vermogen om warmte te bieden. Jullie hebben het vermogen om leven te koesteren, om van inzicht te voorzien. Jullie hebben het vermogen om transmissies van licht, transmissies van energie te zenden. Jullie hebben ook jullie vlagen van licht, en je hebt ook aspecten die als deze tot een extreem gevoerd worden, ongezond zijn. Dus zie je, jullie zijn de zon.

Jullie hebben ook een vermogen om tot de aspecten toegang te krijgen van de zon tot wie je wilt toegang krijgen op elk moment. Je kunt kiezen om de versie van de zon te krijgen die je wilt zijn, en als de zon terug komt, zul je opnieuw nut hebben van zijn aanwezigheid. Dat handelt als een herinnering voor jullie allen van hoe krachtig je bent, hoeveel licht je in je hebt en hoeveel potentieel er is in ieder van jullie voor iets en alles onder de zon.

Wij zijn de Arcturische Raad en we vonden het fijn om ons met jullie te verbinden.


» Source – Channel: Daniel Scranton