zaterdag 24 juni 2017

De 9de dimensionale Arcturische raad: Weten en ervaren / 24 juni 2017 / Daniel Scranton

De 9de dimensionale Arcturische raad:
Weten en ervaren
https://www.paypal.com/en_US/i/scr/pixel.gif24 juni 2017 / Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden. Het is onder onze aandacht gekomen dat jullie ervaring zoeken over kennis. Nu, wij zijn getuige van velen van jullie die het verleden en de toekomst willen weten. Wij zien dat jullie willen begrijpen uit welk sterrenstelsel je komt en we willen je wel iets verlichten dat je heel goed zal dienen.

Jullie zijn nu hier om dat alles te beleven, en iets dat nodig is, is dat je bepaalde dingen niet weet. We willen dat je begrijpt dat er heel veel is te winnen door een ervaring te hebben die je niet verwachtte te hebben. Daarom is het weten van de toekomst iets jullie eigenlijk niet dient. Als dat wel zo was, zou je het weten.

Soms dient het je iets te weten dat er gebeurt en krijg je een vooraf waarschuwing of je krijgt een droom, of je intuïtie springt erin, en ben je in staat om een keuze te maken, een keuze om iets anders te beleven, iets dat jou wel dient. Nu, als je het onbekende onder ogen ziet, als je absoluut geen idee hebt wat er jouw richting opkomt, is het meer waarschijnlijk dat je iets gaat voelen. Dat is de bedoeling van ervaring, uiteindelijk.


Een ervaring krijgen helpt je om een voel status te krijgen. Een voel status helpt je om een vibratie te identificeren. Als je in staat bent om een vibratie te identificeren en je de ervaringen die je kreeg te herinneren, dan ben je in staat om die vibratie te gebruiken en dat helpt je om uit een grote reeks ervaringen die voor je liggen, te selecteren.

Nu, dat betekent niet dat als je eenmaal een aangeboden vibratie bemeestert dat je nu alles gaat weten dat er komt, want dat zou jou nog steeds niet dienen. Wat het wel betekent is dat je eerst een idee krijgt welke soort ervaringen je graag zou hebben en hoe die ervaringen voelen, hoe ze vibreren. En met die informatie kun je jouw vibratie verstandig kiezen.

Maar dit alles hangt af van of je bereid bent om ervaringen te hebben, om tot emoties toegang te krijgen en om je aan te passen aan de vibraties onder die emoties. Dus laat je behoefte los om te weten en laat zeker je behoefte los om te weten wat er komt. Het is veel belangrijker dat je je aanpast aan wat je voelt, en het is nog meer belangrijk dat je jezelf alle soorten ervaringen laat hebben, specifiek de onverwachte ervaringen.

Wij zijn de Arcturische Raad en we vonden het heerlijk om ons met jullie te verbinden.”


Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl