woensdag 28 juni 2017

De 9de Dimensionale Arcturische Raad - Tijdlijnen voor Ascentie - Daniel Scranton / 28 juni 2017

De 9de Dimensionale Arcturische Raad
- Tijdlijnen voor Ascentie -
Daniel Scranton / 28 juni 2017

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

We zijn begonnen om verschillende mogelijkheden te onderzoeken die de mensheid in deze tijd onder ogen zien. Wij kijken naar beneden naar verschillende tijdslijnen en zien wat er voor jullie is opgeborgen als collectief als je besluit om die tijdslijnen over te steken. En we zijn hier om jullie te informeren dat er een specifieke tijdslijn is die erg verlokkend is vanuit ons perspectief.

Dus we gaan je gewoon voorstellen dat je doorgaat met de tijdslijn waarin je de emoties diep in je voelt tot op het punt waar je op een omslagpunt komt in de mate waarbij je medeleven voelt voor elkaar. Op deze specifieke tijdslijn, leidt het medeleven tot vergeving die ook een nodig deel is van jullie evolutie en jullie ascentie.


En zo zien jullie als je die benadering tot het leven neemt dat je niet afhangt van regeringen die grote advertentie maken over buitenaardsen en UFO’s, misdadigers in grote organisaties die je cabal of illuminatie kunt noemen die naar het gerecht zijn gebracht, en jullie toekomst is niet afhankelijk van de grote olie companies die je toegang verleent aan vrije energie.

Jullie ascentie is niet afhankelijk van een herverdeling van rijkdom, een herwaardering van geld. Het is niet afhankelijk van ET’s in hun schepen landen, al jullie wapens ontwapenen, en die jullie naar een soort moment brengen waar je samen gaat als een collectief. Het is allemaal in j u l l i e handen.

Als je de tijdslijn kiest die aan jullie diepste en duisterste emoties toegang geeft zodat je medeleven kunt voelen voor iemand en iedereen waar je mee in contact komt, dan kan  dit ascentie proces je gemakkelijk en blij maken.

Al die andere eventualiteiten die we genoemd hebben kunnen alleen gebeuren als jullie erkennen dat geen van die mensen, of ze nu je nemeses of jullie helden zijn, zijn van jullie gescheiden. Geen van hen zijn buiten je en als je wakker wordt voor dit weten, kun je leven in de wereld waar je in wilt leven.

Maar zo lang als je deze aspecten ontkent die in jezelf bestaan en je ontkent de pijn die met die erkenning mee komt, zul je dat onvermijdelijke moment van ascentie vertragen. Daarom stellen we voor dat je in die tijdslijn voelt en dat je voor jezelf kiest als individu, om zo veel mogelijk bereidwillige deelnemers met je mee te nemen, als je kunt.

Wij zijn de Arcturische Raad en we waren blij om ons met jullie te verbinden.”