vrijdag 16 juni 2017

De 9e-Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞ "De Hoeken van Jullie Bewustzijn" /van Daniel Scranton / 16 juni 2017


De 9e-Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞
"De Hoeken van Jullie Bewustzijn"
van Daniel Scranton / 16 juni 2017

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Jullie zijn begonnen met het verkennen van de verre uithoeken van jullie bewustzijn. Jullie bewustzijn heeft daarin vele lagen en als jullie jezelf openen voor de waarheid dat jullie multidimensionale wezens, eeuwige en oneindige wezens zijn, moeten jullie beseffen dat er meer voor jullie is om bewust te ervaren dan wat jullie tot nu toe hebben ervaren in jullie leven.

Er moeten sleutels zijn om dat wat in de hoeken van jullie bewustzijn is te ontgrendelen, en je ontdekt die sleutels en die sleutels zijn door je vrienden, je helpers, zowel fysiek als niet-fysiek gegeven. In termen van jullie ervaring van het leven en van jullie zelf, is de sleutel tot het ontsluiten van de deuren die er binnen jullie bewustzijn bestaan de momenten waarop jullie je overgeven, de momenten waarop jullie toegeven aan de ervaringen die jullie ondervinden, de momenten waarop jullie accepteren dat alles wat er gebeurt in jullie leven een onderdeel is van een veel groter geheel.


Jullie zijn niet alleen hier om te ontwaken voor de wetenschap dat jullie je werkelijkheid creëren, zodat jullie een perfecte levenservaring voor jezelf kunnen creëren. Jullie zijn hier om dieper te gaan, verder te gaan dan wat jullie geest jullie in termen van mogelijkheden heeft aangeboden. Jullie verbeeldingskracht kan niet alles vasthouden dat voor jullie beschikbaar is, dus het heeft echt geen zijn om je vast te houden aan elk verlangen dat jullie ooit voor jezelf hebben gedroomd. De reden hiervoor is dat er zoveel meer is.

Er is zo veel meer dan jullie je kunnen voorstellen, en alles wat er op je pad komt in jullie leven gaat over het verleggen van je pad naar de hoeken en je zover te krijgen om de lagen van je bewustzijn te verkennen. De jij die jullie werkelijk zijn hunkeren naar expansie. Jullie zullen nooit tevreden zijn met een leven van comfort en luxe. Jullie zullen je vervelen, en eerder dan jullie zouden verwachten.

Tenzij jullie de stroom van energie naar de diepten van jullie bewustzijn willen volgen, voelen jullie je verveeld, onvervuld, en jullie zullen waarschijnlijk bang zijn. Die angst die je voelt is niet over het verliezen van iets wat je al hebt of het niet bereiken van een van de items in jouw droombeeld. Die angst gaat over het niet worden van de totaliteit van wie je bent. Het gaat om het niet meer voelen van wie je bent wat door je stroomt. Dat is de ervaring waarvoor jullie hier zijn om je aan over te geven.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben er van genoten om ons met jullie te verbinden.'

Bron: http://danielscranton.com/the-corners-of-your-consciousness-%E2%88%9Ethe-9th-dimensional-arcturian-council/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl