vrijdag 4 augustus 2017

De 9e dimensionale Arcturische raad Wat je echt wilt / 4 augustus 2017 / DanielScranton

De 9e dimensionale Arcturische raad
Wat je echt wilt
4 augustus 2017 / DanielScranton


“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij ons met jullie allen te verbinden.
We hebben al enige tijd de menselijke conditie geobserveerd en we zijn verbaasd over hoe bepalend jullie zijn al ras/soort om te krijgen wat je wilt, om het leven te leven van je dromen.

Ze geven je een levensbedoeling en betekenis en ze nemen je mee naar nieuwe hoogtes die je anders niet had kunnen vinden.

Nu, de reden waarom we dit onder je aandacht brengen is omdat we jullie last/lading wat willen verlichten en om je te laten weten hoeveel er gebeurt namens jullie. Jullie hoeven niet zoveel te doen op dit moment. Je kunt nog steeds geloven in hard werken, doorzetting en worstelen omdat dat dingen zijn die je kunnen laten krijgen wat je wilt en waar je naar toe wilt gaan.


Maar dit zijn geen staten van zijn waar je in wilt zijn, en we willen je daaraan laten herinneren. Dit is waarom wij en anderen jullie altijd vertellen over het loslaten en overgeven. We zeggen je om met de stroom mee te gaan omdat de stroom natuurlijk is. Die is al in beweging, en die neemt je mee naar waar je naartoe wilt gaan. Worstelen zal je alleen leiden naar nog meer worstelen.

Het zijn is je ware aard. Jullie zijn menselijke wezens en wij zijn hier om jullie te helpen om de staat van zijn te creëren die je wilt vasthouden. De staat van zijn komt altijd eerst, en jullie leven is bedoeld om je te inspireren die bepaalde staten van zijn wensen. We nodigen je uit om je te ontspannen in die staten van zijn. We nodigen je uit om jezelf te belonen voor wat je al gedaan hebt, voor wat je al bereikt hebt.

En wij willen dat je je realiseert dat de rit waar je nu op bent een reis naar beneden is. Er is niets voor je om te bewijzen en er is nergens voor je om naar toe te gaan, anders dan waar je bent en onvermijdelijk naar op gaat stijgen. Als je besluit dat je gaat beleven wat je wilt beleven met gemak en vreugde zoals je gidsen en jouw staat van zijn, dat is dat als je weet dat je op het goede spoor bent.

Dat is als de reis je overneemt en je geeft wat je wilt. En als je dat ontvangt, realiseer dat het altijd ging over gemak en vreugde in jezelf en niet over het vinden van iets om te doen of om te bewerkstelligen. Jullie zijn de meest betekenisvolle bereiking van jullie leven en je gaat door om nog meer te worden.

Wij zijn de Arcturische Raad en we vonden het fijn om ons met jullie te verbinden.”  
       


Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl